2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

20.haftadan sonra hergün hissetmek duymak lazım mış. 20 den öncesini dikkate almayın diyor doktorlar
Hergun hissediyorum artık ama bugün sabahtan beri henüz hissetmedim yaklaşık iki saattir ise daldım şimdi oturdum ama hala tık yok genelde kalktığımda hissederdim normalmidir açaba

Lcw den bir tane hamileliğimin sonlarına doğru da giymek için penye kısa askılı gecelik aldım geçen gün çok rahat , hamile değil ama ben büyük beden aldım baya geniş
Bende bunlardan giyiyorum canım biraz daha pembesinin aynısı var rahat gerçekten ama üst tarafı sünger ama makineye atınca kötü oluyor:)

Merhaba canım benim hiç bir bileğim yok ama yazmak istedim inşllah sonuçlar güzel çıkar

Canim benimde bilgim yok ama dualarım seninle insallah guzel sonuçlar alırsın, ümidini yitirme hemen. Bilgisi olan birileri çıkar muahahak

Canim benimde bilgim yok ama dualarım seninle insallah guzel sonuçlar alırsın, ümidini yitirme hemen. Bilgisi olan birileri çıkar muahahak
inşallah arkadaşım... ümidimi kaybetmek istemiyorum. bebeğime yansıtmak istemiyorum alışveriş bile yapamadım sonuçların iyi çıkmasını bekliyorum dua ediyorum...

İşte benim minik kızlarım,perinatolog randevumuz çok iyi geçti şükürler olsun herşey yolunda Eki Görüntüle 2139104
Çok güzeller maşallah tek yumurta ikizleri mi ?
benim de hamilelik sürecim sıkıntılı ama herşey güzel olacak inancıyla devam ediyoruz (serklaj kalkmadan yatıyorum ) ben de alışveriş yapmadım
Herşeyimiz yoluna girecek biz de sıkıntılı süreçten kurtulacağız inşallah güzel güzel bebişinle iletişim kurarak geçirmye çalış canım zamanını
İyi haberler al be bize de haber ver

Kizlar biz geldik sukur hersey yolundwymis kasik agrilari normal dedi :) o dedide acaba biz analdikmi idrar tahlili verdim sonuc ancak ctesi cikar muhtemelen sukur ogluk iyiymis dr hatta boyu uzun olacak muhtemelen dedi uyluk kemigi uzunmus 585 gr olmusuz cok sukur hatta oglum bize el salladi ama cekemedim o goruntuyu

inşallah arkadaşım senin durumunu takip ediyordum yazamasamda çok dua ettim sizlere. iyi olmanıza çok sevindim bu arada. insalllah dediğin gibi güzel sonuçlar alacağım. bu güne kadar bende aksine hiç sorun yaşamadım hamileliğimde taki detaylıya kadar. hatta onda da bişey çıkmayacağını düşündüm hep. inşallah bu süreci de atlatırım bebeğimle.

Maşallah yakışıklı oğluna kaç gram annesi ay ben tam Türk annesiyim kiloya taktım büyük oğlanı şişirtşm şimdi zayıflatamıyırum hala kilo soruyorum:)

Çok şükür canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…