2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sabah akşam kullaniyorum osteocare ilacin adi bende yorulmadigim sûrece bel agrim olmuyo

Ben varım canım ama benim ağrımda var aynı zamanda bebek biraz aşağıdaymış ondan dedi ilkinde bende bu tarz bişey yaşamadım
Gecmis olsun canim benim bende agri yok ama bebegin asagida oldugunu hissediyorum hic yukari tekmelemiyor bi kac gundur de bu baskilar artınca tedirgin oldum bugunde resmi tatil ya doktora yazamadim yarinda esim sehir disinda doktora yine gidemicem insallah onemli bi durum yoktur

Aynı bende bazen korkuyorum erkenmi doğmak istiyor diye
Ben dolanınca biraz ağrıda var ama baskı da var tabi akabinde çok çavuk lavaboya gitme gereği hissediyorum bebek hareket edince
Ayy bende de ayni agri hic yok ama hareket edince bebek tuvaletim geliyor
Aynı bende bazen korkuyorum erkenmi doğmak istiyor diye
Bende bi kac gundur cok tedirgin oldum bakalim carsamba doktora gideyim en iyisi

Kızlar benimde sol gözümde çok hafif bulanıklık oluştu. Doktoruma sordum uykusuzluk ve yorgunluk dedi. Sizde de var mı hiç?

Kızlar birşey diycem gebelikte ciğer hiçmi yenmemesi gerek yoksa arada bir yenilebilirmi
Kızımda canım çekiyordu yiyordum, nereye misafir gitsem amcalara,dayıma..yengelerime ciğer ısmarlıyordum kalanını da eve getirip yerdim. Bunda da baya bir yemişim. Yakınımızdaki kasap kapandı yoksa yine alır yapardım. Leke olur masalına inanma canım.

Yok canım aslında canım istemedide yarın yaparım diye düşündüm eşim istiyor bende kendime ayrı birşeymi yapayım dedim ama intenetden biraz baktım ilk 3 Aydan sonra abartmadan yenilebilirmiş
Canım taze alacaksın orada, kendin tam pişireceksin dışarıdan değil ki acaba içi tam piştimi derdin olsun. Afiyetle yiyin yarasın tosunuma

Yok leke olurdan diye değil canım A vitamininden dolayı ama benzeşe abartmaktından sonra zararı olmaz

Canım taze alacaksın orada, kendin tam pişireceksin dışarıdan değil ki acaba içi tam piştimi derdin olsun. Afiyetle yiyin yarasın tosunuma
Taze canım zaten Azeri köylerinden alıyoruz eşim kesiyor oyuzden tazeyken çok bekletmeden yarına yapayım dedim ay belki cank çeken olur kusuruma bakmayın kuzular

Bende bir kere yedim. Söyledim doktoruma binde bir olabilir rutine bağlama dedi
Bizde malum edirnedeyiz meshurdur burada:) ben her Dr kontrolüne gittigimde donuste yiyorum. Dr um hergun yemiyorsun sonucta keyfine bak demisti. Cigerde a vitamini var yanlis degilsem ve fazlasi sakincali olduğu için sürekli tuketimi onerilmiyor.

Benimde gebeliğimden belli 2. Yapışım olacak oyuzden biraz geç okudum geç sizlerin söyledikleriyle gönül rahatlığıyla yaparım yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…