2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecelikler lohusa takımlar nerede var
Cumhuriyet caddesinde bir kaç mağazada var canım, sütyenler, korseler,gecelikler. Önünde leylek olan birini beğendim ben. Muhakkak çarşıda da vardır ama oraya çıkmadım , wintersun yardımcı oldu, kokulu sabun malzemeleri almaya gitmişdim ben, oyüzden fazla uzağa gitmeden geri döndüm.

2012 ağustos 13 de doğum yapmış bir anne olarak sıcaklarda size kolaylık diliyorum kızlar :)
Teşekkür ederim. Ben de eylülde doğum yapmıştım .hatıraları uzak tutmaya çalışıyorum . Umarım bu sene çok sıcak geçmez Size kolay doğum, sağlıklı bebek diliyorum

Akdeme girdim maşallah ordada bir gecelik takımı 170 200 tl bir kez giyilecek bir daha ne zaman giyerim bilmem. Diyorum ki söyle penye rahat güzel bir gecelik alayım şart mı yani lohusa takımı

Akdeme girdim maşallah ordada bir gecelik takımı 170 200 tl bir kez giyilecek bir daha ne zaman giyerim bilmem. Diyorum ki söyle penye rahat güzel bir gecelik alayım şart mı yani lohusa takımı
Değil tabiki, takımı nasıl giyecez o sıcakta. Kapalı olanlar ve gelip gideni olanlar mecbur giyer diye düşünüyorum. Bende heves için numunelik bir tane var, geri kalan bir kaç tane böyle bir şey alacağım.zaten korse takacağım karnım sarkmasın diye, bir beden büyük almam yeterli

Bu arada bunun fildişi rengi 40 tl idi gördüm

Merhaba, bebek için yatak ne düşünüyorsunuz? Park yatak mı yoksa büyüyen yatak mı almak mantıklı? Beşik almayacağım, uzun süreli kullanılabilecek bir şey almak istiyorum. Dolayısı ile bu ikisinden birini tercih edeceğim. Tecrübeli annelerden öneri alabilir miyiz? Teşekkürler.

Ben park yatak alıcam kuzenlerim kullandığında biliyorum normal beşik falanda aldılar ama kullanamadılar oyuzden iyi bir park yatak alıcam 3,4 yaşına kadar yatar içinde sonrada oda yaparım diye düşünüyorum

Canim bende korse arastiriyordum nasil bir sey bir de sen nerden almistin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…