- 7 Aralık 2017
- 765
- 985
- 18
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #31.801
Ay sorma gecen ogle yemeginde cikmis nornalde hic kacirmam ama gozum kaldi arkadasin tabagindan bir tane attim agzima nefsimi koreltmek icinKızlar birşey diycem gebelikte ciğer hiçmi yenmemesi gerek yoksa arada bir yenilebilirmi
Ohhhhh çok iyi yapmışsın valla içimin buzları eridi hak etmiş hep öyle yapmak lazım bu kvlereOtobüse verir yollarız canım, bursada olan birşeyse yaz bana mesaja.
Dün çok fenalık yaptım kızlar. Kv bize geldi, eşim evde yoktu biz de hazırlanıyorduk çıkmaya, yakınımızda belediye parkına, kızım oynar biz de çay içeriz hava alırız diye. Herneyse, kv geldi, oturdu, aldı telefonunu ve birden aa bunun paylaşımına bakarmısın, bu mevsimde nerden bulmuş bu büyüklükte meyveyi, avucuna iki tane sığmış diye bana gösteriyor. Yani 2-3 dk konuştu bu konunun üzerine birşey demedim. Gittik, gezdikten sonra eşime dedim ki, anneye de uğrayalim 5 dakikalık. Evlerimiz aynı mahallede bizim. Gittik oturduk, kahve muhabbet...birden herkesin içinde dedim ki anne bugün söylediğin o meyve Bursadamıydı acaba?
Allah biliyor yalandan yaptım aşerme yok. Eşimin ve görümcemin gözleri faltaşı gibi açıldı neee.... Hamileye gösterecek başka birşey bulamadınmı dediler. O da ay dalgınlığıma geldi falan dedi ama ikisi de üstüne çok gitti. Çokmu pislik yaptım kızlar?? Ama gerçekten bıkmıştım sürekli hal almıştı.
Kızlar birşey diycem gebelikte ciğer hiçmi yenmemesi gerek yoksa arada bir yenilebilirmi
Ciğerde yuksek miktarda A vitamini var canim ve bebek icin yuksek A vitamini zararli. Ama ilk 3 ay icin mi gecerli yoksa tum gebelik icin mi onu bilmiyorum ki ben de cok severim olsa yerim yaniYenmez mi ki hiç yemediğim için bilmiyorum ama canın mı istedi kız
Ya keşke yeseydin biraz yap kendine ye canımAy sorma gecen ogle yemeginde cikmis nornalde hic kacirmam ama gozum kaldi arkadasin tabagindan bir tane attim agzima nefsimi koreltmek icin
İlk 3 ay tehlikeliymiş canım sonrasında abartmadan yenilebilir yazıyor gogle amcadaCiğerde yuksek miktarda A vitamini var canim ve bebek icin yuksek A vitamini zararli. Ama ilk 3 ay icin mi gecerli yoksa tum gebelik icin mi onu bilmiyorum ki ben de cok severim olsa yerim yani
Eee tam delirtmelik hareketler yapıyosa, senin de onu delirtmeye hayli hayli hakkın var yap gitsin ne vicdanıVicdan azabı çekiyorum biraz, ama bıkmıştım yok kola iç, pasta ye, muhallebi yaptım vereyim ye , al gazoz iç demelerinden, gebelik şekerim olduğu halde. Yada getireyim sen yemezsin diyor. Bugün hala arayıp sormadı, iki kere uğramış olması lazımdı
Cnm gecmis olsun.internetten bak bi gargara tarifleri yazıyor dis ağrısı icin faydasi olur insKızlar benim diş ağrım geçmek bilmiyor yirmilik dişim de şiş ağrıyor ama küçk azımda ağrıyor ne ypsam geçer parol içmek istemiyorum dr zaten bişey yapamaz
Kızlar benim diş ağrım geçmek bilmiyor yirmilik dişim de şiş ağrıyor ama küçk azımda ağrıyor ne ypsam geçer parol içmek istemiyorum dr zaten bişey yapamaz
Yirmilik dişimin yarısı gömülü duruyor diperi de ondan dolayı ağrıyor galiba korkarım çektiremem ki normal diş hekimi de değil çene cerrahı alacak demişlerdi önceden elletmediğime bin pişmanımdiş ağrısı normalde beter gebelikte daha beter
5-6 gün boyunca her gün 2 parol içtim
şu anda daha iyiyim
doktora gittim dayanamıyorsan çekelim dedi
4-6 ay arası müdahale ediyorlarmış
sonrasında çok zorda kalırsa çekiyoruz dedi
bende geri çıktım dayanırım biraz daha diye
bu ete elleme falan olayı bana batıl geliyor
yemekleri yapacak biri lazım o zamaneskiden eldiven yokmuş gebe olduklarını bile saklıyorlarmış
muhtemelen kadınların yemek yapmaktan kaçınmak için söyledi bişi olabilir
sakatat özellikle ciğer haftada bir yarım porsiyon yiyebilirsin abartma ama dedi doktorum
ciğer yiyen bi insan da değilim eşimde apartmanda pişse binaya girmez ama
canım çekmişti sormuştum doktora
Sağol canım normal gargaralarda kullanılmıyor zaten gebelikteCnm gecmis olsun.internetten bak bi gargara tarifleri yazıyor dis ağrısı icin faydasi olur ins
Yirmilik dişimin yarısı gömülü duruyor diperi de ondan dolayı ağrıyor galiba korkarım çektiremem ki normal diş hekimi de değil çene cerrahı alacak demişlerdi önceden elletmediğime bin pişmanım
Sesli guldum iyi yapmissinOtobüse verir yollarız canım, bursada olan birşeyse yaz bana mesaja.
Dün çok fenalık yaptım kızlar. Kv bize geldi, eşim evde yoktu biz de hazırlanıyorduk çıkmaya, yakınımızda belediye parkına, kızım oynar biz de çay içeriz hava alırız diye. Herneyse, kv geldi, oturdu, aldı telefonunu ve birden aa bunun paylaşımına bakarmısın, bu mevsimde nerden bulmuş bu büyüklükte meyveyi, avucuna iki tane sığmış diye bana gösteriyor. Yani 2-3 dk konuştu bu konunun üzerine birşey demedim. Gittik, gezdikten sonra eşime dedim ki, anneye de uğrayalim 5 dakikalık. Evlerimiz aynı mahallede bizim. Gittik oturduk, kahve muhabbet...birden herkesin içinde dedim ki anne bugün söylediğin o meyve Bursadamıydı acaba?
Allah biliyor yalandan yaptım aşerme yok. Eşimin ve görümcemin gözleri faltaşı gibi açıldı neee.... Hamileye gösterecek başka birşey bulamadınmı dediler. O da ay dalgınlığıma geldi falan dedi ama ikisi de üstüne çok gitti. Çokmu pislik yaptım kızlar?? Ama gerçekten bıkmıştım sürekli hal almıştı.
Sağol canım bi kaç gün önce içmiştim cidden uzun süre içmeyince bıçak gibi kesti şimdi yine aldım bi tane en kısa yol buah insanın aklına gelmiyor ki böyle ağrı yapacağı
sen 1 tane parol iç
bayağıdır içmiyorsun ya iyi gelir
bi daha ağrımaz belki
Kız biz ne olacaz az bi süpür sil yaptım mecbur alt tarafım yerinden fırlayacak gibi düştüm düşeli sanki bebekte eskisi gibi oynamıyor ya da ben mi öyle düşünüyorum bilmiyorum. Progestan kullanıyo musun halaBen geldimmmmmgeldim ama iyi degilim karnimin alt kiaminda dolgunluk.hissi ve agrilarim var dua ediyorum kotu bisi olmasin
Bizi Allah nasil.biliyorsa oyle yapsin :) bende dun biraz egildim dogruldum ama bebek baya asagida hissediyorum korkuyorum ya asagida olunca hemen dogacak saniyorum insallah yukari cikarKız biz ne olacaz az bi süpür sil yaptım mecbur alt tarafım yerinden fırlayacak gibi düştüm düşeli sanki bebekte eskisi gibi oynamıyor ya da ben mi öyle düşünüyorum bilmiyorum. Progestan kullanıyo musun hala
Hoşgeldinnnn kaçakkkkBen geldimmmmmgeldim ama iyi degilim karnimin alt kiaminda dolgunluk.hissi ve agrilarim var dua ediyorum kotu bisi olmasin
Bulmuşsunuz gene birbirinizi evhamlılarrrrKız biz ne olacaz az bi süpür sil yaptım mecbur alt tarafım yerinden fırlayacak gibi düştüm düşeli sanki bebekte eskisi gibi oynamıyor ya da ben mi öyle düşünüyorum bilmiyorum. Progestan kullanıyo musun hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?