2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle tabi yersiz bir masraf olur.

Belki usg ile bakiyordur ben bilmiyorum canim. Senin muayenelerin nasıl güzel geçiyor maşallah yine de birşeye takıyorsun ama akışına bırak çok şükür iyisiniz ikiniz de
İnşallah canım Allah devamını getirsin inşallah. Hepimiz öyle devam edelim inşallah bşrmzaman gelsin yavrularımız hakkında konusalım

Uyku setimi aldım nevresim takımı aldın mı? Nerden aldın canım

Bunu da düşüneyim dur eşimle birlikte kritik yaparız artık yine çok iş olacak ama bakalim

Uyku setimi aldım nevresim takımı aldın mı? Nerden aldın canım
Ikisini de aldim canim. Uyku takiminda yorgan yastik kendisi ve kiliflari bir de besik yan korumalari vardi. Bir de yedek nevresim takimi aldim. Besigin parmaklik boyuna gore min 60×120cm den basliyor 100×150 ye kadar cikiyor uyku seti olculeri. Ayrica oda yaparsan perdesinden lambasina abajuruna kadar yan urunleri de mevcut. Funnababy markasi. Inanilmaz kaliteli sitesine bak istersen. Ebebek de babymall de de satikiyor. Instagramda bazen haftasonlari surpriz kampanya yapiyorlar. Kargosu hizli ve cok guzel paketlenmisti. Siddetle tavsiye ederim

Tertemiz iste canim kullanirsin guzelce bende almadim eger ihtiyac olursa baston alirim diyorum

Bunu da düşüneyim dur eşimle birlikte kritik yaparız artık yine çok iş olacak ama bakalim
Sadece kiyafet dokulecek o kadar. Gerisini mobilyacilar halledecek. O yuzden gozunde buyutme bence. Benim cinsiyetler ayni olsaydi oglumun odasi yavru yatakli ilerde bile oda masrafim olmazdi. Ama simdi kiz abimde var benim de olacak dicek. Mecbur calisma odami bozacam hic istemesem de

Tertemiz iste canim kullanirsin guzelce bende almadim eger ihtiyac olursa baston alirim diyorum
Kiz siz onun bodrumdan ilk ciktigi hali gorseydiniz.. yok olmaz bu at gitsin derdiniz bana. Allahtan oturak yeri falan söküldü icime sine sine yikadim ustune makineye attim. Metal aksam da kirik dokuk degil diye yepyeni oldu. Besigi de temize cikardim boyaya gonderdim. Nerden baksan 2000 tl masraftan kurtuldum. Esime diyorum daha dogumda saglam birsey takarsin bana :)

Doluyor canim ufak ufak. Balenli ya da sikan sutyen kullanma. Hatta bu ara sutyen takma. Sutyenle yatma huyun var mi.
Çok doğru canım. Kaplı sütyen kullanırım, yalnız yıkarken veya rengini değiştirmem gerekirse giyime uygun olarak o zaman çıkarırım. Takmam vallahi. Çok korktum

Ellerine saglik gercekten iyi bir dogum hediyesini hak etmissin. Buyuk masraftan kurtarmissin esini kiymetini bilsin

Pufffff oglumda yalnız yatacak kapasitede değil ama artık yapacak birşeyler

Pufffff oglumda yalnız yatacak kapasitede değil ama artık yapacak birşeyler
Yatagi 90 cm degil 100 cm al olmazsa bi muddet babayla uyusun sen de bebekle uyuyacan zaten. Ya da genis yatak olsun ki dikey degil yatay yatirirsin etrafina yastik falan koyarsin. Hala tehlikeliyse sisme yatak alip yatagin yanina koy en azindam duserse yumusak zemine denk gelsin diye. Sisme yatak can simidi gibi sonra sondurup kaldirirsin mesela

Dediğim gibi baktın mı ben genel cerrahiye de gittim ama o zaman emziriyordum süt bezleri dediler şimdi yine var mesela dediğim gibi farklı boyutlardan bak yinede bu cerrahi git kafan rahatlar
Dikey otururken bulamadım, yatarken elime geldi canım. Gidicem sanırım canım, şakaya gelmez göğüs. İnşallah süt bezleridir inşallah.

Doluya koyduk almiyor bosa koyduk dolmuyor ya simdi o soguk oda da kvdenin yaptigi bir ton ceyiz yatak da var onlar olunca ilaclar yine sigmayacak bosalan yere ayrica ilaclarda koku yapiyor felaket derecede onlari yatak odasinin icinde ki odaya koymam imkansiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…