2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 17. Haftamda 20 lik dişimi çektirdim. Ağzımı açamıyordum o dereceydim. Kendi doktorum da onay vermişti ve çekildi.

Ben 17. Haftamda 20 lik dişimi çektirdim. Ağzımı açamıyordum o dereceydim. Kendi doktorum da onay vermişti ve çekildi.
Norml gibi mi çekildi diş etine müdahale edip mi çekildi canım normalde dahi korktum inan hamileyken hiç cesaret edemem

Norml gibi mi çekildi diş etine müdahale edip mi çekildi canım normalde dahi korktum inan hamileyken hiç cesaret edemem
Yok normal canım zaten çıkmıştı o benim bi onu bırakmıştım o da sallanır vaziyete gelmişti. Antibiyotik kullanıp sonra çekti direk.

Bendedr ayni canim ben gecen hafta kontrolde sordum ya asagi ya yukari vuracak napsin bebek sorun yok dedi

Bemimde çok sağlılıdır bir tane çürük ve dolgum yoktur ama diş etlerim oldum olası kanar ara ara. Kalsiyum eksikliğinde çok olurmus. Süt yoğurt tüketiyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum

Aynen bende yoğun günlerinde zaten seri bir hareket beklemiyorum ama bugün yataktan çıkmadım nerdeyse ve herzaman daha az ve belirginligi hafif hissettim oyizden kendi kendikide strese soktum hepsi bir araya geldi
Bazı günler çok hareketli oluyorlar bazı günler daha dingin oluyorlar. Bence gün gününü tutmuyor bu veletlerin:)

Kızlar canım çok sıkkın geceden beri karnım kızarmaya ve kaşınmaya başladı sanırım çatlıyorum zaten vücudum çatlamaya meyilliydi ve yaptığım hiçbir şey fayda etmedi

Kızlar canım çok sıkkın geceden beri karnım kızarmaya ve kaşınmaya başladı sanırım çatlıyorum zaten vücudum çatlamaya meyilliydi ve yaptığım hiçbir şey fayda etmedi
Bende catliyirum canim bugun yine karnim cok kasiniyir krem surdum ama bana misin demiyor

Cidden H Hunili Anne ta katılıyorum vende vazelin sürüyorum karnıma kaşıntıyıda geçiriyor hem çatlamıyorsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…