2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende geçen ay Edirnedeydim meşhur dediler yedim valla :)

Seviyorum canım bide birşeyde 4 gündür aşeriyorum ama hem bulamadık burda hemde şekerim var diye yemeyese çekiniyorum ama resmen kokusu burnum da
Otobüse verir yollarız canım, bursada olan birşeyse yaz bana mesaja.
Dün çok fenalık yaptım kızlar. Kv bize geldi, eşim evde yoktu biz de hazırlanıyorduk çıkmaya, yakınımızda belediye parkına, kızım oynar biz de çay içeriz hava alırız diye. Herneyse, kv geldi, oturdu, aldı telefonunu ve birden aa bunun paylaşımına bakarmısın, bu mevsimde nerden bulmuş bu büyüklükte meyveyi, avucuna iki tane sığmış diye bana gösteriyor. Yani 2-3 dk konuştu bu konunun üzerine birşey demedim. Gittik, gezdikten sonra eşime dedim ki, anneye de uğrayalim 5 dakikalık. Evlerimiz aynı mahallede bizim. Gittik oturduk, kahve muhabbet...birden herkesin içinde dedim ki anne bugün söylediğin o meyve Bursadamıydı acaba?

Allah biliyor yalandan yaptım aşerme yok. Eşimin ve görümcemin gözleri faltaşı gibi açıldı neee.... Hamileye gösterecek başka birşey bulamadınmı dediler. O da ay dalgınlığıma geldi falan dedi ama ikisi de üstüne çok gitti . Çokmu pislik yaptım kızlar?? Ama gerçekten bıkmıştım sürekli hal almıştı.

gazelim_24 ama ciğeri çıplak elle elleme, belki batıl inanç mı artık ne desem sanki kulağımda kalmış bi yerine sürersen elini doğum lekesi olur derler ne kadar dogru bilmiyorum ama :/

Hahahhahahha yapılabilecek en büyük dersi vermişsin bıyık altından helal valla

Gayet güzel yapmışsın hiçte pislik değil iyi yapmışsın tam destek bende

gazelim_24 ama ciğeri çıplak elle elleme, belki batıl inanç mı artık ne desem sanki kulağımda kalmış bi yerine sürersen elini doğum lekesi olur derler ne kadar dogru bilmiyorum ama :/
Öyle diyorlar canım ama mecbur koca koyunu doğrayıp kesiyorum ciğeri de temizliycem yinede biryere sürmemeye dikkat ederim canım

olsun canım bebiş sağlıklı olsun da geçer inşallah

Canim tam tersini yapsan sanki daha mi iyi. Ya da mumkunse hep sola yat. Gece yatabiliyorsun zaten. Gunduz de sola yatip dinlenmek daha kolay zaten. Doktorum gece illaki donersin onu dert etme ama gunduz sola yatip dinlen demisti
Tm canım artık öyle yaparım teşekkürler

İyi günler 7 haftalık hamileyim beta HCG oranın 3 günde 1.5 kat yükseldi 19327 den 30000 bin oldu havasını yukesiliyor

İyi günler 7 haftalık hamileyim beta HCG oranın 3 günde 1.5 kat yükseldi 19327 den 30000 bin oldu havasını yukesiliyor
Neden hcg ye baktiriyorsunuz ki keseyi gorduyseniz baktirmayin artik. Hcg ilk zaman 48 saatte en az %60 artis gostermeli iki kata bile gerek yok ama sonrasinda dususe gecer ayni hizda artis gostermeye devam etmez. Ki sizin haftanizda artik ilerlemis kalp atisi bile duyulmus olabikir ve degeriniz 30 binleri görmüş cok gereksiz artik bu stresi yasamaniz.

Doktor keseyi gördü 6 haftalık dedi 3 hafta sonrasına randevu verdi ben daha önce dusugum olduğu için kaybetme korkusu ile kendim yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı iğne ve coraspirin kullniyorum

Doktor keseyi gördü 6 haftalık dedi 3 hafta sonrasına randevu verdi ben daha önce dusugum olduğu için kaybetme korkusu ile kendim yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı iğne ve coraspirin kullniyorum

Hahahhahahha yapılabilecek en büyük dersi vermişsin bıyık altından helal valla

Gayet güzel yapmışsın hiçte pislik değil iyi yapmışsın tam destek bende
Vicdan azabı çekiyorum biraz, ama bıkmıştım yok kola iç, pasta ye, muhallebi yaptım vereyim ye , al gazoz iç demelerinden, gebelik şekerim olduğu halde. Yada getireyim sen yemezsin diyor. Bugün hala arayıp sormadı, iki kere uğramış olması lazımdı

Yaptirmayin aryikher gebelik kendine hastir. Benimde iki kaybim var ama bir kizim var ve oglum olacak nasipse simdide. Siz strese girip bebegide strese sokmayin iyi dusunun pozitif olun doktorunuza guvenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…