2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son birkaç güne göre daha sakin bugün oyuzden endişe ettim
Sakin olması kötü bir sey anlamına gelmezki. Ben mesela çarsı pazar gezdiğim günlerde nerdeyse hiç hareket etmiyor gibi oluyor. Sanırım ben yoruluyorum o da bemimle beraber yoruluyor. Ve dinlenmeye geçiyor. Sayet hiç bir sey hissetmezsen gün boyu o zaman düşünmek lazım

Kızlar benim dişetim kanıyor ya. Eskiden de kanardı ama şu sıralar daha çok. Ne yapayım ne yiyeyim

Kızlar benim dişetim kanıyor ya. Eskiden de kanardı ama şu sıralar daha çok. Ne yapayım ne yiyeyim
Gebelik te diş eti problemi çok oluyor canım bir diş dktrnada görünsen iyi olur ben geçen ay temizlettim diş etlerin hep çekilmiş dedi bir sürü dişimin yapılması gerektiği söyledi buzamana kadarda hep dişlerimin çok sağlıklı olduğunu söylerlerdi

Belkide öyledir off hiç iyi değilim bugün ya moralim sıfır yani
Cnm kafaya takma bnmde bi kac gun oyle oldu. Bide evde olup bi is yapmamama ragmen. Ama dikkatimi cekti bnm gündüz sakin gece 11 12 den sonra hareket ediyordu.Mesela bugün karnımdan hareketler belliydi amA karnımı görmesem hareket ettiğini dusunmezdm. Hareket ediyordr sen fark etmemisindir.

Aynen bende yoğun günlerinde zaten seri bir hareket beklemiyorum ama bugün yataktan çıkmadım nerdeyse ve herzaman daha az ve belirginligi hafif hissettim oyizden kendi kendikide strese soktum hepsi bir araya geldi

Bencede çoğumuz temmuz ortası doğuracağız ben hiç sanmıyorum Ağustos da doğuracağımı gerçi dktrda en geç 28 temmuz dedi
Sen hem normal bekliyorsun hemde benden 15 gün öncesin ama benimde sezaryen olacak ağustos 7 olur en geç beklerse bu yaramaz bebekler

Son birkaç güne göre daha sakin bugün oyuzden endişe ettim
Canim swnin hergunun ayni hareketlilikte mi karninda ki de bi insan sonucta ve yeni yeni bedeni olustu azcik sakin yahu ben burayi okurken acaba bende bi sorun mu var diyorum ben de hic hissetmedim ama noluyo niye nicin haydi dr demedim azcik rahat birak minnosunu bugun sakinlik istiyodur belki zaten ben burdayim demis sana hadi rahatla azcik

Vallahi bemde gümbür gümbür hissetmiyorum her zaman çok nadir öyle hissettiğim oda zorla sırt üstü uzanırsam beklersem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…