2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de deneyeyim çünkü çok kaşınıyor
İlk zamanlarda hormonlardan sanurım fena kaşındım sadece banyodan çıkarken sürdüm kaşıntıda geçti şimdi bitti bense ufak ufak kaşınıyorum zeytinyağıyla hindistncevizi yağı kullanıyorum alana kadar idate ediiim dedim markette yokmuş sağolsun eşim bulamazsa arayıp da almaya çalışmaz

Cidden H Hunili Anne ta katılıyorum vende vazelin sürüyorum karnıma kaşıntıyıda geçiriyor hem çatlamıyorsun da

Benim de kasinti ve aci coktu 4 uncu ayda falan cozumu maalesef ve maalesef uni baby nin vazelininde buldum ondan baskasi gecirmedi o aciyi ve kasintiyi
Kizlar ben vazelin zarali diye biliyorum petrol urunu oldugu icin bi arastirin derim.. bende hindistan cevizi yagi aldim kullanamadim.. bio oil aldim kendisi kasinti yapti simdi cook azicik kullaniyorum bide e vitamini yagi aldim simdilik o iyi gibi geliyo...

Evet onu biliyorum ama su an soludugumuz hava bile zehir kasintiyi baska turlu cozemedim maalesef

Biriken problemler sinir bozan insanlar sonucu bi de tek basina cocuk is ev yuku ustune hamilelik derken dolmusum iste

Zaten insanlara karşi benimde tahammül sınırım okadar azaldı ki anlatamam ama bebek için relax olmak en iyisi kafa dağıtıcı şeylerle uğraşmak vs etkinlik yaratmak onca işin içinde şart

Zaten insanlara karşi benimde tahammül sınırım okadar azaldı ki anlatamam ama bebek için relax olmak en iyisi kafa dağıtıcı şeylerle uğraşmak vs etkinlik yaratmak onca işin içinde şart
Istenn gelince agzim acik kaliyor yorgunluktan kiz park istiyo hava kararrana kadar .sokaktayiiz sonra pertim tabi ustune bi de hukuk okuycam diye kafayi usuttum ona calisma stresi nerdeeee kafa dagitacak seyler

Istenn gelince agzim acik kaliyor yorgunluktan kiz park istiyo hava kararrana kadar .sokaktayiiz sonra pertim tabi ustune bi de hukuk okuycam diye kafayi usuttum ona calisma stresi nerdeeee kafa dagitacak seyler

Senin rutinin zaten baya yogunmus cidden az kaldı dicez artık dediğin gibi kaptirmicaz canım kendimizi o sinir bozucu depresif modlara elden gelirse tabii

Biliyorum canim sadece banyo cikisi kullaniyorum ama ben piyasada satilan catlak yagi kremi vsnin de pek masum olduguna inanmiyorum bebek vazelini olanlari almaya calisiyorum o yuzden

Simdiki aklim olsa ilk gebelikte surerdim vazelini harita gibi olmazdim gittim en pahali kremleri kullandim guya ama kv nin diline catlayan karnim laf oldu bosu bosuna
Canim kremler bi kac saat sonra nemi kaybediyor vazelini bir hafta yikama yinede yagli nemli tutar onemli olan cildin nemini korumak ilk gebeligimde zayiftim bebek yagigla catlamadim ama bu kez hic oyle degil maalesef 2. Aydan bu yana basladi kasinti

K
Kızlar canım çok sıkkın geceden beri karnım kızarmaya ve kaşınmaya başladı sanırım çatlıyorum zaten vücudum çatlamaya meyilliydi ve yaptığım hiçbir şey fayda etmedi
Krem ne kullanıyorsun canim brn lierac kullaniyorum kizariklik kasinti olunca aninda kesiyor

Icinde benzin olmayan vazelin grariste var kizlar hatta bildigim tek katki.maddesiz vazelinmis ben aldim ama lierac kullaniyorum agirlikli inu bir iki kere sürdüm alman markasi adi krauterhof bebek kremlerinin oldugu yerde durmuyordu yokmus deyip cikmayin cilt kremlerinin orda bulmuştum

kizlar gece 4 den beri belimden giren bi sanci var artmıyor ama geçmiyor da napmaliyim. Bana dua edin nolur korkuyorum biraz daha bekleyeceğim geçmezse doktora gideceğim dua edin nolur çok korkuyorum erken gelmesin Miniğim daha çok erken

K

Krem ne kullanıyorsun canim brn lierac kullaniyorum kizariklik kasinti olunca aninda kesiyor
Lierac kullanıyorum çok önce başlamıştım her gün sürüyorum , kakao yağı badem yağı Hindistan cevizi yağı doğal zeytinyağı bir de duştan sonra bebek yağı dönüşümlü falan ama fayda etmiyor , suyu da çok içen bir insanım ama herhalde genetiğim beni yarı yolda bırakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…