2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzenimde Ağustos’ sonu Doğum yapmıştı çarşafı ıslatıyorduk onu kendine sarıp uyuyabiliyordu zor oluyor gerçekten yaz gebeliği

Benimkinede gel.bir tane popusuna yapistir :) hakketti ben kiyamayabilirim

Aynen zormus bugun anladim.birdw surekli cisinin gelmesi sorun

Sadece son 1 ayi kaliyor temmuz ustunuzden gececek
Bizimkiler temmuzun ortasını zor bulur gibi bu yaramazlıkla. Ben kıyarsam seninkine de bi koşu gelirim kız. Gece bi kalkıyorum oğluma ki kalkmasam yatağa işicek kdar olmuşum yani bı i yaramazlık olmadan doğursaydım

Bencede çoğumuz temmuz ortası doğuracağız ben hiç sanmıyorum Ağustos da doğuracağımı gerçi dktrda en geç 28 temmuz dedi

Ben bi bakdir derim boyle stresede giriyorsun, bişey olmadığnı öğrenirsen rahat edersin. Ama yenede sen bilirsin.
Peki hep aktif hareket etmesini hissetmemiz mi gerek artik.belki ediyor hissetmiyor olabilir miyiz? 10 kere hissetmis nihayetinde..bn bu hissetmeleri ne sıklıkta ve sayıda hissetmezsek endilesenmemiz gerek merak ediyorum bilen var mi? O otekivenus

Insallah canim yok yok Allahin izniyle en az 38. Haftayi bekleyecek cocuklarimiz ben inaniyorum iyi dusunelim iyi olsun baska caremiz yok :)

Tecrübeli anneler bugün 26+0 haftalık oldum ama toplasan 10 tane falan hareket hissettim birkaç gündür çok aktifti endişelendim baya acile falan gidincem okadar gelenler geldi normal mi sizce
Bana doktorum 7 kez falan dedi. E daha ne istıyorsun tüm gün 10 hareket gayet iyi

Günde en az 10 kere oynadığını hissetmemiz gerek diye biliyorum canım ben

Güzel anneler ben bir de 1 haftadır klasik müzik dinletiyorum fasulyeye önce bir hareketleriniyor sonra sakinleşip uyuyor sanırım sizlerde bir deneyin dinletmeyen varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…