2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şükür canım. İçin rahat etti en azından. Bence yormuşsun kendini. Sürekli oturarak da yorabiliyorsun

37+1 erken değilmi? Yanı başka bi sebebi varmiydi benim2. Doğumum sezeryan olucak 39+o dan önce istemiyorum insalalh bekler kızım o tarihe kadr
Benim kızımda da kanamalı geçiyordu, rn son 32.haftada öyle kanamam oldu ki doğum çantasıyla gittik ama geri geldik ))) bebekte bir şey yoktu canım. Bilmiyorum ki, cahildim işte, dr dedi çarşambaya, bende tamam dedim :)

Anladım canim doktor ne derse tamam demek durumunda oluyoruz güvenmesek olmaz zaten. Hayırlısı sağlıkla doğsunlar da en başta önemli olan o, ama 37 sonrası normal zamaninda Doğum oluyor sanirim, oğlum 39 da sezeryanla doğdu insallah kizimda bekler hayırlısı tabi herseyin

Kaçıncı haftandasın? Belkide senin kuzu uykucudur :)
CAnim 22 +1 bugün :) yarım saat önce ben burdayım dedi:) bunsaate beni bekletti :) rahatladım, benim kuzu ne zaman pit pit yapacağı hiç belli olmuyör suan ne zaman uyuyo uyaniyo anlayamıyorum nasıl anlayabilirimki? Sen anliyomusun?

Daha yeni 22 olmussun canim hareketler normal. Henuz guclu degil her hareketini hissedemeyebilirsin. Bu hareket etmedigi anlamina gelmiyor yani. Ben de sadece gece yatarken daha cok hissediyordum. 24 lerde falan cok hareketlendi benim ki. Bir de gunduz hareketli isek sallandiklari icin uyuyorlar. Biz uyurken de uyanip hareket ediyorlar.

Onu diyorum canım işte çok çok istemekle de olmuyor kardeşim de çok istiyor şimdi onu da hiç sanmıyorum şimdi

ben de takıldı sanırım
ama nıye takıldı hatrlamıyorum acıkcası elımın uzerındeydı
ılkınde hızlı oldu dogum sunı vs de verılmedı epıdural da olmadı ama takılmıstı
bende de takıldı canım doğumdan önce suni sancı için doğumdan sonra da on dkka fln süren kısa bişey taktılar hemen bitmişti o galiba rahim toparlayıcı etkisi olan bi ilaçmış gibi hatırlıyorum ya da tamamen hayal ürünü uydurdum

Çoğunlukta uyuyorlar genelde uzanınca hareketleniyorlar. Hareket ettikçe bence onlarda yoruluyor dinlemmeye geçiyorlar. Ben evde oldugum zamanlar uzanınca jissediyorum ama dısarıda ayakta iken eve geldikten sonrada pek hissetmiyorum. Biz nasıl yoruluyorsak sanırım onlarda yoruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…