2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dogru diyosun aslinda basta bulmamiz lazimdi neyse sonraki hamileliklerimde insallah
Evet başta bulsan şu ana kadar normal pantolonlara olurdu bu ürün ama artık fırlayacak karnımız hele ki 2. Çocuklarda daha büyük olur diyorlar benim karnım çok yumuşak mesela yer var yani epey büyümesine seninde 2. çocuk ilkine göre koca göbişli omacaz

Cünki biliyorumki her söylediğim gümle, benim alehma dondure bililer. Cok teşekür ederim bana zaman ayırıp derdimi dinlediğin için en yakınlarımın bile yapmadığnı yapıyorsu, sağol.
Her zamn dinlerim keşke yardımcı olabilsem ama sadece yorum yapabiliyorum işte maalesefki çok gençsin nerdeyse benden 20 yaş küçüksün ve ben çok üzülüyorum senin yaşındaki bunları yasayan kadınlara inşallah herşey gönlünce olur, eden bulur

İnşallah gelir canım, onlar akıllı hayvanlardır. Kedi kendi kendine kayıp düşmez ki atlamıştır, kısırlaştırma yapmışmıydın? Bir ihtimal belki zamanı gelmiştir diyorum kendimce.
Kısırlaştırıldı canım yani bizden önceki aile öyle dedi. 3. Kattan atlarmıki ? Sadece balkonda ona özel yaptığım yere oturup dışarıyı izlerdi göremedimki ne olduğunu sadece bi ses duyduk balkona koştuk yokk eşim el feneriyle aşağıya koştu çalıların arasına baktı yokk. İnşallah gelir.

Kizlar benim alisveris nerdeyse tamam simdi sira oyun halisinda ama bu konuda kararsiz kaldim kimisi cok kullandik diyo kimisi cok gereksiz hic kullanmadik diyo.. sizler ne yapacaksiniz veya deneyemli anneler siz kullandiniz mi memnun kaldinizmi??
Onun için erken değil mi yani 6 aylıkken alınır diye biliyorum.

Kediyi atmadan kendi atlamış canım üzülme her şerde bi hayır vardır bulamazsa evi
Kediye laf ede ede kaçırttılar gelmezse bulamazsak kayıp ilanı vercem kedi onlardan çok çokkk daha anlayışlı değerli zararı dokunmuyor sadece yararını gördüm.

İnşallah gelir canım. Başka kedi çağırdıysa atlar gider çapkınlığa. İlaçla mevsimlik yapılanın süresi geçiyor , ameliyatla olan ömürlük diye biliyorum. Benim kedime ilaç iğne banamısın demiyordu, ameliyat da kıyamadım iyiki de kıyamamıştık, o öldükten sonra oğluyla avunduk. Historian benden daha bilgilidir bu konuda, benim bir tane oldu sadece.

Kediye laf ede ede kaçırttılar gelmezse bulamazsak kayıp ilanı vercem kedi onlardan çok çokkk daha anlayışlı değerli zararı dokunmuyor sadece yararını gördüm.
Beslemeyenevinde olmyan hayvan sevgisi bilmez canım bense elimle kuşlarımdan vazgeçtim inan bebek gibi yıkar bakardım onlara evde boş bırakırdım çiçeğime çıkar uyırdu bebek olunca dın dın eden çok olacak baktım aldığımız yere geri gönderdim parasını da durumu olmayan bi çocuğa verdirdim ne yapalım kısmet işte senin kediye bişey olmamıştır yaralansa gidemezdi evi de bulur bence merak etme kapıya ne yediriyorsn seviyorsa ondan bırak gelir belki

Sadece ameliyatla kısırlaştırılıyolar diye biliyordum ben. Burda tüm kediler o saatte çıkıyor dışarıya bizim kediyi türkiyede kısırlaştırmışlar inşallah kızların peşine koşmuştur canım bakalım gelecekmi.

Kızların peşine gittiyse evin yolunu zor bulur kız o

Kız bu okadar tuhafki normal türk kedisi sokaktan yavruyken alıp buraya getirmişler. Ne bulursa yer sabah bizimle kahvaltıya oturur zeytin yumurta sarısı ekmek içi yerdi, akşam yemeklerinde et,tavuk,balıklardan payını alırdı hiç yemek ayrımı yapmazdıki:) bikaç günde bakalım gelir belki.

Oyy kıyamaammm... Çocuk gibi ya. Bizimki de sabahları ekmeğe yağ sürerdik yerdi, biz yiyoruz diye. Hemde masadan tabaktan Altına minder yığardık boyu yetsin diye. İnşallah gelir canım, ben de çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…