2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi çok şükür gözün aydın ozaman darısı bize.

Evet canım bende yaptırdığından belli aynı tavsiyeyi veriyorum ben ilk yaptırandım oyuzden pek sıkıntı çekmedim

Gzuel anneler nasılsınız bebisler nasil? Bayadir yoktum burda ins herşey yolundadır... Bn yeni yeni kilo almaya başladım ve bocugumu otururken de hissediyorum artik cok sukur... Alışverişe de ciktim cogu seyini aldm kıyafet olarak. Buyuk esyalar kaldı araba yatak.

Canım ekmek fazla yeme tatlı şeyler Abur cubur yeme su iç bol bol yürümeye çalış ben diyette başladım 2 kilo vermişim gerçi biliyorsun benim mecburi diyet pirinç yeme bulgur pilavı ye yoğurt ye süt peynir yoğurt kaşar et balık bunlar yeterli olacak bebek içinde senin içinde

Bizlerde iyim canım ne güzel herşeyini almışsın daha ben alışveriş yapamadım çok sabırsızlanıyorum bende toptan hepsini almayı düşünüyorum

Bizlerde iyim canım ne güzel herşeyini almışsın daha ben alışveriş yapamadım çok sabırsızlanıyorum bende toptan hepsini almayı düşünüyorum
Masllaah rabbim daim etsn ins.. Bnde şimdiye kadar hicbirsey almamistim çarşıya bı çıktım tam ciktim yani cok bisey kalmadi kalanlarida yavastan yavastan alirim artik.

Çok şükür canım benim nasıl kızmayayım ki kör gibi atladım arabanın üzerinden gece gece türk filmi çeker gbi uçtum üzerinden
Kuzum bebişlerimiz büyüdü korkma artık riski atlattılar çok şükür dikkat edelim bundan sonrası doğum sağlıkla kucağımıza alacaz Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…