2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Doktorumla konstum vajinadakı elime gelen sertlikle sislikle ilgili anestol krem kullan bi hafta dedi . Umarım bı faydası olur lokal anestezi kremıymis kullan dedi krem ztn bnde vardı ama sislige iyi gelebilecegini bilmiodum

Peki denemiş ne neden olmuş bir şey demedimi.?

Biraz moralim bozuldu acikcasi ama allah beterinden saklasin insallah diyetle toparlarim
Peki bakliyat sebzze yemegi az tuzlu yiyebilirim demi canim et balik tavuk yumurta sut yogurt peynir serbest dedi ama bakliyati sormadim
Esmer ekmek kepek cavdar gibimi

Amin insallah sakin uykuyu seven bir cocuk olur anasi gibi :)

Mesela 4 5 yaşlarında evde biz uyurken sabah 4 5 gibi kalkar bütün eve heryere pul biner nane kekik çay demi dökerdi sabah bir kalk her yer öyle oturup ağlıyordum sonra temizlik:)
Amanin hic destek aldinizmi bu konu hakkinda. Allahim yardim etsin sakinlik versin ali ye de

Açlık şekerin kaç canim

Allah herkese hayırlı sağlikli evlat versin görünmeselerde boyle ayrımcılık yapan o kadar insan varkı.
Biz 6 kardesiz 5 kiziz ve erkek kardesim bize gosterilen ilginin onda birini belki gormemistir ailede hep kiz agirlikli kimsenin agzindan da duymadim ki oglan evlat okadar kiz cocuk olmasina ragmen hamile oldugumu ogrendim hayirlisi olsun kiz olsun dediler. Allah saglikli vatana millete hayirli evlat versin gerisi onemli degil nasip olursa erkek evladim olcak onu iyi yetistirmek icin dua ediyorum Allaha

Kızlar günaydın hayırlı cumalar. Bende aşımı oldum sonunda Dr ısrarla 2 yıl sonra 2 doz dedi ama ebe sağlık bakanlığı takvimini gösterdi. Koruyuculugu 3 yılmış 2 doz yapılana
Nasilsin çok takip edemiyorum yazini görmüşler yazim dedim. Bende bugün oldum aşımı ayrıntılı ultrasonada girdim Allah'a şükür herşey yolunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…