2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kilo olarak geriden falan gelsek doktorlar sòylerdi sanirim degilmi canlar

canım şöyle düşün bazı bebekler 3 kılo doguyo bazıları 3,5 veya 4 kılo
o yuzden bu haftalarda gramlarında farklılık olması skntılı deıgldır dıye dusunuyorum
yanı 25. haftada atıyorum rakamları 600-800 arası noırmalse senın bebegın 620 gramsa normaldır aslnda
bı de haftasına gore cıddı fark olursa doktorun söylerdı
benım kızım hep gerıden gıderdı:) 2600 kusur dogdu, elhanmdulıllah sonra aldı kılosunu güzel güzel

doktorun bakamamıssın demesıne de ayrıca sinir oluyorum
hanı sen hıc bıse yemesende o senden beslenırdı
30 kılo alınca 5 kılo mu doguyo sankı bebek

canım nasılsın hersey yolunda mı?

canım ben ılk kızımda seker yuklemesıne gıtmeden once 1-2 hafta dıkkat etmıstım ıyı cıkmıstı
sımdı yıne 10 gun sonra gıdıcem dıkkat edeyım dıyorum ama canım nası pılavdı cıkolataydı ıstıyooo
öyle böyle degıl
normalde de yerım de bu kadr cok degıl
sımdı dıkkat edım dıyemıdır bılmem delı gibiyim:)

Seker icin geldim kizlar saat 10 da ve 11 de kan vericem cok sukur geceden bu yana 5 gunun acisini cikartiyor az kaldi sag yanimdan ayagi cikacak karsidan bakan karnima yaramaz bi kopek yavrusu sakladim sanicak
CNım yaaa çok sevindim iyi olsunda o sabi de yorulmuş

canım nasılsın hersey yolunda mı?
Başağrısı ile uyandım ,açlık şekeri 98 çıktı ne anlama geldiğini bilmiyorum göğsümün ucu akşam ki kadar olmasa da sızlıyor ama geçecek gibi . 3 yaşındaki kızım sabahtan beri konuşup duruyor saçımı yap parka götür Valla ben de bilmiyorum canım ben bugün nasılım acaba

Sen nasılsın inşallah çok iyisindir

Sana huni yolluycam ben zaten
I

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…