2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çişden deme yaa... Bez takasım geliyor artık. Otur kalk wc döngüsünde yaşıyorum resmen

Merhaba kızlar bazen sinirli bazen mutlu iniş çıkışlı geciyo günlerim bebiş büyüdükçe daha bir mutlu oluyorum ama çok kilo alıyorum malesef durduramiyorum kendimi doktor dikkat et dedi bebeğe kilo aldıran yiyecekler neler kızlar özel bir diyet uygulayan varmi

İyiyim canım çok şükür korkmana gerek yok benim bebiş te bazen 3 gün oynamiyor tam korkmaya başlıyorum oynuyor tedirgin olma artık dış dünyaya hazırlanıyorlar belirli uyku periyodlari var ☺
Haklısın ama işte elde olmuyor malesef :) güzel haberlerini alıp rahatlayacam inşallah. senin de iyi olmana sevindim canım, detaylı ultrasona girdin mi?

Ozel bir listem yok ama muzun bebege ve anneye faydasi olduğunu etrafmdan duydum. Bi arkadaşım vardı bebegi kilo almiyordu dr. Muz yemesini söylemisti

Bazen hiç sağlıkçıya yakışmayacak şekilde konuşuyorlar maalesef. Benim kızımda yaptırmadım, sezeryan oldum, bir sorun yok. Bunda da yaptırmadım, sezeryan olacağım sorun olacağını da düşünmüyorum. Ebeye sordum nasıl istersen dedi, bir tutanak imzaladım sadece, kendi isteğimle aşı olmuyorum diye. Yarın bakanlıktan teftiş ettiklerinde neden bu hamileye bilgi vermediniz gibi suçlamasınlar diye hemşireyi. Hiç kafana takma, keyfini bozmasına izin verme. Tercih meselesi

Evet oda oyle dedi imza at bn izne cikacam dedi 24 . Haftamdayim ve çok geç değil mi bilgilendirmesi... Doktoruma güveniyorum ki tek yaptirmayan da ben değilimdir. İns bi sorun cikmaz... Keşke yaptırdsaydin tatli dilli bisey deseydi. Yok ölür flb bu ne ya boyle bir anneye boyle denirmi. Gidince sacinj basini yolcam o kadinin .

Canım bende muz ve sütü ayrıca kaşar peynirini duydum arkadaşlara dr söylemiş ama bende çok abur cubur yiyorum bebek besleyen tarzda yiyeceklerden ziyade

Ozel bir listem yok ama muzun bebege ve anneye faydasi olduğunu etrafmdan duydum. Bi arkadaşım vardı bebegi kilo almiyordu dr. Muz yemesini söylemisti
Ya muzu birinde daha duymuştum ama uzun zamandır almamıştım bebeğe iyi geliyorsa bundan sonra dikkat edeyim günde bir tane yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…