2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Uzme kendini evet eksik ve hatali davranmislar ama sen nasil irdelemedin basiretin baglanmis resmen 2. Kezde olmasi gerektigini bile bile kalmissin oyle vardir bundada bir hayır
İşte bu yüzden en çok da kendime kızıyorum ya ama bir taraftan da kızma diyorum. Son bir aydır yaşadıklarım bende kafa bırakmadı ki olayları irdeleyip sorgulayim. Daha beteri olmasın diyeyim kendimi avutayim.

bulasiksuyu vardır bunda da bir hayır
belki de yüksek çıkacaktı şekerin
başka bişi olacaktı
şimdi biraz dikkat eder tekrar yaptırırsın kızma kendine

C cagla1809 hangi mağazadan aldın ki
1-2 tanesine bakmıştım ben yalnızca toptan satışımız var dediler
neler aldın resimlerini atsana

O otekivenus benimde ilk ama ben size göre bayağı rahatım sanırım
kendimi dinlemeye başladığım anda sorun çıktığını farkettim
düşünmediğim sürece daha rahatım

Kambur tekstıl dıye bı magaza 3 katlı buyuk bıyerdı aksam atarım canım ama buraya daha önce hıc atmadım ıns becerebılırım

Ben normalde de kilolu olduğum için birde 16.haftaya kadar iştahım yoktu ,hiç bişey yemiyodum bu kiloyu bir buçuk ayda aldim böyle giderse ben geçerim seni
Bende 15-16 kadar almadım ama az once tartırldım 9 olmuş. Beni gecen olmuycak sanırım.

Kızlar bugun kasıklarımda batmalar oluyo otururken yururken vs endişelenmelimıyım doktorumamı gıtsem acaba korkmaya basladım

Off valla bdn bu hafta diyetteyim seker kontrolu icin yemenin tadini cikar normaldr yemedigim seyleri bile canim.ister oldu hamilyeim ben yaa yazik degilmi bana

Bana 3 doz icin ekime gun verdi canim

23 mart - 24 nisan - 7 mayıs yazmış takvime. aşırı saçma geldi ya. zaten o zamanlara birde kan uyuşmazlığı aşısı denk geliyor. anlayamadım yani.
7 mayis kontrol tahlil olabilit mi banda 7 mayis tahlil icin gel demisti 13 nisan da yaptırdim ben 2 dozu

Biz anneler niye boylu cucuk maraklısıyız acaba bi kere tadını aldıkmi doymıyoruz sanki, ama bazılarıda 1 ciden sonra bi daha yapmam der durur.

gazelim_24 Nesrinay86 annemin seker cihazi ile seker takibine basladim. Aclik sekerim 83 du. Az kahvalti ile sabah saglik ocagina gittim. 1 sa sonraki seker 98 cikmis. Oglen yedikten 1 sa sonra 123 du. Aksam ustu pasta turu cok yedim. Hatta once kucuk bir dondurma. Sonra pogaca borek bir de kremali pasta falan yedim. 2 sa sonra 156 diydi. Simdi sonuc nedir ?

Perskende satış yapılıyor mu orada gecen gun benımde aklıma gelmıstı orası

Hangı markaları satıyor acaba

Var mı bu haftalarda bebeğin kordonu boynunda olduğu söylenen?
Merhaba cnm olagan bir durum.oglumda 2 kere dolanmis olarak dogdu.zor bir dogumdu.kordon dolanmasindan mi bilmiyorum.yasadigim yerde en son 20. Haftada ultrason oldugu icin bilgim de yoktu.siz sanslisiniz.risk yaratirsa doktorlariniz mutlaka onlem alir bir sekilde.bir de yatarken bir taraftan digerine direkt donmeyin.once sirt ustu yatin biraz sonra diger tarafa gecin.kordon dolanma riskini azaltiyormus.

156 çok canım. Abartmışsın azıcık akşamı

Kızlar slm bi kaç gündür aktif yazamadım umarım herkes iyidir. cumartesi kizimin doğumgünü vardı 4 yaşına girdi ardından 23 nisan esimle evlilik yildonumuzdu plan falan yptik bugün de şeker yüklemesi yapıldı kan sayımı falan, şeker yüklemesinden geçtin dedi dr ama biraz kansizlik çıktı dr vitaminini düzenli aliomusun vejeteryanlik yok dimi falan dedı sasrdim cunkuv et yiyorum sadece balığı az yiyorum elevit iciorum, 4 hafta sonra değerlerine yine bakarız kan ilaci ozmn belki verirmis vermedi yani . Ama şeker yuklendikten sonra alınan kanlar falan bayagi halsizlestim dr babamda şeker var diye bide ilk kizimda bi degerim biraz fazla çıktığı icin Direk 75 gr icirdi. Neyseki geçti. Ama şu daha once bahsettigim vajinadaki siskinlik konusuna bidahaki muanede alttan bakariz dedi bkmadi :/ bartholin kisti yada vajinal varis olabilir dedi uff ne olduguda belli değil cnm skldı ayhh ne çok yazdım

bulasiksuyu benimde ilk ama ben size göre bayağı rahatım sanırım
kendimi dinlemeye başladığım anda sorun çıktığını farkettim
düşünmediğim sürece daha rahatım

Ben daha önce bir kayıp yaşadığım için birde sürekli iğne falan vuruyorum oyizden bu korkularim yani aslında herşey olması gerektiği gibi ama icimde ki vesvese yapan kişiye dur diyemiyorum

Ben hic demir kan hapi vitamin falan kullanmiyorum doktor besinlerden al dedi bende elimden geldigince oyle yapiyorum acaba bir sorun olurmu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…