2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oraları toptan satmıyor mu? Neleri kaça aldın mesela

Maşallah baya eksik tamamlamissin sağlıkla kullanmak nasip etsin inşallah bende zıbınlar banyo havlusu baddaniyeler vs aldım kıyafet grubu bitti sayılır banyo vs hiç almadık daha beşik sipariş verdik birde cuma gelicek insallah

Hayata pozitif bakmaya çalışıyorum başımda bin türlü dert varken. Hamileliğimin tadını çıkaramıyorken bir de bunların üstüne işini iyi yapmayan sağlık personeli eklenince mutlu olmak için sebep bulmakta gerçekten zorlanıyorum.
Gittiğim hastanede şeker yüklemesi için sadece 1. saatte kan alınacak denildi ve gönderildim. Doktora sonuçları gösterdiğimde şok yaşadım 2. saat değeriniz yok denildi. Yahu bir bilgilendirme metni hazırlayıp hamilenin eline vermek çok mu zor. Ya da sen kan alınacak hastanın takibini yapamıyorsan orada işin ne.
Hatanın büyüğü benim aslında süreci iyi biliyor olmama rağmen onların söylediklerine inanarak hareket ettim. Sorgulasana, 2. saatte de alınacak mı desene. Offfff her işte bir hayır vardır demek istiyorum ama diyemiyorum. Bu kez diyemiyorum. Offffff. Kendimi aptal gibi hissediyorum.

Çok sağol cnm ya iyiki dedim bnde haftaya gidicem doktora bı sorayım

Uzme kendini evet eksik ve hatali davranmislar ama sen nasil irdelemedin basiretin baglanmis resmen 2. Kezde olmasi gerektigini bile bile kalmissin oyle vardir bundada bir hayır

merhaba arkadaşlar, nasıl gidiyor hamileliğiniz? benim bacak ağrılarım ve bitmeyen burun akıntımla biraz zor gidiyor. son 3 ay daha da zor geçiyor genelde hepimize kolay gelsin. ben şu anda imom, devit ve gynoferon kullanıyorum. sizler neler kullanıyorsunuz?

Decavit coraspn ve gynoferro ve tiroit ilacı kullanıyorm. Ne kadarda çok ilac kullanıyormuş um

Var mı bu haftalarda bebeğin kordonu boynunda olduğu söylenen?
Canım ben başka sebepten dolayı sezeryan olduğum için normal doğumla ilgili yorum yapamıyorum. Ama iki kere dolanmıştı kızımda, kan akışını engellemediği için bebişin sağlığı açısından en ufak sıkıntı bile olmadı. Yenidoğan sarılığı dahi geçirmedi.

Hahaha çok iyi
Benimkilerden biri de öbürünğn tepesine tünemiş
Şuan konumları nasıl karnında
Hareketlerini ayırabiliyor musun

Melis geçen kontrol vajene dayanmıştı şuan biraz daha yukarıda ikiside yatay konumda melinada onun üzerinde,çok net ayırıyorum hareketlerini hangisi melis hangisi melina belli oluyor el yada ayakla vurduklarındada ayırt ediyorum en güzelide biri hıçkırınca diğeride başlıyor titreyip duruyorum

Oraları toptan satmıyor mu? Neleri kaça aldın mesela
yok canım perakendede satıyordu benım gıttıgım yer zaten 3 katlı bi magaza 3, katı komple yenıdoğan
10 lu hastane cıkısları dısarıda görduklerımın aynısı dısarda 80 tl yken ordan 50 tl ye aldım battanıyeler 10-12 tl, emzırme yastıgı 17,5 tl ,5 li takımlar 15 tl ,kuvet filesi 6,5 tl, babymal ın kangurusu 20 tl ,nevresım takımı 30 tl, cantalar vardı onlarda guzeldı ama almadım suanlık aklıma gelenler bunlar dısarıya göre cok uygunlar

Çok tatlı anlatıyorsun yaa... Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. İnşallah oğluştan sonra bana da ikiz kız nasip eder Allahım , o zaman kocam 5 çocuk babası olacağını duyunca delirirmi, çıldırırmı evdenmi kaçar onu bilemem

Canım Allahım gönlüne göre versin bende kızlardan sonra bi mert yapsam süper olurdu umarım bu zillilerden sonra hala hevesim olur 3. İçin biraz şey lazım bana anladın işte

Aynen öyle biz mi çok pimpirikliyiz yoksa baskalarimi çok relax bilemedim valla
Ya ilkse pimpirikli olman normal benim ikinci ona ragmen evet benimde endiselerim korkularim oluyor ama daha sakinim. Hee ilkinde bende boyleydim :) her hamilelik ne kadar farklida olsa bir kez yaşanmışlık olunca bir cit daha sakinlik oluyor. Sonuçta hepimiz yeni bir can dunyaya getirmenin heyecanindayiz onemli olan sureci saglikla ve en iyi sekilde atlatip kuzucuklari kucagimiza alabilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…