2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen mucize

Evet aynen ayaklar asagida valla ben ayaklarini her yerde hissediyorum sag karin boslugumda bile ben salincak kurdugunu dusunuyorum oglumun durmuyor bazen mideme kadar cikiyor
Canım üyeliğinle ilgili bir problemmi oldu nickin neden gri olmuş

UHT satılan sütlerin yağı alındığından (ne kadar üzerinde yağlı süt yazıyor olsa da) protein değerleri düşüyor hem de katkı maddesi bulundurduğu için faydasından ziyade zararlı hale geliyor. Kanserojen etki yapıyor. Günlük süt tüketmemiz lazım. Ancak her gün bulunduramıyorsanız ev yapımı yoğurt da aynı işi görür ancak ambalajlı olmamalı.
Selamlar.

Ben yaptirdim canim ac ve susuz olmak gerekiyormus onu biliyorum ne ilaci kullandığın
Şeker yüklemesi yaptıran var mı arkadaşlar? Ben hergun euthyrox hap kullanıyorum sabaha karşı 4-6arasi gibi, şeker yüklemesi için gittiğimizde hapı kullanmamizda sakınca var mı acaba?

Bugun e bebekteki 400 tl hediye çekimizi harcadik +200 tl ile
Iki cesit bebek bezi, alt değiştirme kullan at ortu, temizlene pamugui kolisiyle,derece ,tirnak.makasi,deterjan yumusatici,biberon emzik ve temizleyicisi , carsaf alez, sudokrem, 4 tane ic zibin aldik şimdilik banyo küveti ile ana dizi aklimda alinacak nevresimi falan eylul ekim gibi alicam simdi kullanilmayacak nasilsa eksik baska ne var bilmiyorum artık annemler gelince bi seerip bakariz ne kalmis ona gore tamamlanir

Yoğurdu kendim mayalıyorum haftada, 1 açık süt alıyorum iyice kaynatıyorum, hergun bir kase yiyorum, ama
Süt olarak içmek bilemiyorum açık süt sonuçta,
Ben yiyebildigim kadar yoğurt tüketeyim, mümkün olduğunca da günlük süt :) peynirle aram
İyi Allah’tan sabahları bolcana yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…