- 29 Mart 2012
- 2.498
- 4.706
- 333
- 41
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #32.141
Saglik.ocagindan verdikleri beslenme programinda gunde 4 meyve yaziyordu onun da ölçüleri vardi cilek gibi meyveler icin ben ortalama 2 3 yiyordum zaten ama simdi dr 2 ye düşürdü bi dr arkadasimda meyveni ye ama gunduz satlerinde olsun dedi ben calisirken vazen atliyorum aksam yiyorum 1 taneSaglikli olan bu ve en basindan boyle beslenmemiz lazimdi aslinda. Ben gebelokte seker diyetini arastirdim. Gun icinde bir porsiyon olmak sartiyla ki bir porsiyon bir avuc icini dolduran meyve olarak soyleniyor, ara ogunlerde bir porsiyon yeme hakkimiz var. Sabah ve ikindi vaktinde yiyecez artik.
Bu arada demir ve kan hapini kacinci haftada veriyorlar doktorlar
Degerlerin dusuncemi verdi doktor21 de başladım ben canim
BENİM sırt agrim belsırt ağrım başladı iki gündür niyeysenormal sanırım artık bundan sonra
Tansiyonun falan mı düşüyor acaba canım bir ara benim de sürekli böyle oluyordu tansiyonum çok düşüktü , ama tabi canın istiyor da olabilir ben de tatlıdan çok tuzlu istiyorumSomun ekmekmi?! Maşşallahh. Ben de tatlı yemesem olur, dondurma canım çekiyor almıyorum. Bir tek inek gibi tuz yalayasım var,ondan sıkıntı. Yemekte falan değil, meyveleri, limonu salatayı tuzlamak, avucuma döküp yalamak istiyorum
Güzelmiş canım güle güle kullanAnneler evidia dan aldım bugün bu dolabı ben cok beğendim, guzel indirim var. Bilginize
Yanlız ekmekte yemek şart. Öyle tamamen kesmek zararlı olmasın. 2 dilim normal benceAynen canim sagolasin. Seker olcecem diye de aman daha yemeyeyim demedim. Merak ettim vucut tolere edebiliyor mu. Etmiyormus. Tatli cok da onemli degil benim icin. Yemesem aklima gelmez. Meyveden kesemem sadece onu da gunduz yerim porsiyon azaltarak. Caya 3 senedir seker atmıyorum zaten. Kahvaltida beyaz ekmegi kesmem lazim bir de... gecen gun bir oturusta bir somun ekmegi yedim. Domates peynir ekmek arasina basip basip yemisim.. artik yemem dikkat ederim. Yazik sirineme.. bende seker fazla olunca onun da insulun fazla calisiyormus.
Nasıl yani tepkisiz? Belki uyuyordur her zaman hareketli olmuyorlar zaten.Selam kizlar cuma sabahina seker yukleemesi icin gidecektim bugun is cikisi randevu alip ayrica gittim gitme sebebbimde gecen yasamis oldugum sinir bozuklugu sonrasi iki gundur bebekk hareketlerini hissetmememdi ben nornalde yarinida bekler oyle giderim diyordum aama arkadaslar durdurmadi suyum cokmus seker sonrasi degerlendirecekmis doppleri iyi ama tepkisiz dedi biseyler ye ic yarim saate bi daha gel yine bakalim dedi yine bi tepkisizdi boyle degildi cocukda gerildi demekki velhasil cuma sekere bakilacak sonrasinda suyun fazlalligi degerllendirilecekk bu tur durumda fitil veriyoruz dedi bakalim hayirlisi
Ne nazmış arkadaş nazlasam da hala aynı yaramaz vallahi şimdiden benim pil bitti azcık akıllı dursun da bari doğunca kendine bakabikeyimGeçecek hepsi bu bebişler nazlı yapcak bişi yok :)
Merhaba cnm olagan bir durum.oglumda 2 kere dolanmis olarak dogdu.zor bir dogumdu.kordon dolanmasindan mi bilmiyorum.yasadigim yerde en son 20. Haftada ultrason oldugu icin bilgim de yoktu.siz sanslisiniz.risk yaratirsa doktorlariniz mutlaka onlem alir bir sekilde.bir de yatarken bir taraftan digerine direkt donmeyin.once sirt ustu yatin biraz sonra diger tarafa gecin.kordon dolanma riskini azaltiyormus.
Selam kizlar cuma sabahina seker yukleemesi icin gidecektim bugun is cikisi randevu alip ayrica gittim gitme sebebbimde gecen yasamis oldugum sinir bozuklugu sonrasi iki gundur bebekk hareketlerini hissetmememdi ben nornalde yarinida bekler oyle giderim diyordum aama arkadaslar durdurmadi suyum cokmus seker sonrasi degerlendirecekmis doppleri iyi ama tepkisiz dedi biseyler ye ic yarim saate bi daha gel yine bakalim dedi yine bi tepkisizdi boyle degildi cocukda gerildi demekki velhasil cuma sekere bakilacak sonrasinda suyun fazlalligi degerllendirilecekk bu tur durumda fitil veriyoruz dedi bakalim hayirlisi
Degerlerin dusuncemi verdi doktor
Aynen canım, gerek görmemiştir. Vitaminleri içip kilo alacaksın değerlerin iyiyse ne gerek varBenim degerlerim iyi ciktigi icin mi baslatmiyor ki acaba
Aynen canım, gerek görmemiştir. Vitaminleri içip kilo alacaksın değerlerin iyiyse ne gerek var
Stres yasakkkGebelikte 2.saat tojluk.sekeri 120 sinirmis bende 120yi hic asmamıştım bu hafta ama.sekeri sıfırladım bugun öğlende seker tüketmedim ama 127 cikti vok gergin oldugum bi ana denk geldi ölçüm acaba streste yukseltiyormu sekeri diye düşünüyorum
Benim değerim düşüktü , içiyorumBenim 2 doktorumda hastalarına demir hapı veriyor eksiksiz benimde mesela demir eksiligim vs çıkmadı ama başlattı bilmiyorum sen kullaniyormusun
Serin sıcaktan daha iyidir. Daha nisan ayı bitmediAman dikkat et canim.. o kadar sicakmi havalar bizimkide isinsin artik ayagimda sicaksu torbasi battaniye altinda oturuyorum su an
Bizdede var ignesi 28. Haftada diye biliyorum...
Benim değerim düşüktü , içiyorum
Ben de öyleNesrinay86 bende iki gündür gündüzleri öyle baygınlık geçirçek gibi oluyorum renkim falan beyaz oluyor Allah sığınıp dua ediyorum hiç sevmiyorum öyle hasta uyuşuk olmayı allah sağlık sıhat versin hepimize eşimde diyor sen çok aç bırakıyorsun kendini diyor ama şekerim çıkacak diyede korkudan birşey yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?