2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ben kız çeme isim ariyorum ama anlami güzel olsun diye düşündügüm için bulamadim bana ònerebileceginiz isimler varmi acaba seçenek olarak amine ismi aklimda ama çokmu eski bi isim gibi duruyo acaba
Bir kızım olsaydı Umay İzmir koyacaktım adını. Umay eski türklerde anıtlarda adı geçen çocukları Ve hayvanları koruduğuna inanılan tanrıça imiş ve Türkçe :)

Minik kuzular senin bebek asagidaya cok sık idrara cikiyor musun. Ya da bu haftalarda yine mesane sıkışıyor diye mi cok tuvalete gitmeye basladim
Gidiyorum canım hele iki dk ayakta dolansam daha çabuk gidiyorum ayağa kalkmak gelmiyor içimden ama bebeklerde büyüyor kötü düşünme hemen ve ağrı geçmese kısa zamanda bu dra görün yine de çok dolanma ne olur ne olmaz

Bu besik isi beni zorlayacak epey çok sinir oluyorum

Carsamba kontrolum vardi. O zamana kadar biraz rahatlarim insallah. 23 nisan tatili iyi denk geldi. 3 gun yatayim bari

Bu besik isi beni zorlayacak epey çok sinir oluyorum
Senin isin daha kolay. Hazir odanda besik var. Ben olsam ogluma baza alirim. Simdi 2. Besik alsan bebis buyudugu zaman elinde 2 besikle napacan. Ama baza alsan bebis buyudugunde 2 oglana ortak oda yaparsin. Bazayi illaki degerlendirirsin ama besigi degerlendirmek daha zor. Suanki besigin parmaklikli birşeydi galiba. Hatta onun da tek tarafini cikarip sedire cevirebilir cocuklarin odasina koyabilirsin. Arkadasim oyle yapti. Besigin ön parmakliklarini cikardi iki yan ve arkayi birakti. Sirt kismina guzel yastiklar diktirdi bol bol onlari koydu kizinin odasina yerlestirdi.

Arkadaşlar sizinde gòbek deliginizin çevresi geriliyormu acaba agri yok sadece geriliyo acaba bebiş biyerlerinimi yasliyo ayni seyi yasayan varmi

Bir aydır kayınpederimde kalıyorduk, tayin sonrası. Ev işi sonunda tamam, pazartesi taşınıyoruz. Çok büyüyor gözümde bu halde nasıl yerleşecek o ev :) allahtan annem gelecek ama yine de düşünmeden edemiyorum.

İlk kadın doğum doktorum Dr. İnci hanımdı. İkinci çocuğuma doğum için İzzet Beye gittim. İki hekimden de çok memnun kaldım. Şimdi üçüncü çocuğuma hamileyim. Yine İzzet Beye gidiyorum. Ağustosta gelecek inşallah kızımız.

Tabiki canım, aşırı tuzlu yemiyorsan normal devam et, sıkıntı yok. Evet, çavdar, kepek ekmeği, diyetik ekmekler. Un, makarna şekerden uzak durursan normal oluyor. Ne yalan söyleyim bazen öyle bir şey oluyor ki canım çekiyor. Bir lokma alıyorum, veya meyve suyu, bir yudum alıyorum şeker yükselmiyor.

Ya oylede canim evde iki oda var bostu bazi sebeplerden dolayi esimjn ilac deposuna döndü bazayi yatak odasina mi koyucam ki bir de giyinme odasi var hani biz dolap falan yaptirmadik diye buyuk ve bos ben sadece gardropu oraya kurdurdum ama maalesef petek ve pencere yok kisin buz gibi bildigin orada olmaz bu sebeplerden dolayi ne yapacagimi bilmiyorum inan ki simdi durumu anladin ona gore akol ver sen akilli kadinsin

Sepet besiklere icim gidiyor ama maalesef olmuyor senin ilk bebegin gonlunce al canim dusundugun model marka var mi
Bende tahtelevalli modeli sepetlerden istiyordum 1 000 tl assagiya yok buseferde normal besik alayim 3 yasina kadar yatsin diyorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…