2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sagol canım hayat tabi her insanın bir derdi var allah buyuk dert vermesin kimseye, boyle dertler kolay yoksa.

Geçenlerde daha büyüktü sanki bak sanki küçülmüş öbürünü hatırlıyorsan tabi:)
Evet küçülmüş kız benimkide durdu sanki dr bebeğin yeti daralmaya başlıyor ve bebek yuvarlak oluyor eskisi gibi rahat değil ellerini ayaklarını eskisi gibi uzatamadığı için öyle görünüyo yani aslında bebeklerimiz şimdi daha büyük ama toplu duruyolar yayıla yayıla gezinemiyolar :))

Dün ayakta dolandım temizlik te yaptım sanirim omdan da baya bi sakındı oturduğumda da tık yoktu, dün akşam 4 e kadar belli belirsizdi diye stres oldum 2. Gebeliğim ilkinde nasıldı unutmuşum ama hareketliydi yani saymıyordum hiç. Gerçi peronatoliji doktoru 20
Den sonra başlarsın hissetmeye demişti anca büyüyorlar ilerki haftalarda dediğin gibi daha da hareketlenirler

Ya kız lar cevizi hiç içim almıyor rondodan geçirsem
Salataya yada yoğurda karıştırsam olur mu ki vitamini gidermi? Birde süt içemiyorum (normalde süt asığıydım) ev yoğurdu yiyorum bir kase az mi? Dış etlerim cok sisti kalsiyum eksikliği olabilir mi

Ya yavrularımız benim şapşal oğlum zaten yukarda yer var o gidip aşağıya tekme atıyor akıllı ol bak erken gelirim diyor heralde:) Allah bin şükürler olsun ne güzel yaratmış kadını içinde can taşıyor

Valla canım bende hiç yiyemiyorum ceviz ilk haftalar eşim almıştı güzel değildi tiksindim şimdi içim almıyor

Kac ogun yiyorsun canim bi de aksamlari acikmiyor musun

Ben kaçkere gittim doktora kižçemin hareketleeini kasiklarimda ve mesanemde hissediyorum aşşagidami bebek dite soruyorum herseferinde bana yeri gayet iyi assagida degil ayaklari assagida oldugu icin tepecek baska yer olmuyo dedi ama artik gòbek deligimin çevresindede hissediyorum tekmelerini

canım ben de çıkarttım büyüğün giysilerini hurçtaydılar aynen bi sararma farkettim arielle kaynattım bembeyaz oldular sonra bebe deterjanıyla yıkadım ütülücem şimdi de

kızlar migrosta a101 de bim de şokta falan kısaca her yerde 23 nisan kampanyaları var bebek çocuk oyuncak vs.lerde bide bebek bakım çantası vardı benim ama boş hali bile ağır hantal oluyo diye ben 15 tl ye migrostan sırt çantası aldım tüy gibi hafif bişey içi de geniş ayrıca çocuklar için de lisanslı kahramanlı çantalar yarı fiyatına düşmüş ihtiyacı olanlar baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…