2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Esinin ilaclari ne kadar yer kapliyor. Bir dolaba sigar mi? Mesela ilaclara ayri bir dolap yapsan ve giyinme odasina koysan. Ilac odasini bosaltsan olur mu

Aman canim iyi olsun da merak ettim agrin sizin var mi
Yok yok arabada yatarak gidince belim agridi sadece ama kasilma agri falan yok şükür. Doktorumda cok rahatlatti sagolsun bas asagi olmasi için korkma habire donecek henuz sabit pozisyon almadi dikisin ve rahim agzin iyi durumda dedi agzindan bal damliyordu :) bir yandan cicek bakiyorum simdi yarin gonderelim dedi benim herif kiskandim bana bugune kadar bir kez gonderdi cicek elin adamina cicek gondertiyor

Esinin ilaclari ne kadar yer kapliyor. Bir dolaba sigar mi? Mesela ilaclara ayri bir dolap yapsan ve giyinme odasina koysan. Ilac odasini bosaltsan olur mu
Kız ne dolabı bildiğin iki çocuk odası ilaç dolu bebeğim ....bin TL lik ilaç var evde

Son düzenleme:
Hak etmiş kız kıskanma bebek için değer fark edilmese halin nice olurdu sen kızıyorsun ya bana evham yapınca benim korkum buradaki drlar anlamaz diye inan ki

Simdi o soguk kalorifersiz odayi ilac deposuna komple cevirsen sigar mi? Bi de fotolardan belli yatak odasi buyuktu sanki. Elbise dolabini odaya geri tasisan olur mu peki
Onu bende düşündüm ama gardrop taşınmaz sökülüp takılması lazım birde oda yapmicam çocuğa şimdilik aldığımız eve taşınma ihtimalimiz olduğu için ayy bunlar öldürecek beni işte odayı bosaltsam tek baza mi koyucam burda olsan anlardın beni

Dolapi sokturup taktirmayi cok gozunde buyutme canim. En mantikli cozum bu bak. Diger turlu odaya iki besik iki cocukla beraber uyumak daha zor olmaz mi. O dolap odaya gelecek ilaclar da soguk odaya gelecek. Bosalan ilac odasina bir tane baza bir tane de sifonyer al cocuklarin esyalari icin. Odayi doldurma genis genis oyuncaklari dokup oynasinlar 2 sene. Evine tasindiginda baza ve sifonyeri misafir odasi yaparsin zaten. Baska turlu zor gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…