2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben saymiyorum ama canım gündüz birkaç kez gece de yatmadan oynarsa rahat Edip yatıyorum
Suan bende saymıyorum canim bugün kalktığımdan beri tık yok normaldir herhalde dimi, gün içinde bir kaç kez hissediyorum normalde, arada böyle sessiz kalması normaldir dimi?

Suan bende saymıyorum canim bugün kalktığımdan beri tık yok normaldir herhalde dimi, gün içinde bir kaç kez hissediyorum normalde, arada böyle sessiz kalması normaldir dimi?
Benim yaramaz sabahları pek oynamiyor öğleden sonra ve akşamları daha cok oynuyor canım belli aralıklarla uyuduklari içindir

Benim yaramaz sabahları pek oynamiyor öğleden sonra ve akşamları daha cok oynuyor canım belli aralıklarla uyuduklari içindir
Bende hiç dikkat etmedim bide hiç belli olmuyor benimkinde zaman olarak ne zaman olacağı, sabah akşam öğle.. her an olabiliyor. Ama
Saymak icin yinede erken haftalar sanirim. Netten de bi bakayım bari

Size de güzellikler getirsin cnm Yeni eviniz. Evet evet yavaş yavaş bir şekilde yerleşecek artık

Gözün aydın canım maşallah prenseslere Büyüdüler mucizelerimiz Geriye saglıkla kucagımıza almak kaldı geri sayım başlasın artık
Evet yaa... 100den geri sayımı bekliyorum ben de . Sanki ne olacak ama işte, zaman azalacak sanki. 10-15 gün de sezeryandan dolayı düşecek geçsin zaman aksın su gibi

Evet yaa... 100den geri sayımı bekliyorum ben de . Sanki ne olacak ama işte, zaman azalacak sanki. 10-15 gün de sezeryandan dolayı düşecek geçsin zaman aksın su gibi
Benim 1 lerşe dolu günüm bugun 111 günüm kalmış:) normal doğum olacak bir sorun çıkmazsa eğer birde ilk gebeliklerde ve erkek bebeklerde gecikiyormuş bikaç gün doğum diye duydum.

Ben böyle giyemiyorum canım onun için bilgisizim kızlara gösterem dedim. Ben büyük ihtimal kısa, askılı pamuklu birşey alacağım. Bir tane var yeter bana evdeki
Lcw den bir tane hamileliğimin sonlarına doğru da giymek için penye kısa askılı gecelik aldım geçen gün çok rahat , hamile değil ama ben büyük beden aldım baya geniş

Eklentiler

• DDE97DBC-3F7C-4337-84BA-2260910C2F05.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 76
arkadaşlar mehaba çalıştığım için fırsat buldukca sizi takip etmeye çalışıyorum. bende ağustos annesi olacağım inşallah ama detaylı usg sonucunda bütün güzel giden hamileliğim alt üst oldu. fikirlerinize desteğinize yardımlarınıza ihtiyacım var.
20 haftalıkken perinatoloji tarafından detaylım yapıldı. kalbindeki damarlarda sorun ve bağırsaklarında parlaklık gördü. kalbindeki sorunda da sağ aotrik ark, sağ duktal ark yazıyor. yani damarların solda olması gerekirken sagda birleşmesi durumu oluşmuş. tabi kötü seneryolar ve aminosentez yapıldı 11 gün oldu ve sonuçlar 1 ay sonra çıkacak deniliyor. sendrom belirtisi olabilir diyorlar bu duruma
5. ayımız bitti beklemek zor...
başına bu türlü bir sorun gelen yada bir tanıdığı olan varmı? bana birileri bişey söylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…