2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Annem şeker hastası tarçınlı birşeyler ve limonlu soda şekerini düşürüyor

Aynen canım zor oluyor gerçekten şu 3 buçuk ah dayanıp atlatsak hayırlısıyla acaba bebekler besleniyorumu ben bide onu merak ediyorum salı günü giderim dktra bakalım diyetden etkilenmişmi yoksa iyimi

Tansiyonun falan mı düşüyor acaba canım bir ara benim de sürekli böyle oluyordu tansiyonum çok düşüktü , ama tabi canın istiyor da olabilir ben de tatlıdan çok tuzlu istiyorum
Tansiyondan olurmu? Evet düşük tansiyonluyum 80-50 , 90-60 falan. Hayatta tuza düşkün olmadım, acayip şeymiş bu hamilelik.

Aynen canım zor oluyor gerçekten şu 3 buçuk ah dayanıp atlatsak hayırlısıyla acaba bebekler besleniyorumu ben bide onu merak ediyorum salı günü giderim dktra bakalım diyetden etkilenmişmi yoksa iyimi
Haftaya benim de kontrolüm var. İnşallah etkilenmezler. Sağlıklı olsunlar da zayıf olması farketmez

Kızlar benim kedi eve döndü, çok şükür hiçbirşeyi yok sadece tırnakları parçalanmış biraz. Bizi görünce çok sevindi üstümüze atlayacaktı nerdeyse bizde onu çok özlemiştik. Sabaha kadar patileriyle masaj yaptı şımardı tepemizden inmedi çok mutluyuzz

Canım çok sevindim. Bişey yazmamıştım ama çok üzülmüştüm. Gözün aydın dönmüş yaramaz

Gözün aydın canım. Çok sevindim. Kız peşine gitmiş senin oğlan bitlenmiş olmasın

Gözünaydın canım

Bebegin kilosu 800 gram 25+0 da fazla falan demedi seker yuklemesini ben muhakkak yaptiricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…