2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bugun oyle diyirum hadi oglum cik yukari diye ama dinleyen kim surekli wc deyim idrar torbamin uzerinde plates yapiyor sanirim :)
Şapşal bu çoçuklar benim ki bide akşam olunca çoşuyor demekki geceleri yatmıycak Gece gece uyuyamıyorum sürekli. Wcdym dün sabah 5 ye uyudum

Bakk sen bizomde agrimiz var heraldekine cinim
Bazı ağrılar norml diyorlar ya canım ben oğlumda sadece zorlandım hareket etmede ağrı sızı bilmedim hani ilk olsa ufacık sancıya doğurucam sanmam normal onu demek istedim öyle bişey de yok bizde ki neyse artık doğunca bi tane vurcam totosuna bu bebğin doğumhanede öylede resim çektirip atıcam size gör bak

Benimkinede gel.bir tane popusuna yapistir :) hakketti ben kiyamayabilirim

Tecrübeli anneler bugün 26+0 haftalık oldum ama toplasan 10 tane falan hareket hissettim birkaç gündür çok aktifti endişelendim baya acile falan gidincem okadar gelenler geldi normal mi sizce

İyi akşamlar, bu gün sabahtan beri belim cok fena ağrıyor. kizim, iş güc şimdi cok daha fena, acaba kizimin doğumunda epudural almişdim, acaba ondanmi?

Tecrübeli anneler bugün 26+0 haftalık oldum ama toplasan 10 tane falan hareket hissettim birkaç gündür çok aktifti endişelendim baya acile falan gidincem okadar gelenler geldi normal mi sizce
Seni tedirqin edicek kadar bir azalma varsa git bence, ama isdersen önce, cikolata falan ye sol tarafını uzan berki his edersın, ama yine için rahat etmezse git derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…