- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #31.681
Ne güzel şeymiş buu . çok beğendimKizlar bunu nerden bulabiliriz
Eki Görüntüle 2139479
ONTK canim bu aralar kedilere karsi hircinim ama uzuldum de acikcasi insallah bulursunuz hemenl
Sogudum cantadanCanım kullanışlı ve uygun ama tarzına uygunsa olur tabi bana çok okul çantası gibi geliyor bunlar
Bu AliExpress de olan çantalarda sırt çantası ama daha şık onlarada bir bak canım istersenSogudum cantadanne alayim ben yaa ebebekte baktim onlarda bunun gibi daga pahali sadace
Ya kiyamam insallah hemen bulursunuz yada kendiliginden geri gelirHaha kız moralim bozuk güldürüyorsunuz beniKedim dün 3. Kattan evimizin balkonundan aşağı düştü heryere baktım yok burda gece tilkiler falan şehre iniyor onlarda evcil gibiler ama düşerken yaralandıysa ve dışardaki hayvanlar onu görüp zarar verirler diye korkuyorum. Eşimle evin etrafını gezdik seslenerek hiçbir yerde yok yer yarıldı içine girdi sanki paşa oğlum
Amazonda vardi bunlardan bakmistim ben ama oyle ucuz bisey degildi diye hatirliyorum 30 dolar falandi bide kullananlar memnun degildi oyle olunca vazgecmistim..Kizlar bunu nerden bulabiliriz
Eki Görüntüle 2139479
ONTK canim bu aralar kedilere karsi hircinim ama uzuldum de acikcasi insallah bulursunuz hemenl
Canım benim ne işin var siyasette bu halimizle. Ne güzel karnımızı bebemizi konuşup gidiyoruz burda. Umarım çabuk biter banınHahahha ben bekliyorum.cunku benimki cok hareketli masallah diyeyimde :) bir asagida bir yukarda ve yemek yedigimde ve dr a gittigimde cok mutlu oluyor surekli tepikliyor
Cünki biliyorumki her söylediğim gümle, benim alehma dondure bililer. Cok teşekür ederim bana zaman ayırıp derdimi dinlediğin için en yakınlarımın bile yapmadığnı yapıyorsu, sağol.Seni aşşğıya çekmek istediklerinde sende kendini savunabilsen ve hakkını korusan olmaz mı? Neden susuyorsun peki? Haklı olduguna inandığından hiç bir davada susmamalısın bence
Ben sezeryan Doğum sonrası takılması gerektiğini duymuştum ama normal doğumu ilk defa duyuyorum.Normal doğumda hemen takılması gerekiyormuş, içerdeki pislik tamamen temizlensin diye, zaten doğum olan gün sürekli hemşire dr gelip karna basdiriyolar içerdeki pis kan falan dokulsun diye, ve göbek kalmasın diyede.
Bendede reaktif hipoglisemi var canim hamile kalmadan once teshis konulmustu.. aclik kan sekerim yuksek birseyler yedikten sonra dusuyor.. yazin bi ara tokluk kan sekerim 40 Lara dusmustu sen nasil ayaktasin hastanelik olman lazim diye cok sasiriyorlardi ondan sonra tam karatay olmasada ona yakin bir beslenme tarziyla kontrol altina aldik.. evde cihazim var olcuyorum surekli toklukta sikinti yok ama aclik 100 un ustunde cikmaya devam ediyor ama sikinti yok cok sukur :)Valla canım ben gebe kalmadan önce daha çok yiyorudum gebe kalınca şeker ihtimali var diye dikkat ettim ama yinede Yüksek çıktı şimdide daha da dikkat etmeye çalışıyorum süt peynir et yoğurt balık yedikten sonra gerisi bize fazlalık olur ama tabi şekeri tansiyonu olmayan yesin tadını çıkarsın:)
Ordan alayim doye dusunuyordum aslinda hrp ama ordada 30 usd civari ayni maliyeto olacak diye burdan bamayim demistim biraz kurcalayim aliekspresiiBu AliExpress de olan çantalarda sırt çantası ama daha şık onlarada bir bak canım istersen
Gümmm diye bi ses geldi koştuk kedi yok eşim hemen aşağı koştu el feneriyle ama zifiri karanlıktı bulamadı gündüz çıktık heryere baktık yokk. Bu aralar çok ağladım garibim hep beni teselli etti yanımdan hiç ayrılmadı tamda yarın kp gelecekken balkondan düştü 1 gün öncesindende dede gelecekmiş seni balkondan atacakmış dedim kedi kendi balkondan düştüKedi senden kaçmıştır firar etmiş zavallı. KOrkma kız kediler 4 ayak üstüne düşer derler ama kaçtı mı düştü mü ki acaba hemen mi baktiniz yoktu
Tukiyede öyle burda boyle demekkı, bana söylediler korsen varsa tak rahmin demizlensin diye, tabi her dr aynı değil.Ben sezeryan Doğum sonrası takılması gerektiğini duymuştum ama normal doğumu ilk defa duyuyorum.
Biliyorum canım senin başına gelen talihsizliği benimkisi bana çok düşkün akıllı köpek gibi yanımda benle yürür dediğimden çıkmazdı inşallah evin yolunu bulur gelir.Kizlar bunu nerden bulabiliriz
Eki Görüntüle 2139479
İnşallah canım kesin çok korkmuştur 3. Kattan düştü çünkü bekliyorum bakalım inşallah bişeyi yokturda sağ salim evin yolunu bulur gelir oğlum.Canım çok üzüldüm , inşallah korkmuştur o an kaçmıştır ve sağsalim geri gelir bir an önce
İnşallah gelir canım, onlar akıllı hayvanlardır. Kedi kendi kendine kayıp düşmez ki atlamıştır, kısırlaştırma yapmışmıydın? Bir ihtimal belki zamanı gelmiştir diyorum kendimce.Biliyorum canım senin başına gelen talihsizliği benimkisi bana çok düşkün akıllı köpek gibi yanımda benle yürür dediğimden çıkmazdı inşallah evin yolunu bulur gelir.
Kediyi atmadan kendi atlamış canım üzülme her şerde bi hayır vardır bulamazsa eviGümmm diye bi ses geldi koştuk kedi yok eşim hemen aşağı koştu el feneriyle ama zifiri karanlıktı bulamadı gündüz çıktık heryere baktık yokk. Bu aralar çok ağladım garibim hep beni teselli etti yanımdan hiç ayrılmadı tamda yarın kp gelecekken balkondan düştü 1 gün öncesindende dede gelecekmiş seni balkondan atacakmış dedim kedi kendi balkondan düştü
Tatlıim al emekleyene kadar ona koyarsın rankli eşyalar dikkatni çekerKizlar benim alisveris nerdeyse tamam simdi sira oyun halisinda ama bu konuda kararsiz kaldim kimisi cok kullandik diyo kimisi cok gereksiz hic kullanmadik diyo.. sizler ne yapacaksiniz veya deneyemli anneler siz kullandiniz mi memnun kaldinizmi??
Bondigonun almistim kizimda memnun kaldim. El ayak goz koordinasyonunu sagliyor. Uzanmasini kavramasini keyifle izliyordum. Bence gereksiz degil.Kizlar benim alisveris nerdeyse tamam simdi sira oyun halisinda ama bu konuda kararsiz kaldim kimisi cok kullandik diyo kimisi cok gereksiz hic kullanmadik diyo.. sizler ne yapacaksiniz veya deneyemli anneler siz kullandiniz mi memnun kaldinizmi??
İnşallah canım belliki uzaklaşmış evden yoksa kesin gelirdi çünkü evin etrafını daha önce gezdirmiştim dışarı çıkmayı hiç sevmiyor ama 3. Kattan balkondan dışarıyı izlemeye bayılırdı bende ona balkonda yer yapmıştım minderli falan oraya oturup saatlerce izlerdi bişey görüp onamı atladı bilmiyorum.Daha önce bizde yasadik o zaman bajceli bi ebde oturuyorduk kendi geziyordu ben isteyken eve geldigimde kapida beklerdi bi gun beklemeyince panik olup her yeri aradik bulduk ama yakalanayamadik tabi sabaha kadar balkonumuza saklanmis sabah bana yine gelmedi ama (kopek de var bende) onu çıkardım balkona hemen onun kucagina atladi evde oyuncak pelus vs bi esyasi varsa dis kapinin önüne birak belki kokusunu duyup gelebilir insallah bulursunuz
İnşallah canımYa kiyamam insallah hemen bulursunuz yada kendiliginden geri gelir
Amazonda vardi bunlardan bakmistim ben ama oyle ucuz bisey degildi diye hatirliyorum 30 dolar falandi bide kullananlar memnun degildi oyle olunca vazgecmistim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?