2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeklerin uyku düzeni hakkında bir çok yöntem var. Ferber yöntemi, yatır kaldır yöntemi siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında. Uyku en önemli şey hem bebek açısından hem anne/baba açısından.

TSH değerleri gebelikte yükselebiliyor, benim ilk hamileliğimde de kullandığım bir ilaç hergün aç karnına alınıyor ve üzerine kahvaltifln yapılmıyor, şeker yüklemeside uzun suruyor zaten
Ben yaptirdim canim ac ve susuz olmak gerekiyormus onu biliyorum ne ilaci kullandığın

Bende içiyorum .25mg lik hiç aklıma gelmedi hemşire de bisey demedi ama bence içilmesinde bi sakınca olmaması lazim şeker farklı bi konu çünkü yine de sorayım hemşireye
Sorunca beni etiketlerseniz memnun olurum, ilk gebeligimde ve bunda devlet hastanesine gidiyorum 30.haftaya kadar özelden sorma şansım yok

Tatlıim al emekleyene kadar ona koyarsın rankli eşyalar dikkatni çeker

Bondigonun almistim kizimda memnun kaldim. El ayak goz koordinasyonunu sagliyor. Uzanmasini kavramasini keyifle izliyordum. Bence gereksiz degil.
Alayim madem kizlar tesekkurler
Onun için erken değil mi yani 6 aylıkken alınır diye biliyorum.
Yok canim asil donmeye baslayana kadar daha cok kullaniliyi diye biliyorum.. donmeye baslayinca kucuk geliyormus..

Günaydın annişler benim aşırı derecede bel ağrım var doktorum da bana magnezyum verdi kullaniyorum ama bel ağrım aynı hızla devam ediyor ayrıca kasılmalarim da günde 1 kez di şimdi 5-6 kez oluyor bu ilacın neden faydasını göremedim ben anlamadım.Günde 1 defa kullanıyorum acaba o yüzden mi?SİZLER günde kaç defa alıyorsunuz?

Günaydın canım bende 1 kere kullanıyorum ama kalsiyumda kullanıyorum haftda 3 kez magnezyumun çok etkisini bende hörmedim ama ikisinin bir etkisi oldu biraz birde sırt üstü mü yatıyorsun

Bes alti kasilma normal canim egerki hepsi ayni anda degil gune yayiliyorsa korkma. Haftan ilerledikce kasilma artiyor ben gunde iki kez dogum onleyici-kasilma önleyici ilac kullanmama ragmen gunluk bahsettiğin sayilarda benimde oluyor. Bel agrinda kilo alıyorsun bebekte buyuyor ve omurganin sekli degisiyor buna doguma kadar katlanacagiz artik. Birde bel fitigin falan varsa buda agriyi iyice tetikliyor.

Günaydın canım bende 1 kere kullanıyorum ama kalsiyumda kullanıyorum haftda 3 kez magnezyumun çok etkisini bende hörmedim ama ikisinin bir etkisi oldu biraz birde sırt üstü mü yatıyorsun
Gece uyurken sol tarafıma yatıyorum gündüz uzandigimda sırt üstü uzanıyorum canim

Yok canım bel fıtığı yok çok şükür kasılma konusunda rahatlattın beni çok teşekkür ederim korkmaya başlamıstim fazla olunca ama şuan rahatladım allah razı olsun ❤

Doktorum banada kasılma icin magnezyum ilacı verdi gunde 1 kere kullanıyorum faydasını gördüm ben

Doktorum banada kasılma icin magnezyum ilacı verdi gunde 1 kere kullanıyorum faydasını gördüm ben
Ben niye görmüyorum ki acaba
Yük artıyor canım ki sende zayıftın
Evet 42 kiloydum şimdi 49 olmuşum gobiste var biraz ondan herhalde bu arada kilo aldığım için çok mutluyum çok çabalamistim almak için alamadım şimdi 5 ayda 7 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…