2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin bebişte mi aşağıda bi sıkıntın var mıydı canım gözünaydın ağustos annesi olamicaksin bu gidişle

Ohh maşallahhh büyümüş kilo almış bebeişşmizzz

Senin bebişte mi aşağıda bi sıkıntın var mıydı canım gözünaydın ağustos annesi olamicaksin bu gidişle
Temmuz annesi olmaya mutlu olurum valla. Çok hiperaktif dedi. Sıkıntım yoktu canım, tek sıkıntım wc ye tv ve mümkünse şişme yatak istiyordum yada varmış ben hissetmemişim, fazla ayakta kalınca ağrı gibi oluyordu da normal sanıyordum.

Hergün çıkarıyorum canım ama eve girmek istemiyor bugün de hiç dışarı çıkasım yok. Evcilik oynuyoruz

Hareketlendi mi senin kuzu?

Ben evde giyinmiyorum sadece gecelikle dolanıyorum valla daha mayıs ayı olmadı. Günde 3 öğün duş sezonunu açarım birkaç güne kadar. Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:
Sevindim canım Gözünaydın sende beslenmene dikkat et diyet yapıcam diye çoçuklarıda besleyimiyoruz valla üzülüyorum

Hergün çıkarıyorum canım ama eve girmek istemiyor bugün de hiç dışarı çıkasım yok. Evcilik oynuyoruz

Hareketlendi mi senin kuzu?

evet canım cok sukur hıssetım bırazda olsa
daha seker yuklemem yapılmadı ya takılıyorum sımdı
öğlen tatlı yedım etkı ettı sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…