2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vayyyy sakin gecen benim sinirlerim bosaldi da mudahale de edemiyorlar dudaklarim ellerim uyustuydu o yuzden sakinlik sart gec anladim :/

Günaydın kızlar iyi pazarlar bugün hava genelde heryerde aynı galiba sıcak olacak. Benim gibi hararet yapanlara Allah kolaylık versin, hamileliktendir herhalde çok sıcaklıyorum
Evet canim hamilelikten bence benim bir ark kis gunu hamileydi pencereyi acar onunde otururdu biz yandikki ne yandik :)

Kizimda 5. Gun korseye basladim sezeryan oldugum icin icin ilk gunler cekindim.kulotlu pacali don gibi olanindan :) agrim sizim yoktu ama ayaga kalktigimda dik durmuyordum kambur geziyordum ne zaman korseyi taktim dipcik gibi oldum kendimide daha iyi hissettim muhakkak kullanilmali.

Evet daha zor alttan giymek ama onlar daha toparlayici ve sezeryan icin daha uygun digerleri dikis yerine baski yapabiliyor bele sarildigi icin ben cok memnun kaldim korsesiz gobus dikislere dogru baski yapiyor giyince ameliyatli oldugumu bile unutturdu bana :)

Moralim cok bozuk gece cocugun akülü arabasini gormedim uzerinden uctum dizlerimin uzerine dustum ve bebegi hissedemiyorum
Lekelenme pozisyon degisince gecmeyen bel sirt agrisi yoksa bekle korkma icerideki amniyon sivisi bildigin hava yastigi gorevi goruyor su icinde senin aldigin darbeyi hissetmiyor bile bebegin. Biraz bekle uyuyordur belkide simdiye tepiklemistir seni.

Ya niye karısıyor kv herşeye. O evde o misafir o uyacak size.. izin verme canım. Yanlızken güzellikle konussana
Misaf değil canım onun evi kocamda tek oğlu birlikde yaşıyoruz onlarır için yabancı benım, ben uymalıyım onlara, ne yapsada 1-2 saat sonra asla kabul etmiyor yapdığı şeyi ve beni sucluyor yapdığı şey için baş edemiyorum bende susuyorum mecbu. eşimde beni asla desteklemez yanı annesı ne derse o, eve bile geldiğinde k.v. Yok yanliziz bi evde dursa başbaşa kalsak konuşucam ama hemen annesını soruyor nerde diye ve peşinden gidiyor, gidemediği zamanda dışarı cıkıyor neymiş evde kimse yokken napıcakmiş evde. ( o kimsede benim.)

Son düzenleme:
Hazırla da yiyelim demek istedim şu an ama bakma böyle dediğime hayatta böyle bir şey söyleyemem ben iyi ki birbirimize uzağız Allah sabır versin ama saygıyı bozmadan çok da susmamak gerek
Ne kadar umursamuyor gözüksemde bazen cok sinirleniyorum ama bir şey diyemiyorum ki, o şeyi benım alehme kulanıyor hemen, susmak isdemesemde susmak zorundayım, kocamda annesi ne derse o, ortak özelikleride başkalarnın yanında kendilerni iyi gösderip beni kotu göstermek, onuda oyle iyi yapıyolarkı ben bile inaniyorum resmen. Ama buda benım imtahanım sanırım baş etmekde bana düşer, bir gün gelicek ve herşey güzel olucak diye düşünerek dayanıyorum.

Bu kose güzelmiş ama takılıp acılması kolaymi? Ben yola takılıp cıkara bileceğim şey isdiyorum cırtcırtli falan.

Gunaydin kizlar
Canim o korseyi mutlaka bizimle paylas olur mu paylasmayan gobekli kalsin
Benim kızımda sıcakdan takamadım takılmasıda cok zordu zaten ve karnım kaldı şimdi kalın olmayan hava alan ve takması kolay korse arıyorum umarım bulurum kilot tarzıda isdemiyorum belden sarılan yazın en sıcak ayında doğurucaz nede olsa.

Moralim cok bozuk gece cocugun akülü arabasini gormedim uzerinden uctum dizlerimin uzerine dustum ve bebegi hissedemiyorum
Ay canım çok geçmiş olsun. Yazışmalar birikmiş rast gele bi sayfa açtım senin yazın çıktı karşıma sabah sabah enerjim düştü. Allah tan oynamışta sevindim. Rabbim kucağımıza almayı nasıp etsin

Ya kızlar adını versem yasakmı bilmiyorum ya... İle başlayan bilindik bir korse. Hamile kalmadan önce 250 TL (idi galiba) aldım. Ama doğumdan sonra kullanabilir miyim bilmiyorum.

Öğlen olmüsda, kahvaltı hazırlanmamış evin işi yapılmamışda bilmem bilmem ne bahanemi yokki.? acaba irelde k.v. Olduğmuzda bizde boylemi olucaz?
Sen hamilesin kalkıp kendi hazırlasaydıda günah yerine bikerecik sevap işleseydi ayyyyy çok fenalar. Biz böyle olmayız bizde tersi olur gelinler bize çektirir :))

Dur canım korkma panik yapma birşey olmamıştır Allahın izniyle agrın sızın kanaman varmı? Dinlen uzat bacaklarını çocuk şaşırmıştır noluyo diye hareket eder bi süre sonra, çevremde çok var öyle düşen poponun üstüne düşünce son aylarda iyi değil diyolar dikkat et kuzum oğluşun bi sarsılmıştır ama toparlar hareket eder doktora gitme imkanın yokmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…