2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yemeğe bağlı oluyor zaten canım. Dondurma yediğin akşam başka tatlı yemeyiver, yada tatlı yedin çaya şeker atma gibi hafif dikkat et bence sorun olmaz
Aynen canim sagolasin. Seker olcecem diye de aman daha yemeyeyim demedim. Merak ettim vucut tolere edebiliyor mu. Etmiyormus. Tatli cok da onemli degil benim icin. Yemesem aklima gelmez. Meyveden kesemem sadece onu da gunduz yerim porsiyon azaltarak. Caya 3 senedir seker atmıyorum zaten. Kahvaltida beyaz ekmegi kesmem lazim bir de... gecen gun bir oturusta bir somun ekmegi yedim. Domates peynir ekmek arasina basip basip yemisim.. artik yemem dikkat ederim. Yazik sirineme.. bende seker fazla olunca onun da insulun fazla calisiyormus.

Açlık 87 falan çıkıyor canım toklukta 110 114 arası çıkıyor sen merak etme senin çok değil bide tatlı yendiğinden ama dikkat etmek en sağlıklısı

Somun ekmekmi?! Maşşallahh. Ben de tatlı yemesem olur, dondurma canım çekiyor almıyorum. Bir tek inek gibi tuz yalayasım var,ondan sıkıntı. Yemekte falan değil, meyveleri, limonu salatayı tuzlamak, avucuma döküp yalamak istiyorum

Gecmis olsun canim neden olurki su fazlaligi dikkat et sinirden stresten uzak dur bebekler hemen etkileniyor

Ayni ben sanki ben yazmisim bu yaziyi ay

Benim sağımda ve solumda
Sola yatınca biri debeleniyo
Sağa yatınca diğeri
Sırt üstü yatarken biri hareket ederse hooop öbürü de başlıyo

Gebelikte 2.saat tojluk.sekeri 120 sinirmis bende 120yi hic asmamıştım bu hafta ama.sekeri sıfırladım bugun öğlende seker tüketmedim ama 127 cikti vok gergin oldugum bi ana denk geldi ölçüm acaba streste yukseltiyormu sekeri diye düşünüyorum
He cok abarttim
Bu yemege bagli yukselmistir diye dusunup onlari mi yemesem yoksa diyet gerekir mi. Endiselendim

Bnmde kansizlik çıktı, bir buçuk ay önceki verdigim kan sayımında bişi yoktu bugün aç karina alınan kan örneğinde dusuk çıktı ama dr bana ekstra demir ilacı fln vermio kullandigim elevitin icinde var ama dvm ederse vercekmis

Bende beyaz ekmegi kestim burnumda tutuyor resmen hoc sevmiyorum siyah ekmek pilav zaten yemiyorum makarnayi kestim kahveyi sekersiz icemem.kahveyi biraktim cay zaten icmiyorum boylece dusmus oldu tabi tatli hiv yok meyve 2 tanr bende tatli olmasin ama.meyvesiz olamam

Aman dikkat et canim.. o kadar sicakmi havalar bizimkide isinsin artik ayagimda sicaksu torbasi battaniye altinda oturuyorum su an
Kan uyuşmazlığı ignesini daha erkn yapmıyorlarmydi.. ay bni bi aydinlat bnimde kan uyuşmazlığı var. Doktor kürtajdan snra yapmıştı gerek varmidir acaba.? Dr.sorayim bnde
Bizdede var ignesi 28. Haftada diye biliyorum...

Gun icindeki deger belki oyledir benim yazdiklarim seker testinden sonraki degerlerdi. Stres uzuntu yukseltiyor bence de. Annem uzuntuden sonra seker hastasi olmustu.

Saglikli olan bu ve en basindan boyle beslenmemiz lazimdi aslinda. Ben gebelokte seker diyetini arastirdim. Gun icinde bir porsiyon olmak sartiyla ki bir porsiyon bir avuc icini dolduran meyve olarak soyleniyor, ara ogunlerde bir porsiyon yeme hakkimiz var. Sabah ve ikindi vaktinde yiyecez artik.

Nesrinay86 bende iki gündür gündüzleri öyle baygınlık geçirçek gibi oluyorum renkim falan beyaz oluyor Allah sığınıp dua ediyorum hiç sevmiyorum öyle hasta uyuşuk olmayı allah sağlık sıhat versin hepimize eşimde diyor sen çok aç bırakıyorsun kendini diyor ama şekerim çıkacak diyede korkudan birşey yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…