2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım. Peki devletten hangi birimden randevu almak gerekiyor biliyormusun
Ayy inan o konuda bilgim yok ama haftanin hergunu yapmiyorlar kizimda devlette bir iki kez muayeneye gittigimde kadin dogum dr unjn kapisinda su su gunler seker yuklemesi diye yazilmisti. Kadin dogumdur yine herhalde. Ben özelde yaptırdım 25 mi 30 mu ne verdim. Burasi uygun buyuk sehirlere nazaran. Muayene parasida vermedim gittim labaratuara seker yuklemesi yaptiracagim dedim.

Aynen bende oyle almayi dusunuyorum lohusa gecelikleri hep uzun zaten antalyadayım o kadar uzun pisirir beni bide rahat edemem aen bulursan banada soyle canim
Ben böyle giyemiyorum canım onun için bilgisizim kızlara gösterem dedim. Ben büyük ihtimal kısa, askılı pamuklu birşey alacağım. Bir tane var yeter bana evdeki

Kızlar ya benim bir kaç gündür başım ensem ve gözlerim çok ağrıyor tansiyon yükselince falanmı böyle ağrır şekere bide tansiyon eklersem tam olacak zaten diyet yapıyorum daha neyapıcam

Ilk gun seker ölçümlerini yaptim gayet normal sinir 120
Benim 100 un üstüne hic cikmadi
Bosuna stres olmusum cok da dikkat ettigim bisey olmadi acikcasi zaten yemek saatlerim belliydi beyaz ekmek ve tatli yemedim zaten pilav yemiyorum
Ilk gun kolay gecti cok sukur

Bence özele yaptır ben dun yaptirdim iyiki devlette değilim dedim o kalabaligi kokuyu halde çekemezdim
Ben devletde yaptrdım canım çok rahat oldu çokta ilgiliydi personel hastanede çok temiz di ama en güzel yanı ilk randevu benimdi oyuzden çok aç kalmamış oldum

Kızlar ya benim bir kaç gündür başım ensem ve gözlerim çok ağrıyor tansiyon yükselince falanmı böyle ağrır şekere bide tansiyon eklersem tam olacak zaten diyet yapıyorum daha neyapıcam
Tansiyon aletin yok mu canim takip etsen benimde boyun agrim tutulmam ve sol kolda uyusmam var artik yasa bagliyorum 30 oncesi hamilelikler daha saglikli sanki

Tansiyon aletin yok mu canim takip etsen benimde boyun agrim tutulmam ve sol kolda uyusmam var artik yasa bagliyorum 30 oncesi hamilelikler daha saglikli sanki
Yok canım dün şeker için alet aradım bulamadım asistan araştırıyor göya yarın hemşire çağırıcam eve hem tansiyon hem şekerime bakasınlar diye

Eki Görüntüle 2139203
Bugün pazara gittim, bunları aldım. Pazarlardada çok kaliteli ürünler var kızlar tavsiye ederim.
Çokk güzeller canım. Güle güle kullanırsın inşallah. Ben de cumhuriyet caddesini gezdim, 10tl ye lohusa taçları var internette pahalılar, çok güzel de lohusa , emzirme ve s. Gecelikler vardı yine daha ucuz.

Nasıl oldun canım? Eczanede yokmu ya alet?
Yok canım birkaçtane yere baktılar bulamadılar büyük biryere bakacaklar pazartesi ya muhakkak vardır asistanmı ihmalkarlık yapıyor anlamadım benimde hatam 2 sen oldu öğrenmedim Gürcüceyi bu gidişle bir kaç sene daha burdayım ders alsam iyi olacak bebekle daha zor olacak

Cok gecmis olsun canim icini ferah tutalim insallah cok guzel gelir sonuclarin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…