- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #32.061
Oraları toptan satmıyor mu? Neleri kaça aldın meselakızlarr selaammbiz dün bebişimiz için alışverişe gıttık tavsıye uzerıne gıttıgımız bıyerden cok memnun kaldık :) bursada yaşayanlarında bilgisi olsunn. arabayatagından aşagı dogru ınıyorsun vişne caddesı dıye bıyer varr koskoca cadde komple bebe eşyalarıyla dolu ve toptancılar cogu yada fabrıkaların depoları ..cılgınlarca alısverıs yapmak ıstıyceksınız ben öyle yaptım
En son cuma günü gittik doktora hersey normal dedi. Rahatladık mutlu olduk tabi. Gecen hafta kayınvalide ile alişverişe çıktık en gerekli şeyleri aldı sağolsun. Hastame çıkısı pazen battaniye birde o kalın battamiye var ya yünlü renklilerden ondan havlusu, alt açma seti, zıbın takımı, yelek, biberon, bir kaç tane çıtçıtlı body aldık. Bende sonrasında ufak biberon aldım dr browns iyi dediler. Biberon fırçası aldım. Halası nevresim takımı ve ince battaniye almış. Ana kucagı falan bakayım diyorum bende. Her çarsıya çıktıgımda bakınıcam tabi bu arada. Senin nasıl gidiyor aldın mı bişiler
5kilo aldım ama iştahım çok ve almaya devam ediyorum
Dogrudur her bunyede bir degil benim normalde de kabizlik sıkıntım oldugu icin siradan geliyor bana oyle boyle gecirecegiz bu günlerideHamilelik kabızlık yapıyor üstüne kan hapı birde muz mahvetti beni
Çok sağol cnm ya iyiki dedim bnde haftaya gidicem doktora bı sorayımBende de kan uyuşmazlığı var kürtajlardan sonra yaptırmıştım
Hatta bu gebeliğin başında 3. Sonlandırılınca da yapıldı
Ama doktorum tekrar yapıcaz dedi 2 hafta sonra bi test istedi onu yaptırıp iğne olacakmışım
Uzme kendini evet eksik ve hatali davranmislar ama sen nasil irdelemedin basiretin baglanmis resmen 2. Kezde olmasi gerektigini bile bile kalmissin oyle vardir bundada bir hayırHayata pozitif bakmaya çalışıyorum başımda bin türlü dert varken. Hamileliğimin tadını çıkaramıyorken bir de bunların üstüne işini iyi yapmayan sağlık personeli eklenince mutlu olmak için sebep bulmakta gerçekten zorlanıyorum.
Gittiğim hastanede şeker yüklemesi için sadece 1. saatte kan alınacak denildi ve gönderildim. Doktora sonuçları gösterdiğimde şok yaşadım 2. saat değeriniz yok denildi. Yahu bir bilgilendirme metni hazırlayıp hamilenin eline vermek çok mu zor. Ya da sen kan alınacak hastanın takibini yapamıyorsan orada işin ne.
Hatanın büyüğü benim aslında süreci iyi biliyor olmama rağmen onların söylediklerine inanarak hareket ettim. Sorgulasana, 2. saatte de alınacak mı desene. Offfff her işte bir hayır vardır demek istiyorum ama diyemiyorum. Bu kez diyemiyorum. Offffff. Kendimi aptal gibi hissediyorum.
Belli olmuyor ki, kiminde daha da erken başlıyor. 6 aylık hamileyiz sonuçta erken değil ki :)rvet canim erken degil mi ya
Decavit coraspn ve gynoferro ve tiroit ilacı kullanıyorm. Ne kadarda çok ilac kullanıyormuş ummerhaba arkadaşlar, nasıl gidiyor hamileliğiniz? benim bacak ağrılarım ve bitmeyen burun akıntımla biraz zor gidiyor. son 3 ay daha da zor geçiyor genelde hepimize kolay gelsin. ben şu anda imom, devit ve gynoferon kullanıyorum. sizler neler kullanıyorsunuz?
Canım ben başka sebepten dolayı sezeryan olduğum için normal doğumla ilgili yorum yapamıyorum. Ama iki kere dolanmıştı kızımda, kan akışını engellemediği için bebişin sağlığı açısından en ufak sıkıntı bile olmadı. Yenidoğan sarılığı dahi geçirmedi.Var mı bu haftalarda bebeğin kordonu boynunda olduğu söylenen?
Hahaha çok iyi
Benimkilerden biri de öbürünğn tepesine tünemiş
Şuan konumları nasıl karnında
Hareketlerini ayırabiliyor musun
yok canım perakendede satıyordu benım gıttıgım yer zaten 3 katlı bi magaza 3, katı komple yenıdoğanOraları toptan satmıyor mu? Neleri kaça aldın mesela
Aferin canım sana hava sıcak sen sıcak
Eşyalar ağır sen ağır
Allah korusun akşam azcık ağrın olsa çok pişman olursun pişman olmadan hiç yapmamak lazım azcık canımızın kıymetini bilekim ama demi ??
Çok haklısın. Ne deseniz haklısınız düşüncesiz hareketti. Pazar bir sokak mesafemizde yani 50 adım yürüsen yetiyor. Pazar arabasıyla çıkarım hep hiç umrumda olmaz, marketten bile daha yakın. Bu sefer fena çarptı ama, ders oldu. İnşallah bir şey olmaz
Çok tatlı anlatıyorsun yaa... Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. İnşallah oğluştan sonra bana da ikiz kız nasip eder AllahımMelis geçen kontrol vajene dayanmıştı şuan biraz daha yukarıda ikiside yatay konumda melinada onun üzerinde,çok net ayırıyorum hareketlerini hangisi melis hangisi melina belli oluyor el yada ayakla vurduklarındada ayırt ediyorum en güzelide biri hıçkırınca diğeride başlıyor titreyip duruyorum
Dogrudur her bunyede bir degil benim normalde de kabizlik sıkıntım oldugu icin siradan geliyor bana oyle boyle gecirecegiz bu günleride
Ben normalde de kilolu olduğum için birde 16.haftaya kadar iştahım yoktu ,hiç bişey yemiyodum bu kiloyu bir buçuk ayda aldim böyle giderse ben geçerim seni8,5 kg aldım senınki yok gibi birşey haline şükür et, benım yerimde olsan ne yapardın?
Çok tatlı anlatıyorsun yaa... Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. İnşallah oğluştan sonra bana da ikiz kız nasip eder Allahım, o zaman kocam 5 çocuk babası olacağını duyunca delirirmi, çıldırırmı evdenmi kaçar onu bilemem
Takmaa canim ya normalde bende yaptirmamistim kedi isirinca mecbur yaptilar yoksa ben de tetenozsuzdumOfff ya ne bileyim doktor yaptırma deyince yaptirmadim... Smdi bunu takar dururum
Ya ilkse pimpirikli olman normal benim ikinci ona ragmen evet benimde endiselerim korkularim oluyor ama daha sakinim. Hee ilkinde bende boyleydim :) her hamilelik ne kadar farklida olsa bir kez yaşanmışlık olunca bir cit daha sakinlik oluyor. Sonuçta hepimiz yeni bir can dunyaya getirmenin heyecanindayiz onemli olan sureci saglikla ve en iyi sekilde atlatip kuzucuklari kucagimiza alabilmek.Aynen öyle biz mi çok pimpirikliyiz yoksa baskalarimi çok relax bilemedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?