2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde sol yanım çürüdü artık nasıl yatsam diye donup donup uykum kaçıyor yanı o derece zaten gece cise kalksam uykum kaçıyor bekliyorum 2 saat

Kaburgada agrim yok canim. Bel fitigi bende de var. Fazla ayakta kaldigimda veya yol yurudugumde zorluyor beni. Gece uyurken her tarafa donebiliyoruz. Ben sola yatiyorum bazen sirt üstü bazen sag taraftan kalkiyorum. Ona yapacak bir sey yok. Gunduz dinlenirken hep sola dönüyorum. Bir sekilde idare edecez. Bu iyi gunlerimiz ben 9 aylikken yatakta hic bir sekilde dönüp hareket edemiyordum. Cok agirlasmistim. Bakalim bu nasil olacak

Benimde sol yanım çürüdü artık nasıl yatsam diye donup donup uykum kaçıyor yanı o derece zaten gece cise kalksam uykum kaçıyor bekliyorum 2 saat
Aynı senin gibiyim ve şuan ayakta duramıyorum döne döne uyuyamıyorum sonra çişim geliyor her dakika al sana uyku bende bebek doğana kadar uykumj alayom diyordum oğlum geceleri uyanmayı bırakmaya başlıyorken ama ne mümkün

Kasılma dediğiniz nasıl oluyor agri şeklinde mi belden mi hissediyorsunuz
Bnimde burdan öğrendiğime gore :)) bebek bı yerde toplanıyor sertleşiyor oyle hissediyorum bn. Doktors sordum magnezyum eksikliğnden oluyor dedi

Onur_hira_ela gecmis olsun canim

Kizlar ya moralim bozuldu saglik ocagindan ebe aradi . Asi olmaya glmedin dedi. Bnde yaptirmicam doktorum yaptırma dedi dedm.. bu doktorlar neyine güveniyor dedi. Smdi ki alet edvat temiz fln sıkıntı yok dedi ama en kucuk bi acikta Bebek ölümü olabilir dedi... Eminimki yaptırmayan ve yasayan cok bebiş vardır da. Insan boyle der mi yaa dusuncesiz zaten haftası gecmis yeni mi aklina gliyor... Keyfimin icine etti ya...

Doktorlarla sağlık ocakları hep çelişki halindeler zaten canım ama ilk bebeğin yaptırsan keşke soru işaretin kalmazdı

Gunaydin kizlar butun gece asagi tarafimda agri vardi neden oldugunu anlamadim yorulmadim iste yapmadim

İyiyim canım çok şükür korkmana gerek yok benim bebiş te bazen 3 gün oynamiyor tam korkmaya başlıyorum oynuyor tedirgin olma artık dış dünyaya hazırlanıyorlar belirli uyku periyodlari var ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…