2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dikey otururken bulamadım, yatarken elime geldi canım. Gidicem sanırım canım, şakaya gelmez göğüs. İnşallah süt bezleridir inşallah.
Kiz korkma ben dedim tovbe ya rab kesin kanserim cunku gogsumun biri asagida biride yukardaydi ama benim gogsumun birinin altinda 3. Meme gibi bisey var o destek oluyor digerine gore dik duruyor

O zaman esin klinigi degisecek ilaclari yanina goturecek. Ya da besigi oturma odasina alacan. Bazayi da yatak odasina. Baska care yok gibi. Kendi evine gececek olmasan evi degis diyecem de. Peki 2 seneye senin oglan 4 yasina gelecek. Simdi bebege yeni besik alsan da oglun mevcut olan besikte 4 yasina kadar yatabilir mi

Klinik sorunlu diye ilaçlar evde zaten bebeğim hem küçük hemde bazı şartlara uyması gerekiyor ve ilaçlar yer kapladığı için mecbur eve geldi o odalarda boştu evimiz 4+1 ayrıca birde kocaman giyinme odası var yani ne yapicam şaşırdım oğlum da 10 cm daha uzarsa sığmaz yatağa biz 1yila kadar tasiniriz diyoruz ama taş catlasa oğlum ana sınıfına başlayana kadar dururum bu ilçede

Güle güle oturun yeni evinizde :) 2 haftadır taşınma durumları vardı bizde şükür hallettik darısı başınıza :) annelerden Allah razı olsun bana da hep onlar yardım etti , bir de tanıdığım bir abla vardı onun emeği çok. Ben çok iş yapmadım ama insan ister istemez hem ayakta kalıyor ben yoruluyor aman dikkat edin yavaş yavaş olsun her şey sağlığınız daha önemli

Dikey otururken bulamadım, yatarken elime geldi canım. Gidicem sanırım canım, şakaya gelmez göğüs. İnşallah süt bezleridir inşallah.
Canım git mutlaka kontrol edilsin ama içini ferah tut , hamilelikte olabiliyor bu gibi durumlar , süt bezleri de olabilir , bazen de gebelik öncesi ele gelmeyecek kadar küçük Bazı kist gibi şeyler hamilelikte büyüyelbiliyor , stres yapma ama müsait olduğunda göster için rahat eder :) inşallah da önemsiz bir durumdur :)

Kiz korkma ben dedim tovbe ya rab kesin kanserim cunku gogsumun biri asagida biride yukardaydi ama benim gogsumun birinin altinda 3. Meme gibi bisey var o destek oluyor digerine gore dik duruyor
Benim de aklıma o geldi yani. Her yerde onun posterleri asılıyor akla geliyor ne yapalım

Agri varmi canim
Yok hiçbir şey hissetmiyorum canım , nereden elledimse
Su dolu kist de olabilir. Agri var mi bir de cok mu sert direk eline mi geldi
Sert canım, içinde bezelye gibi ama ağrımıyor
Haklısın canım. Mutlaka gösteririm , inşallah önemsizdir. Öyle panikledim birden bu ne diye

Artik sabah olsada dr a gitsem ya simdide gece uyandim karnim.agriyor ishal gibiyim megnezyum basladim 2. Gunum o mu yapti analamdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…