2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben senin saynede Birtej çantama karar verebildim gerisi herşey muamma:)

Yapıcak pek bir şey yok bundan sonra, bir gün gelir benimde sözümü dinleyen olur.
Bende cok sinirleniyorum ama bişey diyemiyorum tek yapdığım kacıp ağlamak kimseye beli etmeden, beni kendi ailemin gözünde bile kotu gösderiyolar bazen oyle bir imaj yaratıyolarkı: bu kotu biri ana biz buna dayanıyoruz cünki biz cok iyi insanız. Buradada yazmak isdemem aslında, ama hiç kimseyle paylaşamıyorum.
Neden hiç bir yakının gelemez niye yasak?
Hastane kuralı oyle özel hastane ama kimseyi almiyolar diyer anneler ve bebekler rahatsız olmasın diye, sanırım.

Doğum sonrası derken ayni gün mü korse takuyorsunz anlamadım kızlar :) göbek toparlanması icin m i?
Normal doğumda hemen takılması gerekiyormuş, içerdeki pislik tamamen temizlensin diye, zaten doğum olan gün sürekli hemşire dr gelip karna basdiriyolar içerdeki pis kan falan dokulsun diye, ve göbek kalmasın diyede.

Vallahi buraya zor yetişiyorum bebğim merak etme sen zaten ben siyasete hiç girmeyeyim tarihçi olarak ömr-ü biillah ban yersem geri almazlar beni
Haha kız moralim bozuk güldürüyorsunuz beni Kedim dün 3. Kattan evimizin balkonundan aşağı düştü heryere baktım yok burda gece tilkiler falan şehre iniyor onlarda evcil gibiler ama düşerken yaralandıysa ve dışardaki hayvanlar onu görüp zarar verirler diye korkuyorum. Eşimle evin etrafını gezdik seslenerek hiçbir yerde yok yer yarıldı içine girdi sanki paşa oğlum

Kedi senden kaçmıştır firar etmiş zavallı. KOrkma kız kediler 4 ayak üstüne düşer derler ama kaçtı mı düştü mü ki acaba hemen mi baktiniz yoktu

Sabah kahvaltı yapıyorum canım haşlama yumurta peynir kaşar salata açık çay öğlen birkaçtane fındık badem akşam 6 da akşam yemeği bide yatmadan süt içiyorum bazen bukadar canım
Bende normal duzenimde devam ediyorum yemeye calismadigim icin gec yatip gec kalkiyorum 11 civari kalvalti bide 7 gibi aksam yemegi azmi diyordum ama seninkide yakinmis icim rahatladi :) 2 bucuk 3 kilo civari almisim bende..

Bende normal duzenimde devam ediyorum yemeye calismadigim icin gec yatip gec kalkiyorum 11 civari kalvalti bide 7 gibi aksam yemegi azmi diyordum ama seninkide yakinmis icim rahatladi :) 2 bucuk 3 kilo civari almisim bende..
Canım bend en basta 72ydim 70 e düştüm şimdi 75 im 5 kilo mu aldim 3 mü anlamadım

Canım çok üzüldüm , inşallah korkmuştur o an kaçmıştır ve sağsalim geri gelir bir an önce

Seni aşşğıya çekmek istediklerinde sende kendini savunabilsen ve hakkını korusan olmaz mı? Neden susuyorsun peki? Haklı olduguna inandığından hiç bir davada susmamalısın bence

Canım bend en basta 72ydim 70 e düştüm şimdi 75 im 5 kilo mu aldim 3 mü anlamadım
Ben hic kilo vermedim canim hic bulantim falan olmadi cunku ama bence ilk kilona gore degerlendir.. uc kilo olsun o daha iyi hissettirir cok gecmis olsun bu arada :)

Valla canım ben gebe kalmadan önce daha çok yiyorudum gebe kalınca şeker ihtimali var diye dikkat ettim ama yinede Yüksek çıktı şimdide daha da dikkat etmeye çalışıyorum süt peynir et yoğurt balık yedikten sonra gerisi bize fazlalık olur ama tabi şekeri tansiyonu olmayan yesin tadını çıkarsın:)

Daha önce bizde yasadik o zaman bajceli bi ebde oturuyorduk kendi geziyordu ben isteyken eve geldigimde kapida beklerdi bi gun beklemeyince panik olup her yeri aradik bulduk ama yakalanayamadik tabi sabaha kadar balkonumuza saklanmis sabah bana yine gelmedi ama (kopek de var bende) onu çıkardım balkona hemen onun kucagina atladi evde oyuncak pelus vs bi esyasi varsa dis kapinin önüne birak belki kokusunu duyup gelebilir insallah bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…