2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben klasik müzik açıyorum babası türküleri açıyor normalde bende pek sevmez sıkılırdım ama alıştım oğlumla dinliyoruz çok seviniyor hareketlerniyor sonra sakinleşip uyuyor sanırım

Valla bilmiyorum şaşırtım kaldım gerçekten iştahım da Yok dktr gidip normal olduğunu görsem böyle yememeyede razıyım ama besleyemiyorum diye geliyor bebeği
Canim sende şeker var diye besleyemiyorum saniyorsun ya ben neyapayim bence benim kizçe kilo almiyo bende ona taktim iki gûndûr ne yiyeyim ben yaaa

Ay ne bilim ben ayağa kaşkınca çok ağrı yapıyor özel bölgem zor yürüyorum bebeğin aşağıda olmasını araştırınca nette serviks ölçümü yapılmalı diyor dr yapıyor mu bilmiyorum ama bu kez gidince mutlaka yaptırıcam

Canim sende şeker var diye besleyemiyorum saniyorsun ya ben neyapayim bence benim kizçe kilo almiyo bende ona taktim iki gûndûr ne yiyeyim ben yaaa
Bir önceki hamileliğimde erken doğum riski oldu bende dr bana günlük süt iç bebek kilo alır demişti. Dene istersen.

Kaşar peyniri, pekmezli serbet birde geceleri muzla süt iç canım ama ben 8. Ayda başlamayı düşünüyorum bütün bunlara çünkü son ayda alıyorlar kiloyu

Kızlar normal doğumu kaçıncı haftalarda yaptınız kardeşim yapacak 39+3 te tık yok hala
Canım ben iki kızımı da verilen son tarihten 3 gün önce doğurdum 39+ 4 mü oluyor o zaman? ikinci de bol bol hurma yedim 2 ya da 3 fincan adaçayı içtim sabah sancım tuttu gittiğimde rahim 4 cm açılmıştı onlardan mı oldu yoksa olası mı vardı bilmiyorum

Bir yakınımın eşi başhekim yardımcısı yaptırma dedi yine kafam karıştı. Birkaç gündür de yemeklerden sonra uyku bastırmaya başladı ölçmeye başlayayım bari bende dedim.
Ailede şeker varmiydi yada diğer cocuklarinda hiç yptrdinmı? Benim babamda olduğu için perinatologda kendi doktorumda riskli grup oluyo yptrman lazım dedi. Bnde geçen yptrdim direk parmaktan bakilan 80 cikti şeker yuklendikten sonra kandan bakilan ilk dakika 97 60. Dakika 165 120. Dakika 145 çıktı dr şeker testinden geçtin dedi ama ilk dakika çıkan 97 biraz sinira yakin dedi 70 ile 100 arasıydi onemlı değil sadece biraz karbonhidrat alımına dikkat et dedi.

B
en her gittigimde bakiyor doktor serviks uzunluguna o bakmazsa ben soruyorum sende soruyorum sende sor kontrollerinde

Kizlar bugun kontrole gittik, allaha cok sukur oglum cok iyi. Doktor vajinal muayene yapti ve rahim agzimin biraz kisa oldugun soyledi. Sonra tatil icin sordum, 25 mayista Antalyaya gidiyoruz, sakincasi yok gidebilirsin dedi. Kafam biraz rahim agzi kisalmasina takildi kizlar, endiselendim, acaba kotu birsey olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…