2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bugun asi oldum. 3. Doz dogumdan 3 ay sonra ekim ayinda yapilacak. Bi yanlislik olmali sana verilen takvimde
23 mart - 24 nisan - 7 mayıs yazmış takvime. aşırı saçma geldi ya. zaten o zamanlara birde kan uyuşmazlığı aşısı denk geliyor. anlayamadım yani.

merhaba:)
allah yardımcın olsun vaktinde sağlıkla al bebişlerini kucağına inşallah :) evde olmak zor hele sürekli yatmak kim bilir nasıl zordur ben dünkü tatilde bile ölüyorum zannettim evde. doğum iznine ayrılınca ne yapacağım bilmiyorum. şimdiden korkular başladı

Merhaba, ben 23. haftamda 10 kilo almıştım toplamda, doktorumun uyarısı üzerine diyetisyen ile görüşmeye başladım. Devlet hastanelerinde var gidebilirsiniz. Kan sayımlarınız yapılıyor ve beslenme programınız düzenleniyor. 26. haftamdayım hiç kilo almadım 3.5 haftada kilom sabitlendi. Az ve sık besleniyorsunuz ama az dediğime bakmayın asla aç kalmıyorsunuz. Önemli olan şekeri mümkün olduğunca tüketmemek. Bebeğe çok ama çok zararlı. Son olarak bebeğe kilo aldıran yiyecekleri sormuşsunuz. Protein, Omega-3, yeter miktarda karbonhidrat ve vitaminleri alıyor olmamız gerekiyor. Ben kilo almadım ama bebeğimin gelişimi oldukça iyi gidiyor. Kendiniz düzenleyemiyorsanız kesinlikle bir uzmanla görüşün derim. Çok fayda gördüm şahsen.
Selamlar.

2 hafta önce 710 gramdı canım

cumartesi günü kontrole gittim bende 760 gr kilosu 32-33 cm boyu olmuş canım. haftasıyla tam uyumlu dedi doktor.

Canım bana 22+1 426 gram demişti detaylıda. Normal dedi dr. Daha miniğiz sizden

Cuma gunu 22+4 de 590gr di

Ben 24+4 haftalıkken gittim 700 gramdı.

Sanirim normal gidiyoruz o zaman takılmayacağım bundan sonra

kızlarr selaamm biz dün bebişimiz için alışverişe gıttık tavsıye uzerıne gıttıgımız bıyerden cok memnun kaldık :) bursada yaşayanlarında bilgisi olsunn. arabayatagından aşagı dogru ınıyorsun vişne caddesı dıye bıyer varr koskoca cadde komple bebe eşyalarıyla dolu ve toptancılar cogu yada fabrıkaların depoları ..cılgınlarca alısverıs yapmak ıstıyceksınız ben öyle yaptım

Haklısınız annemde çok ısrar etti diyetisyenden yardım alalım dedi ama üşendim ben en mantiklisi uzmandan yardım almak çünkü çok hızlı kilo alan bir yapım var

23 mart - 24 nisan - 7 mayıs yazmış takvime. aşırı saçma geldi ya. zaten o zamanlara birde kan uyuşmazlığı aşısı denk geliyor. anlayamadım yani.
Kan uyuşmazlığı ignesini daha erkn yapmıyorlarmydi.. ay bni bi aydinlat bnimde kan uyuşmazlığı var. Doktor kürtajdan snra yapmıştı gerek varmidir acaba.? Dr.sorayim bnde

kaç kilo aldın canım haşlanmış yumurta iyi geliyor diye biliyorum

Benim doktorum da yaptırmamı istemedi ve yaptırmadım. Zaten hala aramadılar da onlar da işini yapmıyor ki. Neyse doktorumuza güveneceğiz, onlarla doğum yapacağız zaten güvenmezsek olmaz. Yaptırma dedilerse bi sebebi vardır muhakkak. Sen de canını sıkma canım patavatsızlık etmiş ebe. Bebek ölümü falan ne demek

Vişne caddesi bana yakın ama toptancılar onlar. tekli satıyorlarmıydı?

ama çok hareketli değil teyzesi ya :) uysal kızım benim doktor problem yok dedi..20nci ve 21 nci haftalarda çılgınlar gibiydi :) büyüdükçe ağırbaşlı oluyor sanırım tatlı cadım
Bnm böcügum smdiden hareketli gelince nolur bilemiyorum smdiden bana sinyal veriyor

KIZLAAR
Detaylı ultrasondan geldim şimdi. Radyoloji uzmanı baktı. Herşey iyi bi sıkıntı yok çok şükür tek bişey hariç. Bebeğimin kordonu 1 tur boynuna dolanmış. Çoğu bebekte böyle olur takılma dedi. Açılabilir mi dedim radyoloğa, çok zor böyle kalır dedi. Sonra kendi doktorumla görüştüm. O da çok üzerinde durmadı. Açılabilir de bi kat daha da dolayabilir dedi.

Özellikle ikinci üçüncü gebeliği olanlara soruyorum, 22. haftadayız şuan bundan sonra çözülebilir mi tekrar kordon? Bu şekilde kalmasının ne gibi sıkıntısı olabilir? Normal doğum istiyorum ben zor mu olur bu şekilde

7 Mayis rutin tetkik tarihi asi degil. Beni de 8 Mayis a tekrar cagirdi. Asi olmayacak kendi rutin kontrol tarihi oldugu icin cagirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…