2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki böyle idi canım.
mümkün derece ince olsun, terletmesin zaten insanın patlayası geliyor sürekli üzerinde o sıcakta. Sırf karnım kalmasın diye azimle sabrettim. Bu sefer külot tarzı olandan da alayım diyorum ama her WC gittiğinde baştan soyun tekrar toparla giy zor olur değilmi?!

Alttan giymek bize de zor olacak canım. Bir süre eğilip kalkmak zorluyor. Tayt gibi iyi güzel aslında, benim bacak ameliyatımda giydirmişlerdi topuktan göğüs altına kadar. Mumya gibi dümdüz ))))) vücut ödemlenmesin şişmesin diye. Ama ortası delikti, wc sorun olmadı. Yine de düşünüyorum ki o kadar uzatmaya ne gerek önemli olan karnımız kalmasın.

Moralim cok bozuk gece cocugun akülü arabasini gormedim uzerinden uctum dizlerimin uzerine dustum ve bebegi hissedemiyorum

Öğlen olmüsda, kahvaltı hazırlanmamış evin işi yapılmamışda bilmem bilmem ne bahanemi yokki.? acaba irelde k.v. Olduğmuzda bizde boylemi olucaz?
Hazırla da yiyelim demek istedim şu an ama bakma böyle dediğime hayatta böyle bir şey söyleyemem ben iyi ki birbirimize uzağız Allah sabır versin ama saygıyı bozmadan çok da susmamak gerek

Moralim cok bozuk gece cocugun akülü arabasini gormedim uzerinden uctum dizlerimin uzerine dustum ve bebegi hissedemiyorum
Canım dur sakin olmaya çalış senin stresin de etkiler hareketlerini, kanaman veya şiddetli ağrın yoksa Allah korur meleklerimizi inşallah , biraz daha takip et bir şeyler ye hareket edecektir . İnşallah hiç sorun yoktur içini ferah tut

Bende takılıp dızlerımın ustune dusmustum bısey olmadı canım ıns senınde olmsmıstır korkma
Cok sukur ki oynadi sabahin kacindan beri bekliyorum dra gitmek uzereydim

Gunaydin kizlar
Canim o korseyi mutlaka bizimle paylas olur mu paylasmayan gobekli kalsin

E Egepam sen neden uyuyamadin ben de boynumdan yarim yamalak aci ceke ceke uyudumm uyandim diyarbakir bana boyun tutulmasini hediye etti sagolsun
Dun sabah cok uyumustum onun acisi cikti herhalde.. kendime nazar ettim ya da deliksiz uyuyorum oh ne guzel diye diye.. sabahi zor ettim ya. Hem 2.30 a kadar uyayamadim. Hem de geri kalan vakitte de dalamadim bir turlu surekli uyandim.. sabah sabah tum sinirlerim uzerimde

günaydın canlar :) mutlu pazarlar :) dün şeker yüklemesini yaptık şükür :) annem şeker hastası bende pkos olunca kesin şeker çıkar dedim hatta bu hafta canım ne istiyorsa yedim :) birdaha yiyemem diye :) ama ÇIKMADIIıı :) doktor ''pırıl pırıl sende şeker falan yok'' dedi...gelişimimiz hala bir hafta önde 25 haftalık görünüyoruz 780 gram olmuş minik cadım :) boyu 23 müydü 28 miydi hatırlayamıyorm ya..o şeker süreci beni çok yordu...biraz kısa gibi geldi ama babasına çekip uzar inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…