2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah kahvaltı yapıyorum canım haşlama yumurta peynir kaşar salata açık çay öğlen birkaçtane fındık badem akşam 6 da akşam yemeği bide yatmadan süt içiyorum bazen bukadar canım
Bende ogle yemeklerini keseyim kahvaltimiz ayni ama ogle yemegi vardi bende caalistigim icin acikiyordun ceviz badem findik yersem kurtatirirm baktim olmuyo yogurt yerim

Evet aynen ayaklar asagida valla ben ayaklarini her yerde hissediyorum sag karin boslugumda bile ben salincak kurdugunu dusunuyorum oglumun durmuyor bazen mideme kadar cikiyor

Merhaba, cevizi çiğnemeye çalışın, rondoda çekince işleme maruz kalıyor.Yoğurt/süt günde 3 sb kadar almanız sağlıklı olacaktır. Kalsiyum eksikliği diş eti şişmesi ve kanaması şeklinde kendini gösteriyor.
Bilginize.

Şeker yüklemesi yaptıran var mı arkadaşlar? Ben hergun euthyrox hap kullanıyorum sabaha karşı 4-6arasi gibi, şeker yüklemesi için gittiğimizde hapı kullanmamizda sakınca var mı acaba?

Şeker yüklemesi yaptıran var mı arkadaşlar? Ben hergun euthyrox hap kullanıyorum sabaha karşı 4-6arasi gibi, şeker yüklemesi için gittiğimizde hapı kullanmamizda sakınca var mı acaba?
ben dün yaptırdım ne yemek ne su hiçbirşey almadım sabah kan hapım vardı onuda içmedim

Cok iskence geliyor su cevizi yemek, mide bulantısı bile yapıyor ama mecbur biraz daha kendimi zorlayacağım, peki süt konusunda da uht sütler faydasi olmadigi söyleniyor doğru mu acaba? Günlük süt hergun bulundurma şansım olmuyor evde ?

Allah kolaylık versin canım... diyecek bir şeyde yok eşin anneci.. Keşke baştan kabul etmeseydin beraber yaşamayı ama seviyorsun elbette eşini kabul etmişsin. Sadece sana tavsiyem şu; sen bildiğini oku kimse için yaşama. Hani derler ya salağa yat kulağının üstüne yat...umursama canının istediğini yap..

Şimdi okuyorum yazdıklarını neden bu kadar alttan alıyorsun ne demek seni başkalarının yanında rencide etmek... pardon ama onlar kimki? Lütfen kendi değerini bil bu kadar aşşagılanmayı göze alma. Biraz dik dur sen kabul ettikçe üstüne geliyorlar biliyormusun? Çok üzüldüm ve sinir oldum şimdi.

Bende içiyorum .25mg lik hiç aklıma gelmedi hemşire de bisey demedi ama bence içilmesinde bi sakınca olmaması lazim şeker farklı bi konu çünkü yine de sorayım hemşireye

canım ben de çıkarttım büyüğün giysilerini hurçtaydılar aynen bi sararma farkettim arielle kaynattım bembeyaz oldular sonra bebe deterjanıyla yıkadım ütülücem şimdi de
Evet o sarı lekeler neden olur nedeni nedir ? Benim oğlumun bazı kıyafetlerinde de olmuş, yıkamadım henüz kızımda kullanacağım bazi eşyaları var, cok Merak ettim neden oyle lekeler meydana çıkmış

canım ben de çıkarttım büyüğün giysilerini hurçtaydılar aynen bi sararma farkettim arielle kaynattım bembeyaz oldular sonra bebe deterjanıyla yıkadım ütülücem şimdi de
Nasıl kaynattın canım makşnada mı? Benimde görümcem arkadasım verdi beyaz şeyler sandık lekesi derler ya onlardan varda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…