- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #32.041
Canim benim ilk gebeligimde 32. Haftada doktor soyledi ama benimki kasitli beni sezeryana almis olmak icin soylenmisti. Normal istiyordum kordon dolanmasi var dedi sezeryan olacak dedi. Sonra ben baska doktora daha gittim ayni gun icinde. Bana kordondaki kan akisini gostererek bak burasi boynu bu da kordonu sence dolanmis mi dedi. Yok dedim. Kafam karisti. Diger doktora tekrar gittim kordon dolanmis diyince tekrar ben 32 de doktor degistim. Ve doguma diger doktora gittim. Normal dogum yaptim ve kordon bir kez bile dolanmamisti.Var mı bu haftalarda bebeğin kordonu boynunda olduğu söylenen?
Arkasımı dönük canım ?maşallah ya canlara :) ben kızımın yüzünü göremedim hiç
evet bız dün aldık tüm ihtıyaclarımızı kamburlar tekstıl dı galıbaVişne caddesi bana yakın ama toptancılar onlar. tekli satıyorlarmıydı?
Canım çok teşekkür ederim öncelikle. Evet anlattığın durumu malesef yaşayan çok. Şuan için zaten bir sıkıntı olmaz heralde o yüzden şimdilik kafama takmayacağım (inşallah:) ) Doğuma yakın doktor ille de sezaryen diye tutturursa başka doktora da gösteririm. Son haftalarda söylenen birşey olduğu için şimdi duymak ilginç geldi sadece. Zaten radyologtan da memnun kalmadım çok üstünkörü baktı. Acaba başka bir uzmanda tekrar mı yaptırsam detaylı usg?Canim benim ilk gebeligimde 32. Haftada doktor soyledi ama benimki kasitli beni sezeryana almis olmak icin soylenmisti. Normal istiyordum kordon dolanmasi var dedi sezeryan olacak dedi. Sonra ben baska doktora daha gittim ayni gun icinde. Bana kordondaki kan akisini gostererek bak burasi boynu bu da kordonu sence dolanmis mi dedi. Yok dedim. Kafam karisti. Diger doktora tekrar gittim kordon dolanmis diyince tekrar ben 32 de doktor degistim. Ve doguma diger doktora gittim. Normal dogum yaptim ve kordon bir kez bile dolanmamisti.
Benimki ekstrem bir durumdu. Senin ki farkli. Ama esas ne yapilmasi gerektigini doktorun soyler. Kordin dolanmasiyla normal dogum yapan da var sezeryan olan da. Bunu kafaya takma. Karinda suyun icindeyken kordon dolanmasi bebege zarar vermez. Dogum sekline de ilerleyen haftalarda doktorunla karar verirsiniz. Icine sinmezse benim gubi farkli uzmandan gorus al derim. Ama kordon kesin dolanmissa ve normal dogum riskli deniyorsa bu konuda da doktora guvenmekten baska caren yok. Uzulmeni gerektirecek ciddi bir problem degil
doktorumun ultrasonu renkli değil maalesef :) bu gittiğimizde de yüzü bize dönmedi cadı :) daha bir dahaki randevuya 5 hafta var :)Arkasımı dönük canım ?
Bizim melisin yüzündede melina ın poposu var en net pozu buhün alabildik
Gün olarak sayma uzun geliyor o zaman. Hafta hesabı yapınca daha moralli oluyor. :)
a melis mi melinamı nasıl ayırt ediyorsun :) konumlarından mıArkasımı dönük canım ?
Bizim melisin yüzündede melina ın poposu var en net pozu buhün alabildik
Ya muzu birinde daha duymuştum ama uzun zamandır almamıştım bebeğe iyi geliyorsa bundan sonra dikkat edeyim günde bir tane yicem
Benimde kız 2.gebeligim bazen benimde sakin kalıyor hatta geçen gün sabah kalktım akşam 4 e kadar tık yoktu sonra hareketlendi, belli olmuyor yanı doktoruma sordum ilerki haftalar icin günde 10 kez hareket etmesini bekleriz dedi yanı erken suan için , 28 den sonraki haftalar icin söyledi, zaten kilo alacakları icin daha belirgin olur benceama çok hareketli değil teyzesi ya :) uysal kızım benim doktor problem yok dedi..20nci ve 21 nci haftalarda çılgınlar gibiydi :) büyüdükçe ağırbaşlı oluyor sanırım tatlı cadım
Canim muz bilinenin aksine hergun istikrarli duzenki yenirse kabiz yapmaz aslinda kanbilaci falan kullaniyorsan o tetikliyordur. 16 aylik kizim hergun 2 yerli muz yiyor ama masallahi var hic hic kabizlik yasamadi.Ben her sabah muz yiyordum ama kabizligima kabızlık ekliyor şu sıra kestim
sırt ağrım başladı iki gündür niyeyseBenimde kız 2.gebeligim bazen benimde sakin kalıyor hatta geçen gün sabah kalktım akşam 4 e kadar tık yoktu sonra hareketlendi, belli olmuyor yanı doktoruma sordum ilerki haftalar icin günde 10 kez hareket etmesini bekleriz dedi yanı erken suan için , 28 den sonraki haftalar icin söyledi, zaten kilo alacakları icin daha belirgin olur bence
Şeytan kulağına kurşunCanim muz bilinenin aksine hergun istikrarli duzenki yenirse kabiz yapmaz aslinda kanbilaci falan kullaniyorsan o tetikliyordur. 16 aylik kizim hergun 2 yerli muz yiyor ama masallahi var hic hic kabizlik yasamadi.
Aferin canım sana hava sıcak sen sıcakÇok akıllıyım benpazara çıktım tekbaşıma bu sıcakta. İki kere bayılacağım sandım. Allahtan su satan büfe gibi bir şey vardı, su içtim oturdum kendime geldim. Eve nasıl geldim, duş aldım yeni yeni kendime geliyorum. İleri aylarda Allah hepimizin yardımcısı olsun
Oo uzunluk süper maşallahhh melina da gülümsemiş gibi maşallah kızlarınaaEki Görüntüle 2140007 Merhaba kızlar
Bizim bugün rahim ağzı kontrolümüz vardı 3 mm uzamış 33 mm deyiz minişlerde iyi çok şükür buda son pozları
Bende de kan uyuşmazlığı var kürtajlardan sonra yaptırmıştımKan uyuşmazlığı ignesini daha erkn yapmıyorlarmydi.. ay bni bi aydinlat bnimde kan uyuşmazlığı var. Doktor kürtajdan snra yapmıştı gerek varmidir acaba.? Dr.sorayim bnde
a melis mi melinamı nasıl ayırt ediyorsun :) konumlarından mı
5kilo aldım ama iştahım çok ve almaya devam ediyorumkaç kilo aldın canım haşlanmış yumurta iyi geliyor diye biliyorum
Oo uzunluk süper maşallahhh melina da gülümsemiş gibi maşallah kızlarınaa
Hahaha çok iyiMelina gülümser tabi götü melise dayamış rahat rahat takılıyor zilli
En son cuma günü gittik doktora hersey normal dedi. Rahatladık mutlu olduk tabi. Gecen hafta kayınvalide ile alişverişe çıktık en gerekli şeyleri aldı sağolsun. Hastame çıkısı pazen battaniye birde o kalın battamiye var ya yünlü renklilerden ondan havlusu, alt açma seti, zıbın takımı, yelek, biberon, bir kaç tane çıtçıtlı body aldık. Bende sonrasında ufak biberon aldım dr browns iyi dediler. Biberon fırçası aldım. Halası nevresim takımı ve ince battaniye almış. Ana kucagı falan bakayım diyorum bende. Her çarsıya çıktıgımda bakınıcam tabi bu arada. Senin nasıl gidiyor aldın mı bişilerSende durumlar nasıl bebiş nasıl alışveriş yaptın mi
Canim muz bilinenin aksine hergun istikrarli duzenki yenirse kabiz yapmaz aslinda kanbilaci falan kullaniyorsan o tetikliyordur. 16 aylik kizim hergun 2 yerli muz yiyor ama masallahi var hic hic kabizlik yasamadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?