2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende muz ve sütü ayrıca kaşar peynirini duydum arkadaşlara dr söylemiş ama bende çok abur cubur yiyorum bebek besleyen tarzda yiyeceklerden ziyade
Evet bende öyle çok faydasız şeyler yiyorum bisküvi şekerli sakız çikolata hiç sağlıklı yiyecek yok menumde bundan sonra en azından dikkat etsek iyi olur bebislerimiz icin

Bosversene dr undan iyimi bilecek hic kafani taktigina degmez herkes kendi işini yapsın sana asiyi zorla yaptiramaz takibini bile duzgun yapamamis bik bik bik konussun anca

Muz cok faydali. Onun dışında tahin pekmez ve protein bakimindan zengin gidalar bebege kilo aldiriyor.

arkadaşlar merhaba,
25+3 haftalık hamileyim. ikinci doz tetanoz aşımı bu gün oldum. üçüncü doz için üç hafta sonraya gün verdi. 3. doz çok gerekli mi dedim. gerekli kesinlikle dedi. araştırma yaptım biraz 2. ve 3. doz arasında 6 ay geçmelidir diyor çoğu araştırmada. çok tereddütte kaldım. birde kan uyuşmazlığı için zaten aşı yapılacak 2 3 hafta sonra çok fazla gelmez mi acaba hepsi. aynı durumda olan var mı?

Of ya ne bileyim doktor yaptırma deyince... Smdi bunu takar dururum
Doktoruna guvenmiyor musun? Benim dr um önce yaptır demisti zaten ikinci gebelik ve sure yakin oldugu icin tek dozdu ama kanama ve sonrasinda serklaj olunca yaptirma dedi. Ne yaptir dediginde sorguladim dr umu nede yaptirma yaptirma dediginde cok guveniyorum kendisine. Jinekolojik gecmisimi bilmeyen hamileligimle alakali en ufak bilgi sahibi olmayan ebeye ne oluyor bence kimse kimsenin uzmanligina karismasin onun gorevi tahlillerini yapmak sana bilgi vermek ve bebegin doguncada asilarini takip etmek oda eger asi yaptiracaksan

Benim doktorumda yaptırmasanda olur mantıgındaydı. Bende 1 doz yaptırdım. Bir sıkıntı olacagını düşünmüyorum. Eskiden kadınlar ahırlarda derekenarlarında tarlada doğum yapıyorlarmış. Onları Koruyan mevlam sıkma canını bence

Hayir hamilelikte ilk gebeliginse iki doz koruyucu ve yeterli 3. Yu yaptirmana gerek yok ama icin rahat etmezsede dr una danis oda yaptirmayacaktir zaten. Ben kizimda 2 doz yaptirdim 3 yil koruyuculugu var 3. Dozu bu arada yapabiliyorsun. Kendi drum yaptir demisti simdikinde 21. Haftada. Ama erken dogum riskiyle rahime dikiş atılınca yaptirma dedi. Kızım daha 16 aylik ve 2. Dozun koruyuculugu devam ediyor cunku hala.

Son düzenleme:
Doktoruma güvendiğim icin yaptirmadm zaten smdiye kadarda nie yaptırma dedi die de düşünmedm bile.. ama ebede bole deyince ister istemez insanin morali bozuluyor...

İlk dozu kaçıncı haftada yaptırdın canim

Ben de bugun asi oldum. 3. Doz dogumdan 3 ay sonra ekim ayinda yapilacak. Bi yanlislik olmali sana verilen takvimde

3. Dozu bu gebeliğimde yaptırmış oldum ancak 2 doz zaten 1 ila 3 yıl arası koruyor ilk kez duydum gebelikte 3 doz aşı

3. Dozu bu gebeliğimde yaptırmış oldum ancak 2 doz zaten 1 ila 3 yıl arası koruyor ilk kez duydum gebelikte 3 doz aşı
yani bence de. sağlık ocağındayken nutkum tutuldu herhalde çok soramadım ama işe geldim içim içimi yedi :) araştırmaktan çalışamadım bu saate kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…