2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kraft'ın park yataklarını inceledim güzel görünüyor. Ben de park yatağa daha sıcak bakıyorum.

Evham o bu derken 26. Haftana girmişsin bakıyorum kız maşallah büyüttük

Canim bende korse arastiriyordum nasil bir sey bir de sen nerden almistin
Ben korse almadım canım, süs kalıpları almaya gitmiştim o zaman rastladım. Ama korse alacağım mutlaka, ilk iş doğurur doğurmaz takacağım. Kızımda 40 gün çıkarmadım, eczaneden almıştım. Karnım dümdüz oldu. F ile başlayan meşhur da firmaydı ama tam adını hatırlamıyorum

Eskiden sariyorlarmis karni kalmasin diye ordan aklima geldi arastiriyordum korse diye ama net bir sey bulamadim

Normal korsemi takılıyor yoksa doğum sonrası için özel korsemi almamız gerekiyor?

Nasil bir korse oluyor canim benim mide sorunum oldugu icin sutyen bile zor takiyorum gogus altina mideye baski yapiyor agri oluyor diye bu korsede gogus altina kadarmi geliyor

Eskiden sariyorlarmis karni kalmasin diye ordan aklima geldi arastiriyordum korse diye ama net bir sey bulamadim

Normal korsemi takılıyor yoksa doğum sonrası için özel korsemi almamız gerekiyor?
İnternette doğum sonrası korse yazınca çıkıyor kızlar, kaburgadan aşağıya kadar. Külotlu olanı da var, sade de. Önemli olan küçültmek mümkün olsun çünkü toparlandıkca küçülteceğiz. Bir de yumuşak olmasın, benimkinin içinde ara ara plastik çubuklar gibi şeyler vardı dimdik tutuyordu. Ama verdim gitti bir daha doğurmayacağımı düşündüğüm için. Bir de sezaryen olan kızlar, korse kesinlikle ağrıyı azaltıyor. Ayağa kalktığımızda karınla birlikte dikişler aşağıya sarktığı için sancı veriyor, korse sıkı sıkı tuttuğu için daha az acı hissediyoruz

Nasil bir korse oluyor canim benim mide sorunum oldugu icin sutyen bile zor takiyorum gogus altina mideye baski yapiyor agri oluyor diye bu korsede gogus altina kadarmi geliyor
Evet canım ya, kaburganın üstüne kadar geliyor. Belki vardır daha ensizleri . inşallah vardır

Ya ben her zaman giyebileceğim rahat ve şık bir sey alacagım. Gezerim cumhuriyet caddesini bir daha

Evet canım ya, kaburganın üstüne kadar geliyor. Belki vardır daha ensizleri . inşallah vardır
Canim bi bakip ornek resim falan atar misin bu kez karnim cok buyuyecek belli sezaryen de olucam kesin kalir yani amz su sadece bele takilanlar mi ic camasiri tarzi normal korse kumasindan olanlar mi iyi bilgi versen oglumda kullanmadim karnjm yoktu cunku

Uyuyamayanlarda ben
Korse icin dogumdan sonra 1. Hafta sezeryan atleti denen atletler varmis onu oneriyorlar. Sonra alttan giymeli degil de sadece beli saran korse olabilir. Tabi ben normal dogumu gozonune aliyorum. Alttan dikis oldugu icin tayt gibi olanlari giymek zor. Ben lohusam.com dan sadece beli saran korselerden M beden aldim. Orda korse cesitleri var bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…