2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ohhhhh çok iyi yapmışsın valla içimin buzları eridi hak etmiş hep öyle yapmak lazım bu kvlere

Kızlar birşey diycem gebelikte ciğer hiçmi yenmemesi gerek yoksa arada bir yenilebilirmi

Yenmez mi ki hiç yemediğim için bilmiyorum ama canın mı istedi kız
Ciğerde yuksek miktarda A vitamini var canim ve bebek icin yuksek A vitamini zararli. Ama ilk 3 ay icin mi gecerli yoksa tum gebelik icin mi onu bilmiyorum ki ben de cok severim olsa yerim yani

Ciğerde yuksek miktarda A vitamini var canim ve bebek icin yuksek A vitamini zararli. Ama ilk 3 ay icin mi gecerli yoksa tum gebelik icin mi onu bilmiyorum ki ben de cok severim olsa yerim yani
İlk 3 ay tehlikeliymiş canım sonrasında abartmadan yenilebilir yazıyor gogle amcada

Bide kızlar şuan öyle fenayımki ütü yaparken bayılacak tım az kalsın tansiyonum düşüyor sanırım

Eee tam delirtmelik hareketler yapıyosa, senin de onu delirtmeye hayli hayli hakkın var yap gitsin ne vicdanı

Kızlar benim diş ağrım geçmek bilmiyor yirmilik dişim de şiş ağrıyor ama küçk azımda ağrıyor ne ypsam geçer parol içmek istemiyorum dr zaten bişey yapamaz

Kızlar benim diş ağrım geçmek bilmiyor yirmilik dişim de şiş ağrıyor ama küçk azımda ağrıyor ne ypsam geçer parol içmek istemiyorum dr zaten bişey yapamaz
Cnm gecmis olsun.internetten bak bi gargara tarifleri yazıyor dis ağrısı icin faydasi olur ins

diş ağrısı normalde beter gebelikte daha beter
5-6 gün boyunca her gün 2 parol içtim
şu anda daha iyiyim
doktora gittim dayanamıyorsan çekelim dedi
4-6 ay arası müdahale ediyorlarmış

sonrasında çok zorda kalırsa çekiyoruz dedi
bende geri çıktım dayanırım biraz daha diye

bu ete elleme falan olayı bana batıl geliyor
yemekleri yapacak biri lazım o zaman eskiden eldiven yokmuş gebe olduklarını bile saklıyorlarmış
muhtemelen kadınların yemek yapmaktan kaçınmak için söyledi bişi olabilir

sakatat özellikle ciğer haftada bir yarım porsiyon yiyebilirsin abartma ama dedi doktorum
ciğer yiyen bi insan da değilim eşimde apartmanda pişse binaya girmez ama
canım çekmişti sormuştum doktora

Yirmilik dişimin yarısı gömülü duruyor diperi de ondan dolayı ağrıyor galiba korkarım çektiremem ki normal diş hekimi de değil çene cerrahı alacak demişlerdi önceden elletmediğime bin pişmanım

ah insanın aklına gelmiyor ki böyle ağrı yapacağı
sen 1 tane parol iç
bayağıdır içmiyorsun ya iyi gelir
bi daha ağrımaz belki

Sesli guldum iyi yapmissin

Ben geldimmmmm geldim ama iyi degilim karnimin alt kiaminda dolgunluk.hissi ve agrilarim var dua ediyorum kotu bisi olmasin
Kız biz ne olacaz az bi süpür sil yaptım mecbur alt tarafım yerinden fırlayacak gibi düştüm düşeli sanki bebekte eskisi gibi oynamıyor ya da ben mi öyle düşünüyorum bilmiyorum. Progestan kullanıyo musun hala

Bizi Allah nasil.biliyorsa oyle yapsin :) bende dun biraz egildim dogruldum ama bebek baya asagida hissediyorum korkuyorum ya asagida olunca hemen dogacak saniyorum insallah yukari cikar

Ben geldimmmmm geldim ama iyi degilim karnimin alt kiaminda dolgunluk.hissi ve agrilarim var dua ediyorum kotu bisi olmasin
Hoşgeldinnnn kaçakkkk kız bismilla dur bi soluklan gelir gelmez evhamlarını getirme. Anlat bakim ne yaptında ceza yedin? Özlettin kendini

Bulmuşsunuz gene birbirinizi evhamlılarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…