2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok hiçbir şey hissetmiyorum canım , nereden elledimse

Sert canım, içinde bezelye gibi ama ağrımıyor

Haklısın canım. Mutlaka gösteririm , inşallah önemsizdir. Öyle panikledim birden bu ne diye
Haklısın canım kim olsa panikler ama sen içini ferah tutmaya çalış :)

Günaydın mutlu haftasonları gece yine yirmi kere uyandım ve bir yastık daha geldi yatağa sanırım yakında eşim pes edip gidicek yataktan bir de hiç kramplarım olmuyordu gece 2 kere bacağıma kramp girdi hala ağrıyor, inşallah devamı olmaz

Artik sabah olsada dr a gitsem ya simdide gece uyandim karnim.agriyor ishal gibiyim megnezyum basladim 2. Gunum o mu yapti analamdim
Magnezyum yapar canım çünkü benim doktor kabızlık sorunumdan dolayı magnezyum verdi toz olanından her içtikten sonra bendede öyle bir duygu yaratıyo.

Bu sıralar çok yoğun geciyor okumaya çalışıyorum ama dahil olamadım canım nasılsın iyimisin bebiş nasil
Iyiydik 2 gun bahar isleri ile ugrastim ve 2 gundur cok fena kasik agrilari cekiyorum. Hic geçmedi ilk defa agriya dayanamayip parol bile aldim ki agri esigim yuksektir. Carsamba kontrolumuz var. O zamana kadar gecer insallah. Sen napiyon niye yogun geciyor

Günaydın kizlaarrr... hepimiz icin guzel bir haftasonu olur insallah..
basbelasiyim guzel haberler bekliyoruz senden
P Pikapii uyku problemi bende de vardi. Yatagi degistim gecti. Yatak problemli olabilir mi
Minik kuzular benim de hem kargocu hem de bizim bolum sekreteri bana calisiyorlar. Kargocu getiriyor ben iste olmayinca sekreter aliyor. Adamlar biktilar resmen. En son yerimizde olmadığımız icin birakamamislar kargodan gidip teslim alayim dedim. O arada diger beklediklerim de gelmis ama dağıtıma cikmamis. Kargom vardi alabilir miyim dedim... kadin ne kadar cok kargonuz var öfff diye cemkirdi bana. Koca popoyu kaldirip onlari tek tek bulacak ya. Bizim kargolarimiz var ki siz de is yapıyorsunuz ekmek yiyorsunuz dedim. Kargocularin afra tafralari insani deli ediyor walla. Nerdeyse dovecekler. Oradakileri bilmiyorum ama burdakiler cok fena tembel. Telefon acmazlar acip kenara koyar cevap vermezler. Tuhaflar yani

Canım yatağımız yeni aslında baya rahat 1 haftadır yeni evde yatıyoruz eskisine göre daha rahat yatıyoruz ama bazen geliyor geliciler dön dön uyuyamıyorum

Kendime 1 numara büyük sandalet aldım ay inşallah hiçbirimiz çok ödemlenmeden atlatırız bu süreci aslında canım çok topuklu çekiyor boyum uzun ama bayılırım, gebelikte önerilmiyor ama yazlık rahat kalın topuk topuklularım var arada giysem ne olur ki sabah sabah nereden aklıma geldiyse

Tembellik ten mi bilemicem eşime de ilaçlar kargoyla geliyor normal yani daha ne istiyorsunuz bilindik adres aratmiyoruz bile. 5 li citcitli body vardı 55 TL'ye o hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…