- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #32.021
23 mart - 24 nisan - 7 mayıs yazmış takvime. aşırı saçma geldi ya. zaten o zamanlara birde kan uyuşmazlığı aşısı denk geliyor. anlayamadım yani.Ben de bugun asi oldum. 3. Doz dogumdan 3 ay sonra ekim ayinda yapilacak. Bi yanlislik olmali sana verilen takvimde
merhaba:)Selam kızlar
Herkes iyidir umarım
Girmeye ve okumaya zamanım olmuyor bazen
Sürekli yatan biri içşn komik bir söylem ama gerçekten olmuyor battaniyeye yüklendim bi de istanbullu gelini baştan izliyorum izlememiştim zaman geçsin diye işte
Merhaba, ben 23. haftamda 10 kilo almıştım toplamda, doktorumun uyarısı üzerine diyetisyen ile görüşmeye başladım. Devlet hastanelerinde var gidebilirsiniz. Kan sayımlarınız yapılıyor ve beslenme programınız düzenleniyor. 26. haftamdayım hiç kilo almadım 3.5 haftada kilom sabitlendi. Az ve sık besleniyorsunuz ama az dediğime bakmayın asla aç kalmıyorsunuz. Önemli olan şekeri mümkün olduğunca tüketmemek. Bebeğe çok ama çok zararlı. Son olarak bebeğe kilo aldıran yiyecekleri sormuşsunuz. Protein, Omega-3, yeter miktarda karbonhidrat ve vitaminleri alıyor olmamız gerekiyor. Ben kilo almadım ama bebeğimin gelişimi oldukça iyi gidiyor. Kendiniz düzenleyemiyorsanız kesinlikle bir uzmanla görüşün derim. Çok fayda gördüm şahsen.Merhaba kızlar bazen sinirli bazen mutlu iniş çıkışlı geciyo günlerim bebiş büyüdükçe daha bir mutlu oluyorum ama çok kilo alıyorum malesefdurduramiyorum kendimi doktor dikkat et dedi bebeğe kilo aldıran yiyecekler neler kızlar özel bir diyet uygulayan varmi
2 hafta önce 710 gramdı canım
cumartesi günü kontrole gittim bende 760 gr kilosu 32-33 cm boyu olmuş canım. haftasıyla tam uyumlu dedi doktor.
Canım bana 22+1 426 gram demişti detaylıda. Normal dedi dr. Daha miniğiz sizden
Cuma gunu 22+4 de 590gr di
Ben 24+4 haftalıkken gittim 700 gramdı.
doktorun kötü bir şey söylemedikten sonra hiç bir şeye takılma :)Sanirim normal gidiyoruz o zaman takılmayacağım bundan sonra
Haklısınız annemde çok ısrar etti diyetisyenden yardım alalım dedi ama üşendim ben en mantiklisi uzmandan yardım almak çünkü çok hızlı kilo alan bir yapım varMerhaba, ben 23. haftamda 10 kilo almıştım toplamda, doktorumun uyarısı üzerine diyetisyen ile görüşmeye başladım. Devlet hastanelerinde var gidebilirsiniz. Kan sayımlarınız yapılıyor ve beslenme programınız düzenleniyor. 26. haftamdayım hiç kilo almadım 3.5 haftada kilom sabitlendi. Az ve sık besleniyorsunuz ama az dediğime bakmayın asla aç kalmıyorsunuz. Önemli olan şekeri mümkün olduğunca tüketmemek. Bebeğe çok ama çok zararlı. Son olarak bebeğe kilo aldıran yiyecekleri sormuşsunuz. Protein, Omega-3, yeter miktarda karbonhidrat ve vitaminleri alıyor olmamız gerekiyor. Ben kilo almadım ama bebeğimin gelişimi oldukça iyi gidiyor. Kendiniz düzenleyemiyorsanız kesinlikle bir uzmanla görüşün derim. Çok fayda gördüm şahsen.
Selamlar.
ama çok hareketli değil teyzesi ya :) uysal kızım benim doktor problem yok dedi..20nci ve 21 nci haftalarda çılgınlar gibiydi :) büyüdükçe ağırbaşlı oluyor sanırım tatlı cadımMasallah kuzuya :)
Kan uyuşmazlığı ignesini daha erkn yapmıyorlarmydi.. ay bni bi aydinlat bnimde kan uyuşmazlığı var. Doktor kürtajdan snra yapmıştı gerek varmidir acaba.? Dr.sorayim bnde23 mart - 24 nisan - 7 mayıs yazmış takvime. aşırı saçma geldi ya. zaten o zamanlara birde kan uyuşmazlığı aşısı denk geliyor. anlayamadım yani.
kaç kilo aldın canım haşlanmış yumurta iyi geliyor diye biliyorumMerhaba kızlar bazen sinirli bazen mutlu iniş çıkışlı geciyo günlerim bebiş büyüdükçe daha bir mutlu oluyorum ama çok kilo alıyorum malesefdurduramiyorum kendimi doktor dikkat et dedi bebeğe kilo aldıran yiyecekler neler kızlar özel bir diyet uygulayan varmi
Benim doktorum da yaptırmamı istemedi ve yaptırmadım. Zaten hala aramadılar da onlar da işini yapmıyor ki. Neyse doktorumuza güveneceğiz, onlarla doğum yapacağız zaten güvenmezsek olmaz. Yaptırma dedilerse bi sebebi vardır muhakkak. Sen de canını sıkma canım patavatsızlık etmiş ebe. Bebek ölümü falan ne demekKizlar ya moralim bozuldusaglik ocagindan ebe aradi . Asi olmaya glmedin dedi. Bnde yaptirmicam doktorum yaptırma dedi dedm.. bu doktorlar neyine güveniyor dedi. Smdi ki alet edvat temiz fln sıkıntı yok dedi ama en kucuk bi acikta Bebek ölümü olabilir dedi... Eminimki yaptırmayan ve yasayan cok bebiş vardır da. Insan boyle der mi yaa dusuncesiz zaten haftası gecmis yeni mi aklina gliyor... Keyfimin icine etti ya...
Vişne caddesi bana yakın ama toptancılar onlar. tekli satıyorlarmıydı?kızlarr selaammbiz dün bebişimiz için alışverişe gıttık tavsıye uzerıne gıttıgımız bıyerden cok memnun kaldık :) bursada yaşayanlarında bilgisi olsunn. arabayatagından aşagı dogru ınıyorsun vişne caddesı dıye bıyer varr koskoca cadde komple bebe eşyalarıyla dolu ve toptancılar cogu yada fabrıkaların depoları ..cılgınlarca alısverıs yapmak ıstıyceksınız ben öyle yaptım
maşallah ya canlara :) ben kızımın yüzünü göremedim hiçEki Görüntüle 2140007 Merhaba kızlar
Bizim bugün rahim ağzı kontrolümüz vardı 3 mm uzamış 33 mm deyiz minişlerde iyi çok şükür buda son pozları
Bnm böcügum smdiden hareketli gelince nolur bilemiyorumama çok hareketli değil teyzesi ya :) uysal kızım benim doktor problem yok dedi..20nci ve 21 nci haftalarda çılgınlar gibiydi :) büyüdükçe ağırbaşlı oluyor sanırım tatlı cadım
7 Mayis rutin tetkik tarihi asi degil. Beni de 8 Mayis a tekrar cagirdi. Asi olmayacak kendi rutin kontrol tarihi oldugu icin cagirdi23 mart - 24 nisan - 7 mayıs yazmış takvime. aşırı saçma geldi ya. zaten o zamanlara birde kan uyuşmazlığı aşısı denk geliyor. anlayamadım yani.
rvet canim erken degil mi yaYara var sanki gibimi? Deri açılıyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?