2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Saglik.ocagindan verdikleri beslenme programinda gunde 4 meyve yaziyordu onun da ölçüleri vardi cilek gibi meyveler icin ben ortalama 2 3 yiyordum zaten ama simdi dr 2 ye düşürdü bi dr arkadasimda meyveni ye ama gunduz satlerinde olsun dedi ben calisirken vazen atliyorum aksam yiyorum 1 tane
Ama asil pastaya sarmistim ce ogle yemeginden sonra tatliya pastayi haftada 1 yiyordum ama otelde acik bufe olunca tatliyi her oglen götürüyordum 3 haftadir simdi uzaktan bakiyorum

sırt ağrım başladı iki gündür niyeyse normal sanırım artık bundan sonra
BENİM sırt agrim bel
Agrim hep var özellikle sabahları kalktıktan sonra anca öğlen kendime gelebiliyorum alıştım herhalde artık, kendimi şartlıyorum oğlum var ilgi bekliyor mecbur hareket halindeyim insallah cok kötüleşmem Son haftalar artık oyle dua ediyorum

Tansiyonun falan mı düşüyor acaba canım bir ara benim de sürekli böyle oluyordu tansiyonum çok düşüktü , ama tabi canın istiyor da olabilir ben de tatlıdan çok tuzlu istiyorum

Yanlız ekmekte yemek şart. Öyle tamamen kesmek zararlı olmasın. 2 dilim normal bence

Nasıl yani tepkisiz? Belki uyuyordur her zaman hareketli olmuyorlar zaten.

Evet tabii en azından önceden bilebiliyoruz çok şükür ona göre hareket edilir. İnsanın canı sıkılıyor sadece işte Benim yatışım da sıkıntılı uykuya bir geçtim mi ne yaptığımı bilmiyorum çok ağır uyuyorum. Bazen sabaha kadar sırt üstü uyuduğumu fark ediyorum o gün belim çok ağrıyor. Kim bilir daha neler yapıyorum Nasıl çözsem acaba bu uyuyuş şeklini? Şu hamile yastıkları işe yarar mı ki?

Selam bebeginizin kilosu haftasina gore fazla mi? Bana da gecen hafta suyun cok bebek iri dedi. Detayli ultrason icinde 2hafta sonraya gun vsrdi. Ayni gun endokrinde sekere baktirdim yok dedi ama gizli sekerin olabilir yukleme yapmamiz gerek dedi. Seker yuklemesi iyi degil diyorlar diye korkuyorum.

Degerlerin dusuncemi verdi doktor

Hayır demir hapi değerlere bakmadan tüm gebelerin kullandığı bir takviye diye biliyorum ben canim hatta doğum eğitime katildim hemşire dediki doktorunuzun gözetiminde brbek doğduktan sonrabir sure daha demire devam etmek gerek depresyon vs yapıyormuş eksikliği lohusalıktan sonra

Stres yasakkk şeker çıkıyor stresten

Benim değerim düşüktü , içiyorum

Himm hatta geçen sole bir muhabbet oldu annemin arkadaşlarıyla yemeğe çıktık hangi ilaçları vs kullanıyorsun dedi hemşire bir kadın demir hapını dedim ferrum diye ay hala mi o falan dedi diğerleri bizim zamanımızda bizde onu içiyorduk falan dediler ben genel birşey diye düşünüyor bu demir olayı ama doktor prensipi de olabilir herkes farklı sonuçta

Ben de öyle yemediğim halde açlık şekerim 105-106, tokluk 117-147 civarı oluyor. Acıkıyorum , süte bir dilim çavdar ekmeği banıyorum bazen, bazen azıcık fındık cevizle idare etmeye çalışıyorum. Şekersiz tuzsuz yemekler ağzımın tadını bozdu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…