2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben niye görmüyorum ki acaba

Evet 42 kiloydum şimdi 49 olmuşum gobiste var biraz ondan herhalde bu arada kilo aldığım için çok mutluyum çok çabalamistim almak için alamadım şimdi 5 ayda 7 kilo aldım
Hamilelik en güzel kilo alma yöntemi bende orantısız sadece kalçadan alırdım oğlumda bi baktım her yerim bi güZel almış orantılı şekilde sevineceğim aklıma gelmezdi kilo almak artı bebiş ve göbiş belini ağrıtacak canım buna yapacak bişey yok

Günaydın anneler. Ya geceleri tutan bu ayak sızısı beni deli etti. Yatamıyorum bi türlü bi sağa bi sola yastığı gezdirecem derken az olan uykuda gidiyor. Huzursuz ayak sendromumudur nedir. Böyle sadece ayakta olan var mı aranız da?

Iki gundur o kadar cok agliyasim geliyor ki normal mi acaba
Hormonlardan oluyor canım. Durduk yere bende de çok oluyor. Hele bir sözü biraz sert söylese eşim gözlerim doluyor , sarılıyor başlıyorum ağlamaya bin pişman oluyor sonra iki saat şirinlik yapıyor. Haftada 1-2 gün oluyor.

Günaydın anneler, bebişlerimin birini okula götürdüm bayramlaştık geldik, birini de kahvaltı yaparak doyurdum geldim
Ftm41 , güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Bende aglamak istemiyorum icimden hickirarak aglamak geliyor bebek uzulcek diye kendimi tutuyorum

23 nisan kutlu olsun kızlar
3 sene sonra bizim çocuklarımızda kutlayacak inşalllahh
onların tören resimlerini de paylaşırız

ben işteyim çalışıyorum çok da yoğunum bugün

ağlama olayı bende de çok fazla
tutmuyorum kendimi ağlıyorum
babam eşim pişman oluyor benimle konuştukları için

Evet o sarı lekeler neden olur nedeni nedir ? Benim oğlumun bazı kıyafetlerinde de olmuş, yıkamadım henüz kızımda kullanacağım bazi eşyaları var, cok Merak ettim neden oyle lekeler meydana çıkmış
hiç bilmiyorum ki canım saklayalı da çok olmadı kızım daha 16 aylık iyice temizleyip kaldırmıştım

Gece uyurken sol tarafıma yatıyorum gündüz uzandigimda sırt üstü uzanıyorum canim
Canim tam tersini yapsan sanki daha mi iyi. Ya da mumkunse hep sola yat. Gece yatabiliyorsun zaten. Gunduz de sola yatip dinlenmek daha kolay zaten. Doktorum gece illaki donersin onu dert etme ama gunduz sola yatip dinlen demisti

Kizlar size bir sey sorcam ben genital bolgemde baski hissediyorum sanki bebek orayı tekmeliyor mu diyeyim baski mi yapiyor diyeyim oyle bir seyler :) oglumda hic yasamadim o yuzden bilemedim sizlerden yasayan var mi bu durumu

Kizlar size bir sey sorcam ben genital bolgemde baski hissediyorum sanki bebek orayı tekmeliyor mu diyeyim baski mi yapiyor diyeyim oyle bir seyler :) oglumda hic yasamadim o yuzden bilemedim sizlerden yasayan var mi bu durumu
Ben varım canım ama benim ağrımda var aynı zamanda bebek biraz aşağıdaymış ondan dedi ilkinde bende bu tarz bişey yaşamadım

Yenmez mi ki hiç yemediğim için bilmiyorum ama canın mı istedi kız
Yok canım aslında canım istemedide yarın yaparım diye düşündüm eşim istiyor bende kendime ayrı birşeymi yapayım dedim ama intenetden biraz baktım ilk 3 Aydan sonra abartmadan yenilebilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…