2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

585 gr olmus canim saglikli olsunlar kilolu olmasin basa bela valal
Maşallah canım aynen öyle tabi benimde şekerden dolayı erken Doğum riskim var ondan korkuyorum herhalde biran evvel büyüsün diye bir iki haftaya giderim dktr 26+1 günlük olduk ultrasona göre böyle gidiyor 1 hafta önde erken yumurtlama diye Türkiye en son 710 belki 1 kilo olmultır ay bende bir kntrole gitsem keşke her hafta çağırsalar Türkiye olsa gizli ve giderimde burda asistanla gidiyorum eşim duyuyor mecbur kızıyor çok gidince

Vallahi şimdi çok isteyen de normal doguramiyor ki benim kesin sezaryen normal de istemiyorum zaten
Benim ilki normal ne diye kendimi kestireyim.. yani keyfi kestirmem. Ama sağlık sorunu olur mecbur olur ona yapacak bir sey yok. En sagliklisi hangisiyse o olsun nasip artik

Benim ilki normal ne diye kendimi kestireyim.. yani keyfi kestirmem. Ama sağlık sorunu olur mecbur olur ona yapacak bir sey yok. En sagliklisi hangisiyse o olsun nasip artik
Bende normal Doğum çok istiyorum ilk normal ama çok minikti Sağlık sorunu olmadığı süreçe bende normal için son ana kadar mücadele edeceğim

Evet yaa... 100den geri sayımı bekliyorum ben de . Sanki ne olacak ama işte, zaman azalacak sanki. 10-15 gün de sezeryandan dolayı düşecek geçsin zaman aksın su gibi
Senin 3 bebeğin dimi normalmi sezaryanmi doğuracaksın? 3 sezaryan yapmaya pek dr, yaklaşmak isdemiyorlarda. O yuzden sordum.

Benim 1 lerşe dolu günüm bugun 111 günüm kalmış:) normal doğum olacak bir sorun çıkmazsa eğer birde ilk gebeliklerde ve erkek bebeklerde gecikiyormuş bikaç gün doğum diye duydum.
Benimki kızdı ama 40+5 de doğdu, benden demesi 40 hafta doldukdan sonra doğum olucak diye düşünün, tabi canta falan hazır dursun, ama ben 37 doldukdan sonra her gün niye doğmadı diye üzülürdüm niye sa 40 doldurdukdan sonra artık doğucağna inanmiyordun nasıl bir piskolojıymiş, ben bile anlamadım.

Allah yardımcın olsun canım kotu duşunme berkide sonuc güzel olucak, boşuna strese sokma kendini daha cok zarar verirsin kendine bebeğine, hep pozitif düşün iyi olucak inşallah.

Vallahi şimdi çok isteyen de normal doguramiyor ki benim kesin sezaryen normal de istemiyorum zaten
Misal ben cok istedim sezeryan hic aklimda bile yoktu ailede tek sezeryanli benim ona ragmen. Kızım makat gelis pozisyonda olunca mecburi sezeryan oldum. Dogal doguma odaklandigim icinipsikolojik olarak cok etkilendim ilk basta sezeryan olacak olmaktan. O yüzden dogum sekline odaklanmadan akisina birakmak en guzeli. Onemli olan saglikla kucagimiza alabilmek.

Bende nerdeyse hergun disarilarda alışveriş telaşına düştüm doktor kontrolum vardı şeker vs yapıldı herşey çok şükür iyi bir sorun yok kasık ağrısı bende de oluyor bence rahim büyümesi ve karın gerilmesi gibi bir ağrı geliyor bana seninde inşallah Çarşamba güzel geçer haber ver bana

Ben gecen ay 1 ay sonr gitmistim bundada oyle olacakti ama korkumdan gittim :) olsun oglum el salladi ban cok sukur :) sekerden dolayi erken dogum cok yuksek sekerde oluyor canim korkutma kendini insallah birsey olmaz benimde 4 gun onde gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…