2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım nasıl oldun inşallah şimdiye kadar çoktan geçmiştir bile

Kızlar günaydın herkese hayırlı günler :) dün o kadar çok taktım ki karnındaki kaşıntımı , zor uyudum ama uyurken belki de bugüne kadar gördüğüm rüyaların en güzelini gördüm dışardan bakıp karnımdaki bebeğimin hareketlerini izliyordum bana sesleniyordu gülümsüyordu esniyordu çok güzel bir rüyaydı. Kendimden utandım böyle bir şeyi bu kadar dert ettiğim için , Allah bebeklerimize ve bize sağlık versin de geriye kalan her şey boş

Bendedr ayni canim ben gecen hafta kontrolde sordum ya asagi ya yukari vuracak napsin bebek sorun yok dedi
Dimi :) o acidan mantikli :) ya benim oglumda hep bas gelisti 19 haftadan beri hic pozisyon degistirmemisti o yuzden tekmeledigi yerler yukarıdaydi ve hic boyle olmamisti o yuzden bi tedirgin oldum

K

Krem ne kullanıyorsun canim brn lierac kullaniyorum kizariklik kasinti olunca aninda kesiyor
Lierac bence cok iyi sadece bir kez kullandim o da doguma gitmeden onceki gun gogsumun altinda sirtima dogru bi yerde baktim catlak yeni oluşmuş onu surdum ve gecti :) sonra dogum yaptim uzun sure test edemedim ama iyi gelmisti o bana

Allah korusun kötü düşünmeyin hemen. Belki ters bir hareket yapmıştırsınız, belki geçici önemsiz bir durumdur. Kötüsünü düşünüp moralinizi bozmayın

Annemin haritadan beter karnını yıllarca gördüğüm için ben de endişeliyim. Genetik çok etkiliymiş. 3. aydan beri sabah akşam lierac, ayrıca kendi yaptığım hindistancevizi kremini sürüyorum, banyodan sonra da macadamia yağı sürüyorum. Ama bu kilo alışla ve genetikle kaçamayacak gibiyim

Maalesef benim soygeçmişim de kötü

Benim bildiğim kadarıyla, bazen aktıf olmaya bilir, bu normal ama anneyi eyer tedirgin edicek kadar bir azalma varsa baktirmali, nede olsa en iyi bunu anne anlar kendi bebeğni en iyi o tanır, her zaman aktıf olmuycak elbetdeki biz bile bazen yoruluyoruz, oda yoruluyor, ama her zamankinden azsa ki bunu en iyi biz anlarız o zaman baktırmakda yaral var hem içimizde rahat etmesi acisindan.

Günaydın güzle anneler konu çatlama kaşınma dün kaşınma günüydü galiba bende kaşıntım:) Ben ilk gebeliğimde hiç çatlamadım şimdi de bebek yağı ve darphın yağı kullanıyorum kuzenimde kullandı oda hiç çatlamadı genetik bir durum olabilir annemde hiç Yok çatlak beni 5,500 Doğurmasına rağmen inşllah ona benziyorum dur:)

Canım nasıl oldun yine de bi gitsen mi dra

ANneler dün yeni doktoruma gittim, insallah Doğuma kadar da artık değiştirmeyeceğim zaten ilk doğumumu yapan doktor, içime cok sındı basından beri kararsızdım fiyatları yüksek diye ama eşimde ikna etti, mutlu şekilde ayrıldım doktordan. Çok şükür iyi geçti kontrolümüz 1 ay sonra gideceğim kontrole. Sanki ilk kontrolüm gibi heyecanlandım. Hastane ve doktor gerçekten cok önemli insanın içine sinmedimi cok tedirgin oluyor. Umarım herkes icin hayırlı olan doktor nasip olsun, hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza

Canim tam tersini yapsan sanki daha mi iyi. Ya da mumkunse hep sola yat. Gece yatabiliyorsun zaten. Gunduz de sola yatip dinlenmek daha kolay zaten. Doktorum gece illaki donersin onu dert etme ama gunduz sola yatip dinlen demisti
Bende sol tarafıma yatiyirum gece uyandığımda kendimi sırt üstü yada sağda biluyorum, sağ tarafımda kaburga kısmında cok agrim oluyor
Sağıma yatamıyorum zaten, siz de de varmi oyle agri ? Bel fıtığından ötürü bel agrimda oluyor nasıl yaticam ben bilemiyorum

Canım bel ağrısı sırt üstü yatınca çok oluyor bende sanırım bebek baskı yapmaya başladı fıtığa ve sola yatıpta sol tarfımdan kaşktığım zaman daha rahat ediyorum inan ki ama sol tarafım uyuşuyor hep aynı tarafa yatmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…