2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldinnnn kaçakkkk kız bismilla dur bi soluklan gelir gelmez evhamlarını getirme. Anlat bakim ne yaptında ceza yedin? Özlettin kendini
Bosver burda polemige girmek istemiyorum :) siyasetten yedim olsun degdi ama sizi ozledim.yok ya kuzum bende haftasonundan beri agri var kasiklarimda falan bugunde veled asagida hissediyorum o yuzden korkuyorum insallah kotu bisi olmaz

Kızlar benim diş ağrım geçmek bilmiyor yirmilik dişim de şiş ağrıyor ama küçk azımda ağrıyor ne ypsam geçer parol içmek istemiyorum dr zaten bişey yapamaz
Parol bir zararı Yok canım dikkat et iltihabı olursa o bebeğe zararlı tuzlu gargara yap gerekirse dktr git antibiyotik veriyor iltihabı daha zararlı
ben 3 tane 20 ilk dişimi ceraha aldırdım canım ağrısı çok iyi bilir gerçekten feci bir ağrısı var bu 20 lik diş çıkmayınca

Bizi Allah nasil.biliyorsa oyle yapsin :) bende dun biraz egildim dogruldum ama bebek baya asagida hissediyorum korkuyorum ya asagida olunca hemen dogacak saniyorum insallah yukari cikar
Bugün bi video izledim bebğin aşağıda olmasıyla ilgili sancı olmazsa bişey olmaz diyordu dr bebğin aşağıda olması doğavağı anlamına gelmez vs diyordu dr ne kadar rahatladım tabi tartışılır.....

İltihap olduğunu sanmıyorum canım gebelik öncesi dra gittim aldırsam mı 20likleri diye gebelikte illa ağrır diye bişey yok dedi bemde canımı acıtmayayım dedim bu kaçıncı şişip ağrıyor ama akşama geçerdi şimsi inatla geçmiyor içtim parol biraz rahatladım ağrı oldukçada içicem gibi feci ağrıyor

Tuzlu gargara muhakkak yap canım iyi geliyor çok geçmiş olsun hemen geçer inşllah

Minik kuzular senin disinmi agriyor kuzum dr a git simdi mudahale ediliyor bosuna cekem agriyi birde bol bol.sut ic yogurt ye canim
Kız hamile değilken bu yirmilik bu kadae ağrımıyordu kalsiyum kullandığım için mi bu kadar atağa geçti anlamadım ki röntgen çekmişlerdi gebelik öncesi üzerine kemik gelmiş biraz zor bi operasyon olacak normal çekime göre şu an yaptırmam o kadarını

Kalsiyum agriyi arttirmaz azaltir canim o halde bol bol paradontax ile dislerini fircala bana o cok iyi geldi

Bosver burda polemige girmek istemiyorum :) siyasetten yedim olsun degdi ama sizi ozledim.yok ya kuzum bende haftasonundan beri agri var kasiklarimda falan bugunde veled asagida hissediyorum o yuzden korkuyorum insallah kotu bisi olmaz
Yoktur bişey kuzum iyi düşün bebiş büyüyor. Ayy o aşağıya baskı yapmaları çok kötü benimkinin kafası yukarda ama ayakları durmuyo aşağıya bastırıyo veled karnımda baskı sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…