2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bence normal canım kız orta olsun uzun boylu olunca skıntı:))

Sen hamilesin kalkıp kendi hazırlasaydıda günah yerine bikerecik sevap işleseydi ayyyyy çok fenalar. Biz böyle olmayız bizde tersi olur gelinler bize çektirir :))
alkahtan buda kız bi oğlum olusan gelnime k.v. Yaparmıyım hiç bilmiyırum muhtemel yapmam, ama nolucağnı bilemeyiz, herhalde burakırım kendi halerine, o zamana kadar k.v. Uğraş sonra bide gelinle en iysi hiç bulaşmamak.

Bence normal canım kız orta olsun uzun boylu olunca skıntı:))
olsun bakalım :) şeker yüklemesi ilk kez yaptıracak annelere SESLENİYORUM sabah doktorda ilk randevu sizin olsun çünkü üç kez kan veriliyor ve uzun süre aç susuz kalıyoruz sonucu bekle göster derken nerdeyse dört buçuk beş saat hastaneden çıkamadım

Sezeryanliyim canım 3 haftam.yok ay sonu doğum inşallah :)
Ay bişi kalmamış heyecan yaptım ilk çocugunmu? Benim ilk. Doğumdan sonra gel anlat bari hoşuna gitmeyen şeyleri sezeryanda begenmediğin bişi yada yanımıza mutlaka almamız gereken şeyler :) sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk

Canım ilk değil.ikinci çocuğum bir oğlum var 6 yaşında bide kızım olacak normal yapmak en iyisi tabi ama benim.sezeryanim kolay geçmişti bir sıkıntı yaşamadım çok şükür buda kolay geçer inşallah bebegede kendime 2 takım koydum sadece onlar yetti çok abartmamak lazimmhastane çantasını ben 1 gece kalıp evime donmustum o yüzden belki çok ihtiyacım olmadı ama 2 gece kalinacaksa 3 takım kıyafet koymak mantıklı

Haha Allah tez zamanda öbür tarafı göstersin ne diyimki. Daha fazla günaha girmesin diye dedim Allah kolaylık sabır versin durumun zor ama inşallah tez zamanda düzelir nedir bu erkeklerin anneciliği hiç anlayamıyorum gelin almasalar böyleleri ne iyi olurr.

Hepsini bir güne yapmasalar olmuyormu çok uzunmuş beklemeler

Hmm benim ev hastaneye yakın inşallah bir sorun olmayacak sağlıkla gelsinler inşallah. Rahat atlatmışsın ne güzel ikincide öyle olur geçer gider inşallah.

Ayhh bide kendine kızıyo Allah canını almaya geçti gitti canım şükür dikkat et.

Hepsini bir güne yapmasalar olmuyormu çok uzunmuş beklemeler
olmaz sanırım 75 mg yaptık biz aç karnına kan aldılar sonra bir sıvı içtim kola gibiydi çok kötü :) nerdeyse on yıl olacak kola ağzıma sürmedim ondan zor geldi sanırım..içtikten sonra bir saat bekleyip tokluk şekeri için kan verdim sonra bir saat daha bekleyip ikinci tokluk için verdim..45 dakikada sonuçları bekledim doktor yoğundu onu bekledim derken öğlen oldu :) ama sonucuna değdi kesin çıkar dediğim şeker çok güzel çıktı :)

İnşallah canım bir gün her şey dilediğince olsun. Tabiki uzaktan söylemek kolay ama bu durumlar çok zor, hepimiz en azından en çoğuna kadar bu ve buna benzer sıkıntılar yaşıyoruz maalesef . Allah sana huzur versin mutluluk versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…