2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasilsin çok takip edemiyorum yazini görmüşler yazim dedim. Bende bugün oldum aşımı ayrıntılı ultrasonada girdim Allah'a şükür herşey yolunda.
İdare ediyorum canım aynı gun olmusuz aşıyı. Benim ayrıntılı da temiz ama bebiş aşağıda biraz normale göre yatıyorum surekli

Demek ki açlık düşük çıksa da yükleme ile fazla çıkabiliyor korktum vallahi benim ailede de diyabet var. Ne yapacağını söyledi mi dr
Bizdede oldugu icin ben direkt yaptirdim canim
Cihaz aldik 1 haftalik diyet verdi 3 beyazdan uzak duruyoruz her ogun ac tok olcup not alicam

Bana antibiyotik bir tanede fitil vermişti sanırım enfeksiyon vardı temizlensin sonra alırız demişti bende bir daha oralı olmadım. Ilık suya oturmak iyi geşir demişti nir kaç kişi doktorlarda önermişti. Denedim iyi geldi sanki. Sonra zamanla indi orası. Şimdi yok bende anlamadım kist eridi sanırım

Benim anladığım ise bu fetal kalp ölçümünü her klinik yapmıyor. Yanı onun cihazları özel daha detaylı doktorum demişti. O yüzden beni bir yere gönderdi. Semin gittiğin yerde de bu fetal kalp ölçümünü yapmamış ve uzman değil. O yüzden o haftalarda seni başka yere yönlendirecektir doktorun

kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar :) en baştan beri eşim göbekten yapıyor ama son bir kaç haftadır iğne yeri kanıyor göbeğim büyüdüğü için mi acaba? sizde de oluyor mu
KAnıyor canım kanamaz mı? Ben bir hafta koluma geçiyorum sonra tekrar göbeğe. O zaman ağrı olmuyor. E hassaslaşıyor göbek her gün iğne bura vura

Devlet Hastanesinde yaptırdım normalde özele gidiyordum ama bir hafta sonra kendi doktoruma muayene gittiğimde tekrar sorucam gerekirse tekrar ayrıntılıya ozelde gitmeyi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…