2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende gitmeye yakın normal besleneyim de yüksek çıkmasın birde onu takarım kafaya eline ne geçerse yiyorum çünkü hiç düzgün beslenmiyorum
Ben normalde tatli pek yemem ama hamilelikte cok canim.cektigi icin ara ara yiyorum ama bu yemekten degil.genetik sanirim fazla kilo da almadim 5 kilo almisim

@severusandlily bendede kanama bazen oluyo ben dikkat ettim baştan batirdigimda ağriyosa kanıyor ağrımadan girerse kanamiyor acaba çok ince damarları denk geliyo bazende ıgne dağılmiyo top gibi sisip morariyo ve cok acıyor o çok fena işte yani ben bazen doğru vuramadigimi dusunuyorum

Kızlar bizde geldik kontrolden. Herşey yolunda. 1 saat sürdü muayenemiz. 3 ayrı sedeyede 3 ayrı farklı cihazda muayene oldum. İlk muayenemde organları inceledi eli kolu kafası karın vs. 700 gr olmuş Yusuf Alimiz :) sonra bu haftada ben rahim ağzını uzunlugunu ölçmek istiyorum dedi ama kafası izin vermiyor biraz yürü dedi 10 dakika yürüfüm. Başka bir cihazda muayeneye geçtik ama yüzü benim sırtjma dönükmüş. Yüzünü görecektik olmadı. Rahim ağzını yine ölçemedim dedi vajinal bakacagım dedi. İdrarını yap gel dedi diğer alete geçtik vajinal ölçtü 2,5 cm en az olması gerekir dedi benim 3.60 cm cıktı iyi dedi. İçimde rahatladı vır vır burda size sorup duruyordum ya. Plasantan genç kız gibi sağlıklı dedi maşallah dedik.. gemç plasanta dedi. Bende maşallah konsomatris gibi masadan masaya geçtim durdum :)2 hafta sonra seker yüklemesi istedi. Zararı yok dedi çolgının biri ortaya bişi attı ortalık karıstı dedi. Meğersem Amerikada test değil testte sunulan şuruptaki bir madde zararlı çıkmış o yüzden o madde yasaklanmış. Siteme gir incele oku makalemi daha iyi anlarsın dedi. Sizde okumak isterseniz okuyabilirsiniz kızlar. Doktorumun adını isteteyen olursa veririm. Eliyle nabzımı ölçtü gözlerimi içine baktı. Kaval kemiğinde ödem yok dimi dedi. Tansiyonumu ölçtürdü.Epey kontrol etti yani. Son olarak sürekli bebeğin hareketlerini kontrol et dedi. Biraz uzun mu oldu ne?

Benimki beni rahat biraksa 3 gundur kasik agrilarimvar aniden oldi godeyim hem muayne olayim hemde idrar testi yaptirayim
Ben dun carsi pazar terzi isleri yuzunden yol yurudum yurumez olaydim. 24 sa oldu kasik agrim cok fena. Bi de kafasini bastırıyormuş gibi baski hissi de var. Yarina gecmezse doktor yolu gözüktü

Ben dun carsi pazar terzi isleri yuzunden yol yurudum yurumez olaydim. 24 sa oldu kasik agrim cok fena. Bi de kafasini bastırıyormuş gibi baski hissi de var. Yarina gecmezse doktor yolu gözüktü
Bendede gecmedi valla gidicem.icim.rahat etsin zaten idrar tahlilide yaptirmam gerekiyordu buda aradan cikmis oldu bqkalim kuzucum nasil :) ama benim ic karnimdada agri var yine karnim buyuyor galiba kizlar bu gidislw ucarak gezicem

Bendede gecmedi valla gidicem.icim.rahat etsin zaten idrar tahlilide yaptirmam gerekiyordu buda aradan cikmis oldu bqkalim kuzucum nasil :) ama benim ic karnimdada agri var yine karnim buyuyor galiba kizlar bu gidislw ucarak gezicem
Benim kizim da surekli alta vurmaya basladi. Hic gobek cevremde hissetmedim dunden beri. Yuruyus asagi mi indirdi acaba. Kafamda deli sorular

Canım ne kadar guzl anlatmissin bu Dr burada olsa 1000tl de olsa giderdim herhalde sonunda bakıldı yani serviks olcune çok sevindim iyi olmasına 3 hafta sonra gidince bende isticem olcsunler

Benim kizim da surekli alta vurmaya basladi. Hic gobek cevremde hissetmedim dunden beri. Yuruyus asagi mi indirdi acaba. Kafamda deli sorular
Asagi inince agri oluyor zaten ondan eminim ama detayli usg de dr cok karnima bastirdi ondan sonra kasiklarimda agri oldu gideyim icim rahat etsin

Canım ne kadar guzl anlatmissin bu Dr burada olsa 1000tl de olsa giderdim herhalde sonunda bakıldı yani serviks olcune çok sevindim iyi olmasına 3 hafta sonra gidince bende isticem olcsunler
Sanırım bu haftalarda bakıyor rutin olarak. Sende iste en doğal hakkın. Rahatladım bir nebze çıktı aklımdan.

Sanada hamileykenmi oldu cnm bana anestol kullan bu hafta gecmesse konusurz dedi

Fıstık gibi daha ne olsun be canım. Ne güzel işte. Kullan gitsin
Oglum 2008 temmuz dogumlu. Yenidoganda araba kuanamiyorun zaten. 9 ay gibi nisan mayisda kullanmaya basladik. 1 yas civari 5 ay falan kullanildi iste. Bir sonraki sene 2 yas oldu hic binmedi kendisi yürüdü. Toplasan 5 ay kullanilmis iste. Bu da oyle olacak. Benzer vakitte doguyorlar. 5 ay icin araba almayayim dedim.. baska bi ton masraf var

Sanırım bu haftalarda bakıyor rutin olarak. Sende iste en doğal hakkın. Rahatladım bir nebze çıktı aklımdan.
Belki usg ile bakiyordur ben bilmiyorum canim. Senin muayenelerin nasıl güzel geçiyor maşallah yine de birşeye takıyorsun ama akışına bırak çok şükür iyisiniz ikiniz de

Cano beşik işini ne yaptın ya oda mi yapıyorsun sen tek de olsa beşiğini merak ettim

Cano beşik işini ne yaptın ya oda mi yapıyorsun sen tek de olsa beşiğini merak ettim
Yok canim besik de oglumdan kalma. 1 yasa kadar idare edecek beşiğimiz var hala duruyordu. Rengi krem maviydi onu beyaza boyatiyorum. Daha gelmedi. Boyanip bitince resim atarim. Icine uyku seti aldim pembe bu kadar. Oglumdan kalan eski tip anakucagi hatta hamak bile var. Onlarla 1 sene idare edeyim sonra calisma odasindaki kanepeyi acip orda yatiracam. Ya da abisinin yatagi yavrulu yatak. Birinde oglum birinde kizim yatat. 5 yasa kadar oda yapmam. Ogluma bebek odasi yapmistim bosa masraf geliyor bana. Mumkun oldugu kadar idare edecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…